Dodaj do ulubionych

Bielski szpital...

21.02.06, 11:02
Co sądzicie o bielskim szpitalu???? zwłaszcza o oddziale pediatrycznym...
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: Bielski szpital... 21.02.06, 13:24
      Bardzo dobry oddzial. Dobra opieka, mile pielegniarki, nie zostawiaja rodzicow
      na pastwe losu, zawsze wytlumacza jesli rodzic ma jakies pytanie, zawsze
      pomoga, i zaopiekuja sie dziecmi jesli rodzice np. nie moga danego dnia
      odwiedzic.
    • kora144 Re: Bielski szpital... 21.02.06, 16:04
      jeśli chodzi o pielęgniarki, to jest sprawa dosyc dyskusyjna (byłam tam więc
      wiem), a do tego ogromna ilość karaluchów...............
      • partizan79 Re: Bielski szpital... 11.05.06, 09:04
        Może do tej pory wytępili...
        • edi9911 Re: Bielski szpital... 11.05.06, 15:29
          One same wyginęły z powodu panującej tam biedy
          • pitzlad Re: Bielski szpital... 11.05.06, 15:30
            Z braku pożywienia... ;-)
            • mescalero Re: Bielski szpital... 13.05.06, 00:47
              ...to instytucja gdzie pacjent jest traktowany jak zepsute narzedzie...ten szpital to prosektorium,a w szczególnosci mówie tu o oddziale chirurgicznym...słów brak na to jak się tam leczy....bo o leczeniu w pełnym tego słowa znaczeniu wcale nie może być mowy.Idąc tam z nadzieją na leczenie można czuć się tylko gorzej niestety...lekarze i personel już w tym pomogą...Lepiej skończyć na ulicy ,niż w tym szpitalu...a najlepiej w ogóle nie chorować i nie widzieć i nie wiedzieć co tam się dzieje!Od tego szpitala trzymajcie się z daleka!!!Pozdrawiam!
              • khaki3 Re: Bielski szpital... 13.05.06, 13:15
                O prosze czyzby nastepna osoba,ktora nie wie co mowi?Uwierz mi Meascalero juz
                watek oddzialu chirurgicznego bylporuszany.Dowiedzielismy sie wylacznie
                tego,zepacjent jest traktowany jaksmiec bo to wina NFZ i braku pieniedzy na
                szpitale. Wiec idac tokiem myslenia tych,ktorzy to tak stwierdzili nic nie wiesz
                o zyciu, nie szanujesz cudzej pracy i w ogole nalezysz juz do grupy be i fe i w
                ogole zle mowiacych o naszym idealnym szpitalu:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka