hajnowkaforever 27.05.05, 10:59 tylko zobaczcie! www.hajnowka.com.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=276&thold=0&mode=0&order=0 bez komentarza!!! a, ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toovo Re: paranoja! 27.05.05, 12:03 zwyczajny flash mob, zabawa młodzieży...więcej dystansu, jezeli faktycznie forever... Odpowiedz Link Zgłoś
skandal123 Re: paranoja! 27.05.05, 13:54 pewnie w szkole wolne dali albo na wycieczkę wazięli bo ci kolesie jak kojarzę to sie w białorusie wszyscy uczą i wątpię żeby wydali kase na gazetę hehehe predzej na gorzałę lub tanie piwa w kałflandzie hehe niezła akcja buehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: paranoja! 27.05.05, 16:54 skandal123 napisał: > pewnie w szkole wolne dali albo na wycieczkę wazięli bo ci kolesie jak kojarzę > to sie w białorusie wszyscy uczą kojarzysz z kilkuletnim opóźnieniem....studenci Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: paranoja! 27.05.05, 13:53 akcja mi sie podoba niwy nie znam nie czytam nie jestem za :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mosr Re: paranoja! 27.05.05, 17:36 hajnowkaforever - brawo refleks! może coś jeszcze odgrzebiesz i będziesz się tym podniecał...... śmiało. Dzisiaj w TV mówiono o 2 Japończykach, ktorzy nie wiedzieli, że wojna dawno się zakończyła Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkaforever Re: paranoja! 03.06.05, 09:34 jak jesteś taki na czsie to podziel się z innymi jakimiś informacjami lub sajtami! Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: paranoja! 28.05.05, 10:47 hajnowkaforever napisał: > tylko zobaczcie! > <a href="www.hajnowka.com.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=276&thold=0&mode=0&order=0" target="_blank">www.hajnowka.com.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=276&thold=0&mode=0&order=0</a> > bez komentarza!!! a, ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!! ja także przychylam się do tego ha, ha, ha, ha, ............. i ubolewam nad tym, który to wymyślił pachnie tu tandetą, zalatuje komunizmem, a obraz jest godny politowania proponuję opublikować zdjęcia te na jakimś ogólnopolskim portalu i dopisać, że w h-ce są planowane dwujęzyczne nazwy zobaczycie jak sie pięknie internauci po tym przejadą................ Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: paranoja! 29.05.05, 06:05 jaka tandeta, jaki komunizm, jakie politowanie ?? wyobrazcie sobie ze nie ma ta akcja nic wspolnego z reklama niwy ze to po prostu flashmob i jak teraz to wyglada ??? ale co tam, monty pythona tez nie kazdy rozumie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
migla1 Re: paranoja! 08.06.05, 11:07 zobaczcie jakie jaja-kto by przypuszczal... ptma-krosno.teleskopy.pl/artykuly/artykul2/Ladowanie.htm jestesmy wielcy:) Odpowiedz Link Zgłoś
space_monkey Re: paranoja! 08.06.05, 23:14 taa, wiem, post trochę nie na czasie, na ale co tam... kurde, po co ta cała 'manifestacja'? skoro ktoś się czuje białorusinem to niech nim po prostu bedzie. po co takie rzeczy? nawet do kaufladnu nie można już spokojnie na zakupy pójść. jednym słowem ostra chała. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: paranoja! 12.06.05, 03:13 space_monkey napisał: > taa, wiem, post trochę nie na czasie, na ale co tam... > > kurde, po co ta cała 'manifestacja'? skoro ktoś się czuje białorusinem to niech > > nim po prostu bedzie. po co takie rzeczy? nawet do kaufladnu nie można już > spokojnie na zakupy pójść. jednym słowem ostra chała. niemiecki kapitał z białoruską wisienką ale fascynująca mieszanka muszę zainteresować tym dziennikarzy Odpowiedz Link Zgłoś
mosr Re: paranoja! 12.06.05, 20:16 kuna00 napisał: > space_monkey napisał: > > > taa, wiem, post trochę nie na czasie, na ale co tam... > > > > kurde, po co ta cała 'manifestacja'? skoro ktoś się czuje białorusinem to > niech > > > > nim po prostu bedzie. po co takie rzeczy? nawet do kaufladnu nie można ju > ż > > spokojnie na zakupy pójść. jednym słowem ostra chała. > > > niemiecki kapitał z białoruską wisienką ale fascynująca mieszanka > > muszę zainteresować tym dziennikarzy po raz kolejny ten człowiek chce kogoś "zainteresować", a może komuś donieść? Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: paranoja! 12.06.05, 21:04 na idiotyzmy trzeba reagować jeśli ma się to w d... a razi i kuje w oczy jak ktoś inny chce o tym powiedzieć to już inna sprawa panie mors idź się wykąpać w przeręblu to może ci troszkę ulży pozdrawiam wścibska kuna00 Odpowiedz Link Zgłoś
space_monkey Re: paranoja! 12.06.05, 22:51 tak sobie teraz pomyslalem, te osoby zrobily to swiadomie i z checia, czy tylko zeby wylizac dupe dla dyrka liceum i paru nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
mosr Re: paranoja! 13.06.05, 09:20 O ile mi wiadomo organizatorami akcji byli studenci BAS-u, więc jakiemu "dyrkowi" i jakim "nauczycielom"? Odpowiedz Link Zgłoś
skandal123 Re: paranoja! 13.06.05, 10:57 sory może organizatorami byli studenci ale większośc osób znam zwidzenia i traf chce że akurta uczą sie w liceum białoruskim i są w drugich i trzecich klasach i 4 studenci też tam pewni byli ale zwykli uczniowie liceum też Odpowiedz Link Zgłoś