doktorpajchivo 03.04.06, 22:36 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3256660.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-alutka Re: "rekordzista" 03.04.06, 23:33 No cóż jeśli woli na ilość a nie na jakość!!:) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.t Re: "rekordzista" 06.04.06, 21:10 To jets dopiero rekord: NAJWIECEJ TRICKÓW JO-JO 22 Lipca 1999 "Fast Eddie" McDonald pobil rekord i zrobil 35 trickow jo-jo w czasie 1 minuty w Toronto, Kanada Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: "rekordzista" 06.04.06, 21:15 Niedawno slyszalam na rmf-ce,ze zlodziej chcac okrasc sklep utknal w drzwiach:) Zadek i cala tylnia reszte mial poza sklepem a raczki i glowke mial juz w sklepie:)Drzwi sue zatrzasnely:) Tlumaczyl sie tym,ze wlasciciel sklepu specjalnie to zrobil;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Napad stulecia 08.04.06, 12:23 A słyszałaś Khaki o pewnym spryciarzu, który przed laty zrobił skok na swój sklepik osiedlowy, w którym od lat robił zakupy? Najpierw wszedł do środka na rekonesans, by się upewnić, że nie ma w nim nikogo oprócz znajomej sprzedawczyni. Potem wyszedł, założył kominiarkę i po paru sekundach wkroczył do akcji. Sprzedawczyni oddała mu pieniądze, a po jego wyjściu natychmiast zadzowniła na policję i poinformowała: - Przed chwilą ten i ten, zamieszkały tu i tu, okradł mnie z pieniędzy... Plotka mówi, że tego wyczynu dokonał jeden z (rzadkich) bywalców naszego forum ;o) Ale to pewnie tylko plotka... Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Napad stulecia 08.04.06, 12:50 To są plotki na mieście na temat forum??:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Napad stulecia 08.04.06, 12:53 Prezes trzeba było zacząć tak: "Jak wieść gminna niesie....itd." Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Wieść gminna... 08.04.06, 13:40 Lepiej nie, bo jeszcze się samorząd gminny oburzy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
skubanczyk Re: "rekordzista" 07.04.06, 09:57 Niezły typ.Ale ilu to takich było o których nawet nie napisano ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś