Dodaj do ulubionych

EUROWIZJA Polacy i Ukraińcy........

18.05.06, 22:13
......... NAJLEPSI!!!!!!!!!!
Dla mnie bezapelacyjnie, w eliminacjach Eurowizji najlepsi Polacy i Ukraińcy.
No może jeszcze Finowie.
czółko bratom Ukraińcom...
Obserwuj wątek
    • high_level Re: EUROWIZJA Polacy i Ukraińcy........ 18.05.06, 22:43
      Ja stawiam na Szwecje. A z Ukrainy to byla chyba jednak "siostra". Fatalnie
      ubrana, jak do burdelu, choc piosenka niezla. Polski wystep bardzo przecietny.
      Beda mieli trudnosci z wejsciem do finalu.
    • siwy62 Szmaciarze!!!!!!! 18.05.06, 23:22
      Cholernie niesprawiedliwie.......Na znak protestu nie oglądam Eurowizji. Bede
      oglądał Debatę PO, może puszczą, będzie ekscytująco.

Chociaz nie przepadam za Ich Troje, ale na tle innych, wypadli naprawdę niezle.

Czółko, ale...
      • ja-alutka Jest ok!! 18.05.06, 23:40
        Siwy jest całkiem nieźle...Finlandia i Ukraina przeszły ☺ Będzie optyfajnie
        • siwy62 Re: Jest ok!! 18.05.06, 23:49
          O ŚWIĘTY BOŻE - zapomniałem, rzeczywiście będzie opty - fajowo.
          Na pohybel krajom basenu Morza Śródziemnego!!!!!
          Zauważyliście, że kraje wokól Grecji przeszły!!!!!
          Czółko Ukraince I (kissowej) kapeli z Finlandii
          i Alutce też...
    • partizan79 Re: EUROWIZJA Polacy i Ukraińcy........ 21.05.06, 12:59
      Obejrzałem sobie ja tą całą Eurowizję wczoraj. Żenada. Poziom żaden. Jedyna
      piosenka, która naprawdę mi się podobała, pomimo, że niosło od niej Ameryką, a
      śpiewali ją reprezentanci Giermanii, pozostała niezauważona. Chyba z moim
      gustem jest coś nie teges..
      • partizan79 Re: EUROWIZJA Polacy i Ukraińcy........ 21.05.06, 14:14
        A tu można posłuchać kilkudziesięciosekundowego kawałka piosenki, o której
        pisałem powyżej. Tytuł piosenki "No no never" (ostatnia).
        www.texaslightning.net/jukebox/streams/tl_nonever_sh.m3u
        • ja-alutka O gustach się (dzięki Bogu) nie dyskutuje! 21.05.06, 19:40
          A mnie się podobała Francja, Anglia, Rosja i Serbia...☺ Reszta podobna do
          siebie...Tak pod publikę...a i tak głosowanie takie jak zwykle: Sąsiedzi
          Sąsiadom...Bałkany Bałkanom, Skandynawowie Skandynawom, Wschodnia Europa też
          trzymała się razem...Jak co roku ☺
          • arsen-lupin Re: O gustach się (dzięki Bogu) nie dyskutuje! 21.05.06, 20:32
            mnie też i dodatkowo Belgia i Holandia. Nasze trzy matki-polki na estradzie
            + jeden zielony shrek to obciach na Europę. Nie znalezli uznania i polityka
            prorodzinna oraz widoczne efekty działań pozamuzycznych. W wielu panstwach nie
            jest przyjęte prezentowanie stanu brzemiennego na estradzie. za taki stan nie
            dają punktów w konkursie piosenki
          • partizan79 Re: O gustach się (dzięki Bogu) nie dyskutuje! 21.05.06, 20:54
            I Serbia, powiadasz... ☺
            Występ Francji - tragedia. Piosenka skopana niemiłosiernie. Arsen-Lupin to
            pewnie po tym występie myślał o zmianie nicka. Ale... (jak zwykle "ale" musi
            być) na szczęście o gustach się nie rozmawia (czy jakoś tak - nie mam podglądu).
    • partizan79 Re: EUROWIZJA Polacy i Ukraińcy........ 29.05.06, 19:58
      Ciekawe, czy zwycięzcom te wdzianka nie zbutwieją do następnego roku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka