Dodaj do ulubionych

jedno z osiedli

02.12.05, 09:53
zobaczcie co się dzieje i nikt nie reaguje

www.oskapolnoc.republika.pl/
Obserwuj wątek
    • bielskbielsk Re: jedno z osiedli 02.12.05, 10:49
      co o tym sądziscie?? piszcie
      • hansgrubber Re: jedno z osiedli 02.12.05, 11:59
        Dla mnie troche za wulganie ale poza tym spoko stronka dizajn na bajerze i w
        ogole. :)
      • serwispodlasia Re: jedno z osiedli 02.12.05, 13:31
        Opisywany przez was konfident nie jest żadnym redaktorem, tylko członkiem
        organów spółdzielni mieszkaniowej, który zamiast wziąć się za robienie
        porządków w SM wypisuje o was cytowane bzdury.
        Trzyma was w szachu, bo ma mieszkania w dwóch blokach: na Widowskiej przy Zusie
        i na Mickiewicza 192.
        Gratulujemy pomysłu ze stroną osiedlową oraz wykonania. Serwis Podlasia chętnie
        zamieści u siebie na stronie link do waszej strony.
        I jeszcze jedno:
        Na waszym osiedlu mieszka dwóch członków rady nadzorczej SM, którzy
        powinni wspierać wasze działania. Dotąd ograniczali się do krytyki Serwisu
        Podlasia i personalnych podjazdów do jednego z autorów
        www.serwispodlasia.cees.pl , oraz do pobierania diet za pracę na rzecz SM.
        Prezes Spółdzielni jeszcze wiosną na zebraniu osiedlowym obiecywał, że
        powstanie strona interenetowa SM, ale jedyna wzmianka w internecie na temat SM,
        to adres jakiegoś zboru wyznaniowego w Osiedlowym Domu Kultury przy 11-go
        listopada – www.adwentysci.org.pl/mapa.php?zbor=bielsk_podlaski#mapa
        Akcja przeciw Serwisowi (z udziałem jeszcze kilku członków organów SM) zdwoiła
        się, gdy Serwis Podlasia ujawnił pijaństwo w SM, a prezes groził procesem,
        występując z jakimiś idiotycznymi zarzutami "obrazy czci spółdzielni".
        Na tym forum produkuje się jeszce jeden członek rady nadzorczej, który powinien
        wspomagać inicjatywy młodzieży na Północy. Jest cenionym i bardzo lubianym
        przez całe osiedle taksówkarzem.
        • burak-cukrowy Re: jedno z osiedli 04.12.05, 21:13
          Kondon...
    • khaki3 Re: jedno z osiedli 02.12.05, 13:26
      A dla mnie to zalosne.
    • khaki3 Re: jedno z osiedli 02.12.05, 13:32
      Kto ogladal galerie?mamy siedle ZIMO,wulgarzymy na kazdym kroku,zalosne.Cala
      strona stworzona przez "dzieci" i szczerze mowiac nic ciekawego.Takie zabawy
      dzieciece.Szczerze mowiac wstyd mi za moje osiedle.
      • hansgrubber Re: jedno z osiedli 02.12.05, 19:46
        No tak jak sie nie ma nic madrego do napisania to sie rzuca miesem - ale z
        drugiej strony fajnie ze sie komus chce robic strone.
        • khaki3 Re: jedno z osiedli 02.12.05, 19:50
          A co maja robic?Tak sie zastanawiam,stac ich na cpanie,na chlanie ale piusza,ze
          nie maja kasy to siedza pod klatkami i ,ze to wcale nie znaczy,ze sa
          cpunami.Okidoki,ale z kad maja kase na piwo?na cpanie?Gdyby nasze miasto
          wylozylo wiecej pieniedzy na zorganizowanie jakichs np. zajec dla mlodzierzy
          np. obsluga komputerow dla chlopakow,jakies kursy fryzjerskie,kosmetyczne dla
          dziewczyn.Byloby wtedy ciut lepiej.Irytuje mnie tylko taki ciut prostackie
          podejscie do wszystkiego.Wypisywanie tzw."Konfidentow" swoich ziomkow( Booze co
          to za wyraz???) Strona nie zawiera nic ciekawego,zadnego przeslania,zadnej
          glebszej tresci,nic!!!!
          • partizan79 Re: jedno z osiedli 03.12.05, 09:03
            Przegięcie z tymi konfidentami.
    • khaki3 Re: jedno z osiedli 03.12.05, 15:30
      Wracajac do tematu Serwispodlasia pogratulowal pomyslu stworzenia stronki.I ja
      bym gratulowala gdyby ta strona zawierala cos ciekawego.Ale tak naprawde ona
      nic nie zawiera.No poza wulgaryzmami,klamstwami,obelgami,bledami otrogaficznymi
      ( ja taka zdolna do bledow ale ich chyba az tyle i takich razacych nie robie??)
      strona pozbawiona jakiegokolwiek sensu,pozbawiona jakichkolwiek zasad kultury,i
      przedewszystkim stwierdzenie,ze wymieniane poglady przez nas na tym forum to
      klamstwa.Mieszkancy tego osiedla chyba maja oczy i uszy i widza oraz slysza co
      sie dzieje na osiedlu.Mnie osobiscie nie podoba sie to,kze idac do sklepu widze
      jak grupa ludzi siedzi na laweczce popija piwko,rzuca petami na prawo i
      lewo.przejsc nie mozna spokojnie bo ciagle jakies blugzi slychac,czlowiekowi az
      uszy wiedna.Stwierdzenie,ze policjanci przyjezdzaja pod wplywem na osiedle w
      celu pogoniena tego pozal sie Boze zbiorowiska jest oczywiscie zalosne.Dlaczego?
      Ja nie twierdze,ze kazdy policjant jest cacy albo be,ale takich rzeczy
      wypisywac nie mozna!gdyby sie ktorys z policjantow uparl moglby ta"bande" jak
      to jest okreslone na stronie pogonic i zalatwic cala sprawe w sposob
      cywilizowany.Na stronie rowniez jest zamieszczone i tu cytat"A jeżeli ktoś
      siedzi na klatce bo nie ma kasy aby gdzieś wyjść i nie ma co innego do roboty
      bo mamusia i tato nie mają pieniędzy na drogie samochody i imprezy! To nie
      znaczy kurwa że jest pierdolonym ćpunem i wali się po piwnicach!" a pozniej
      zamieszczone fotki,jak to slicznie ow grupka ludzi wyglada po cpaniu,po tym jak
      sie schleje.Pisza jedno,pozniej drugie.Juz sami nie wiedza co zrobic ze
      soba,zeby wyszlo,ze my nie mamy racji ( pomimo,iz widzimy co sie dzieje na
      osiedlu i widzimy skutki wybrykow ludzi).Stwierdzam jeszcze jeden ciekawy fakt
      pomimo tej grupki sa jeszcze inne.I twierdzac ,ze rozmnazanie sie w piwnicach
      nie mialo miejsca( wnioskuje,ze ta grupa nie rozmnaza sie w piwnicach zapewne
      maja ciekawsze miejsca nie wnikam jakie) myla sie i to bardzo.Bo poza tymi
      ludzmi jest jeszcze wiele innych osob ktore preferuja reprodukcje
      piwniczna.Oczywiscie niktna stronbie nie zamiescil bujnej opowiesci jak to kolo
      garazy chodzi sie popalic,zeby mamusia i tatus nie widzieli,i jak pozniej te
      garaze wygladaja i jak wyglada ten domek,ktory stoi obok.Skoro sie nie ma
      pieniedzy na wychodzenie do pabow ale ma sie kase na cpanie,picie piwksa,na
      papieroski to ja proponowalabym wystapic z wnioskiem do burmistrza o
      przydzielenie wiekszej ilosci pieniedzy na mlodzierz i instytucje,ktore pomoga
      im zajac czas wolny czyms pozytecznym."Pomimo bardzo zjebanych za
      przeproszeniem charakterów niektórych podkreślam niektórych mieszkających tu
      starszych osób!" to tez nie blyska ani inteligencja ani kultura.Bo ludzie maja
      prawo do spokojnego zycia w swoich mieszkaniach,moga sobie nie zyczyc
      wreszczacej mlodzierzy pod swoimi oknami i moga sobie nie zyczyc ciaglych
      niedopalkow i pustych butelek czy puszek na swoim osiedlu.Podsumowujac zlym
      czlowiekiem jest ten,ktory chce mieszkac w spokoju i ciszy( chociazby
      nocnej),zlym czlowiekiem jest ten ktoremu sie podoba sie to,ze ktos chalasuje
      mu pod oknem.Ale za to dobrzy sa ci,ktorzy przesiaduja pod blokiem,wydzieraja
      sie na cale gardlo,co 2 slowo to k...Ludzie przeciez nie mieszkacie na pustyni!!
      Poza wami jest szersze grono ludzi,ktorzy musza wczesnie wstac isc do pracy do
      szkoly,ludzie ktorzy chca mieszkac spokojnie i nie miec ciagle pod swoimi
      oknami smietnika( ktory im robicie).
      • partizan79 Re: jedno z osiedli 03.12.05, 15:35
        Ale żeś namachała...
        • khaki3 Re: jedno z osiedli 03.12.05, 15:42
          Wene mam dzisiaj.A pozatym wiem co pisze bo widze co sie dzieje.Wiec wymieniam
          sie pogladami,wiadomosciami itp itd :)
          • stryjanek Re: jedno z osiedli 03.12.05, 19:45
            Kolejny raz z pełną świadomością mówię:
            KHAKI3 JEST WSPANIAŁA,MĄDRA I CUDOWNIE PYSKATA !
            OBY WIĘCEJ TAKICH NA FORUM !!!!!!!!!!!!!!
            • khaki3 Re: jedno z osiedli 03.12.05, 20:03
              Z kad taki pomysl?Dlaczego cudownie pyskata?
              • stryjanek Re: jedno z osiedli 04.12.05, 00:33
                Cudownie napyskujesz wszystkim baranom.
                Niech mają!
                Przysięgam,że to w pozytywnym znaczeniu.
                • khaki3 Re: jedno z osiedli 04.12.05, 00:43
                  Nie napyskowalam,ale napisalam co mysle na ten temat.
    • partizan79 Re: jedno z osiedli 04.12.05, 19:48
      I zdecydowanie za dużo hehehe, buehehehe i uehehehe.
      • hansgrubber Re: jedno z osiedli 05.12.05, 00:12
        A moze tak zmultiplikowac khaki? :)
        • khaki3 Re: jedno z osiedli 05.12.05, 00:14
          Dlaczego?I co to oznacza?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka