jasmin51 21.02.06, 11:02 Co sądzicie o bielskim szpitalu???? zwłaszcza o oddziale pediatrycznym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Bielski szpital... 21.02.06, 13:24 Bardzo dobry oddzial. Dobra opieka, mile pielegniarki, nie zostawiaja rodzicow na pastwe losu, zawsze wytlumacza jesli rodzic ma jakies pytanie, zawsze pomoga, i zaopiekuja sie dziecmi jesli rodzice np. nie moga danego dnia odwiedzic. Odpowiedz Link Zgłoś
kora144 Re: Bielski szpital... 21.02.06, 16:04 jeśli chodzi o pielęgniarki, to jest sprawa dosyc dyskusyjna (byłam tam więc wiem), a do tego ogromna ilość karaluchów............... Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Bielski szpital... 11.05.06, 15:29 One same wyginęły z powodu panującej tam biedy Odpowiedz Link Zgłoś
mescalero Re: Bielski szpital... 13.05.06, 00:47 ...to instytucja gdzie pacjent jest traktowany jak zepsute narzedzie...ten szpital to prosektorium,a w szczególnosci mówie tu o oddziale chirurgicznym...słów brak na to jak się tam leczy....bo o leczeniu w pełnym tego słowa znaczeniu wcale nie może być mowy.Idąc tam z nadzieją na leczenie można czuć się tylko gorzej niestety...lekarze i personel już w tym pomogą...Lepiej skończyć na ulicy ,niż w tym szpitalu...a najlepiej w ogóle nie chorować i nie widzieć i nie wiedzieć co tam się dzieje!Od tego szpitala trzymajcie się z daleka!!!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Bielski szpital... 13.05.06, 13:15 O prosze czyzby nastepna osoba,ktora nie wie co mowi?Uwierz mi Meascalero juz watek oddzialu chirurgicznego bylporuszany.Dowiedzielismy sie wylacznie tego,zepacjent jest traktowany jaksmiec bo to wina NFZ i braku pieniedzy na szpitale. Wiec idac tokiem myslenia tych,ktorzy to tak stwierdzili nic nie wiesz o zyciu, nie szanujesz cudzej pracy i w ogole nalezysz juz do grupy be i fe i w ogole zle mowiacych o naszym idealnym szpitalu:) Odpowiedz Link Zgłoś