siwy62 18.05.06, 22:13 ......... NAJLEPSI!!!!!!!!!! Dla mnie bezapelacyjnie, w eliminacjach Eurowizji najlepsi Polacy i Ukraińcy. No może jeszcze Finowie. czółko bratom Ukraińcom... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
high_level Re: EUROWIZJA Polacy i Ukraińcy........ 18.05.06, 22:43 Ja stawiam na Szwecje. A z Ukrainy to byla chyba jednak "siostra". Fatalnie ubrana, jak do burdelu, choc piosenka niezla. Polski wystep bardzo przecietny. Beda mieli trudnosci z wejsciem do finalu. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Szmaciarze!!!!!!! 18.05.06, 23:22 Cholernie niesprawiedliwie.......Na znak protestu nie oglądam Eurowizji. Bede oglądał Debatę PO, może puszczą, będzie ekscytująco. Chociaz nie przepadam za Ich Troje, ale na tle innych, wypadli naprawdę niezle. Czółko, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Jest ok!! 18.05.06, 23:40 Siwy jest całkiem nieźle...Finlandia i Ukraina przeszły ☺ Będzie optyfajnie Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: Jest ok!! 18.05.06, 23:49 O ŚWIĘTY BOŻE - zapomniałem, rzeczywiście będzie opty - fajowo. Na pohybel krajom basenu Morza Śródziemnego!!!!! Zauważyliście, że kraje wokól Grecji przeszły!!!!! Czółko Ukraince I (kissowej) kapeli z Finlandii i Alutce też... Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: EUROWIZJA Polacy i Ukraińcy........ 21.05.06, 12:59 Obejrzałem sobie ja tą całą Eurowizję wczoraj. Żenada. Poziom żaden. Jedyna piosenka, która naprawdę mi się podobała, pomimo, że niosło od niej Ameryką, a śpiewali ją reprezentanci Giermanii, pozostała niezauważona. Chyba z moim gustem jest coś nie teges.. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: EUROWIZJA Polacy i Ukraińcy........ 21.05.06, 14:14 A tu można posłuchać kilkudziesięciosekundowego kawałka piosenki, o której pisałem powyżej. Tytuł piosenki "No no never" (ostatnia). www.texaslightning.net/jukebox/streams/tl_nonever_sh.m3u Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka O gustach się (dzięki Bogu) nie dyskutuje! 21.05.06, 19:40 A mnie się podobała Francja, Anglia, Rosja i Serbia...☺ Reszta podobna do siebie...Tak pod publikę...a i tak głosowanie takie jak zwykle: Sąsiedzi Sąsiadom...Bałkany Bałkanom, Skandynawowie Skandynawom, Wschodnia Europa też trzymała się razem...Jak co roku ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: O gustach się (dzięki Bogu) nie dyskutuje! 21.05.06, 20:32 mnie też i dodatkowo Belgia i Holandia. Nasze trzy matki-polki na estradzie + jeden zielony shrek to obciach na Europę. Nie znalezli uznania i polityka prorodzinna oraz widoczne efekty działań pozamuzycznych. W wielu panstwach nie jest przyjęte prezentowanie stanu brzemiennego na estradzie. za taki stan nie dają punktów w konkursie piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: O gustach się (dzięki Bogu) nie dyskutuje! 21.05.06, 20:54 I Serbia, powiadasz... ☺ Występ Francji - tragedia. Piosenka skopana niemiłosiernie. Arsen-Lupin to pewnie po tym występie myślał o zmianie nicka. Ale... (jak zwykle "ale" musi być) na szczęście o gustach się nie rozmawia (czy jakoś tak - nie mam podglądu). Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: EUROWIZJA Polacy i Ukraińcy........ 29.05.06, 19:58 Ciekawe, czy zwycięzcom te wdzianka nie zbutwieją do następnego roku. Odpowiedz Link Zgłoś