agoraobora 17.11.05, 00:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=31612669 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doktorpajchivo Re: Arcyromans TV? 17.11.05, 12:35 co to za arcyromans ... arcyromans to był kilka lat temu pomiędzy Aleksandrem Wielkim z Kwaśniewskim a pierwdzą divą polskiego popu Edytą z domu Górniak ... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Arcyromans TV? 17.11.05, 13:34 A przestan jaki arcyromans?Ten lis to jak wiesniak wyglada.W ogole nie w moim guscie.A Haneczka to przypomin a mi kobyle.Jednak najladniejsza z nich wszystkich jest Carlos ta od sportu .Fajowa jest :o) Odpowiedz Link Zgłoś
burak-pastewny Re: Arcyromans TV? 17.11.05, 20:10 Jeśli Hania przypomina klaczkę to należy połączyć ją z niejakim Romanem G,znanym z posiadania końskiego łba.Ręczę że wyszły by koniki nieczystej krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Arcyromans TV? 17.11.05, 20:26 Masz racje Doktorku nie komentuj.ja jako baba patrze na to inaczej i nie dobieram dzisiaj lagodnych slowek z roznych osobistych przyczyn.A co do Romana G i jego konskiego lba hmmmmm teraz ja to pozostawie bez komentatrza ;) Odpowiedz Link Zgłoś