Dodaj do ulubionych

ZŁOTE USTA Bielskiego Forum - nominacje...

22.05.06, 00:07
administrator" napisał:

> Serwer został uszkodzony poprzez trojany załaczone do treści obrażliwych

==============
Za ten tekst na spotkaniu z okazji 40-tysięcznego wpisu stawiam autorowi za
pomysł skrzynkę piwa!!!!
Obserwuj wątek
    • partizan79 TO JA, PARTIZAN!!! 22.05.06, 00:09
      • mnie-tu-juz-nie-ma A TO TY, PARTIZAN!!! To inna gadka niż z ... 22.05.06, 01:26
        No to masz partyzancie u mnie skrzynkę piwa.
        Będziesz musiał albo zdekonspirować się, albo podać tymczasowy adres lasu gdzie
        stacjonuje twój oddział.

A! i sory za tego barana!!!
        Należał się ale akurat nie tobie!!!

-------------
        • pawlozsiul Ale jaja - Nieobecny mówi "sory" 22.05.06, 07:31
          To właściwie sprawa admina jest już przesądzona. Z nominacji do "złotych ust"
          wyszła nominacja dla moderatora.

Wiecie, rozumiecie Partizan - teraz to już nie możecie się uchylić. Skoro
          cieszycie się takim powszechnym szacunkiem i autorytetem, przed którym Mnie-tu-
          juz-nie-ma chyli głowę...
          • partizan79 Re: Ale jaja - Nieobecny mówi "sory" 22.05.06, 08:19
            Nawet gdybym chciał, to nie mogę. Moja partyzantka na forum chyba powoli chyli
            się ku końcowi. Za parę miesięcy, żeby dostać się na forum, będę musiał
            przechytrzyć elitarne jednostki uzbrojone w wałek kuchenny. Bitew nie będę
            prowokował, bo przyjdą do domu Niemcy..
            • pawlozsiul Ty to lepiej przemyśl... 22.05.06, 08:24
              Taki dialog mi się przypomniał:
              - Powiedz, mam się żenić?
              - Żeń się, obowiązkowo - co ty myślisz, lepiej ode mnie chcesz mieć!
              • partizan79 Re: Ty to lepiej przemyśl... 22.05.06, 13:05
                Myślisz, że źle robię? :)
                • pawlozsiul Re: Ty to lepiej przemyśl... 22.05.06, 13:15
                  Bardzo dobrze robisz. Trzymając sie tej lekko prześmiewczej konwencji: gdybyś
                  tego nie zrobił, nigdy nie wiedziałbyś, co straciłeś i nie docenił tego, co
                  miałeś. A tak docenisz, oj szybko docenisz i zatęsknisz. :D)
                  • ja-alutka Hmmm 22.05.06, 13:28
                    • pawlozsiul Re: co za "Hmmm", Alutka????????? 22.05.06, 13:31
                      Przecież piszę wyraźnie, żeby to zrobił. Z czym polemizujesz?
                      • ja-alutka Ja Tylko Tak!! 22.05.06, 13:41
                  • partizan79 :))) 22.05.06, 22:59
                    Co będzie to będzie. Aby był Polsat Sport i dwa telewizory;)
            • baam1 Re: Ale jaja - Nieobecny mówi "sory" 22.05.06, 15:08
              Ale mam nadzieję, ze nie nastąpi to we wrześniu????
              • partizan79 Re: Ale jaja - Nieobecny mówi "sory" 22.05.06, 22:54
                A co za różnica?:)
                • baam1 Re: Ale jaja - Nieobecny mówi "sory" 23.05.06, 00:08
                  Bo zaczynam podejrzewać mego facusia, że ukrywa się za nikiem "partzan 79" :D
                  • partizan79 Re: Ale jaja - Nieobecny mówi "sory" 23.05.06, 00:14
                    hehe Oj, bo zadzwonię:)
                    • partizan79 Zonk! 23.05.06, 00:17
                      Przecież moje dziewczę na pewno już dawno śpi.
                      • pawlozsiul uffffff 23.05.06, 00:19
                        Wtedy to jednak nie była Baam.
                        • partizan79 Re: uffffff 23.05.06, 00:20
                          Nie, bo u tamtej męża byłem starszym na weselu:D
                          • pawlozsiul to kolejny argument "za" 23.05.06, 00:22
                            Nikt Cię już nie poprosi na starszego - ręka nie będzie drętwieć. Bez podpórki
                            robisz takie rzeczy?
                            • partizan79 Re: to kolejny argument "za" 23.05.06, 00:25
                              4 razy miałem przyjemność. Wyrobiłem pewną technikę. Pewnie udałoby się bez
                              podpórki, ale nie wypadało sprawdzać.
                              • pawlozsiul Co to za technika? 23.05.06, 00:27
                                Kładziesz na głowie?
                                • partizan79 :))) 23.05.06, 00:30
                                  Zginam rękę w łokciu i spokojnie czekam, aż drugi starszy zacznie zerkać w moim
                                  kierunku..
                                  • pawlozsiul ja zawsze miałem pecha 23.05.06, 00:31
                                    Trzymałem nad niższymi od siebie, makabra.
                                    • partizan79 Re: ja zawsze miałem pecha 23.05.06, 00:33
                                      Ja tak samo. I dlatego wyrobiłem tą technikę. Działa!
                          • baam1 Re: uffffff 23.05.06, 00:23
                            hahaha :) i znowu bajerujesz :) ona nie ma męża. jeszcze ...
                            • partizan79 Ta, jasne. 23.05.06, 00:27
                              Wszystko mi się przyśniło.
                        • baam1 Re: uffffff 23.05.06, 00:21
                          Ciebie rozpoznałam :D
                          • pawlozsiul to powiedz, 23.05.06, 00:25
                            jakiego koloru mam oprawki.
                            • baam1 Re: to powiedz, 23.05.06, 00:27
                              nie zwracam uwagi na takie szczegoły, ale jeżeli dobrze pamiętam, to ich wcale
                              nie masz :)
                              P.S. A o oprawki czego Ci chodzi????
                              • pawlozsiul Nie mam, fakt. 23.05.06, 00:30
                                Ale na kask rowerowy musiałaś zwrócić uwagę. Albo na T-shirt z Kaczyńskim?
                                • baam1 Re: Nie mam, fakt. 23.05.06, 00:32
                                  Jestem prawdziwą kobietą i na stroje i akcesoria nie zwracam uwagi :((((
                                  A zresztą, kto Ci powiedział, że nie identyfikowałam Ciebie już wcześniej.
                                  Bielsk jest naprawdę mały :)))
                              • partizan79 Re: to powiedz, 23.05.06, 00:32
                                No dobrze Baam. To gdzie to było? Ha.
                                • pawlozsiul tylko nie zasłaniaj się dyskrecją 23.05.06, 00:33
                                  Możesz napisać na e-mail
                                  • partizan79 100 23.05.06, 00:34
                                    • partizan79 Re: 100 23.05.06, 00:37
                                      %, że to nie ona
                                      • baam1 Re: 100 23.05.06, 00:38
                                        jak nie???? na 100%%% ja to ja, a nawet na 200%%% :)
                                        • partizan79 Dowcipniśka:) 23.05.06, 00:41
                                        • pawlozsiul skoro tak... porozmawiajmy o Tobie 23.05.06, 00:43
                                          Partizan kiedyś pisał, jak sobie wyobraża forumowiczów.
                                          Teraz moja kolej: nie przypuszczałem, że jesteś aż tak szczupła. I chyba Cię
                                          podejrzewałem o ciemniejsze włosy. A Ty Partizan?
                                          • baam1 Re: skoro tak... porozmawiajmy o Tobie 23.05.06, 00:45
                                            spryciarz :) niczego się nie dowiesz :)))
                                          • partizan79 Re: skoro tak... porozmawiajmy o Tobie 23.05.06, 00:47
                                            Hmmm.. Musi być delikatna i wrażliwa:)
                                            • baam1 Re: skoro tak... porozmawiajmy o Tobie 23.05.06, 00:49
                                              Dobra zagrywka, kobietki to łykają :)))
                                              • pawlozsiul już wiemy, że nie jesteś Basia 23.05.06, 00:52
                                                A zaraz pewnie oświecisz nas, że nie jesteś kobietą?
                                                • baam1 Re: już wiemy, że nie jesteś Basia 23.05.06, 00:53
                                                  Jestem kobietą .... STUPROCENTOWĄ ☺
                                                  • partizan79 Jaaaasne 23.05.06, 00:56
                                                    BArtku AMbrożewiczu:D
                                                  • baam1 Re: Jaaaasne 23.05.06, 00:57
                                                    dobre :))))
                                                  • mnie-tu-juz-nie-ma Za debiut 23.05.06, 00:58
                                                    To może nominacja za "Debiut roku"???
                                • baam1 Re: to powiedz, 23.05.06, 00:34
                                  Nie udawaj, ze nie wiesz :D Czy mam zdradzić naszą tajemnicę na forum???
                                  • pawlozsiul zob. wyżej - odpowiedź przewidziana 23.05.06, 00:35
                                    • baam1 Re: zob. wyżej - odpowiedź przewidziana 23.05.06, 00:36
                                      tylko, że ja ztechniką na bakier i nie wiem, jak się cuś takiego śle :(((
                                  • partizan79 No dawaj! 23.05.06, 00:36
                                    Nie ma miękkiej gry! Wóz albo przewóz! W pokera z reguły dobrze mi szło.
                                  • pawlozsiul podpowiadam 23.05.06, 00:38
                                    Wybierz wariant:
                                    A) przechowalnia bagażu na dworcu PKP;
                                    B) łyżka koparki, która chciała rozjechać Stepa;
                                    C) spotkanie organizacyjne zespołu funkowego.
                                    • baam1 Re: podpowiadam 23.05.06, 00:39
                                      Podpowiedzi nie uznaję, tym bardziej, ze nie są precyzyjne ☺
                                      • partizan79 Re: podpowiadam 23.05.06, 00:42
                                        Jesteś rocznik 80? Bo znam Ba-śkę, która się chajta we wrześniu.
                                        • baam1 Re: podpowiadam 23.05.06, 00:43
                                          nie jestem rocznik 80 i nie jestem baśka :(
                                          • pawlozsiul chyba ciepło... 23.05.06, 00:45
                                            Bo skąd u miłej Baam nagle taki znaczek: ":(". Ona nawet do KK tego emotka nie
                                            napisze.
                                          • mnie-tu-juz-nie-ma Re: podpowiadam 23.05.06, 00:45
                                            To może Zośka.... co???
                                            • baam1 Re: podpowiadam 23.05.06, 00:47
                                              Krzysiu, dlaczego jesteś nagle tak niemiły dla mnie??? Zawsze przecież się
                                              usmiechasz, kiedy mnie spotykasz :) A że spotykasz codziennie, to codziennie
                                              się do mnie usmiechasz, albo nawet rano w południe i wieczorem :))))
                                              • mnie-tu-juz-nie-ma Podpowiadam 23.05.06, 00:49
                                                łał...!!!!!
                                                --
                                              • partizan79 Jeśli byśmy byli Indianami 23.05.06, 00:50
                                                to, Ty, Baam, nazywałabyś się Cwana Baam:)
                                                • baam1 Re: Jeśli byśmy byli Indianami 23.05.06, 00:51
                                                  Ale czarujesz, pewnie byłbyś wtedy szamanem :)
                                                • mnie-tu-juz-nie-ma Może kolejna nominacja!!! 23.05.06, 00:52
                                                  To może idąc za tytułem wątku jakś nominacja dla baam np:
                                                  za uwodzicielskie wpisy!!!
                                                  Co ty na to Partyzancie??
                                                  • baam1 Re: Może kolejna nominacja!!! 23.05.06, 00:53
                                                    ja co prawda nie partyzant, ale WOW!!!!!!!!!!!!!
                                                  • partizan79 Re: Może kolejna nominacja!!! 23.05.06, 00:58
                                                    Jako że przymierzam się do Harnasia, przypomniało mi się, że u Janosikowych
                                                    Maryna miała wzięcie:)
                                                  • pawlozsiul do którego? 23.05.06, 00:59
                                                    Bo ja kończę drugiego.
                                                  • baam1 Re: do którego? 23.05.06, 01:01
                                                    a ja o suchym pysku siedzę, oj panowie, co z wami??? nie poczęstujecie???
                                                  • partizan79 Re: do którego? 23.05.06, 01:03
                                                    Nachyl się nad łączem USB. Powinno zaraz dojść..
                                                  • pawlozsiul Sama jesteś sobie winna 23.05.06, 01:05
                                                    Mogłaś powiedzieć przy przekazywaniu piwa, że zechcesz się przyłączyć.
                                                    Przepraszam, ale nie poczuwam się do winy - zwłaszcza, że imprezę wyprawia
                                                    Partizan.
                                                  • baam1 Re: Sama jesteś sobie winna 23.05.06, 01:08
                                                    Partizan nadrobił już zaległości, dostałam flaszeczke. Co prawda nieco nadpita,
                                                    ale nie szkodzi, mam słabą głowę, dużo wypić nie mogę. Dziuęki Ci Partizanie
                                                    Wielki :)))
                                                  • partizan79 Uuuuuuuuuuuu.... 23.05.06, 01:10
                                                    Chyba... chyba.... chyba wiem kim jesteś....:)
                                                  • partizan79 Zaraz zrobimy teścik: 23.05.06, 01:12
                                                    Poczęstowałaś mnie dzisiaj fajką, a jeżeli tak to jaką?
                                                  • baam1 Re: Zaraz zrobimy teścik: 23.05.06, 01:13
                                                    To nie byłam ja, nie palę :)))))
                                                  • partizan79 A już myślałem... 23.05.06, 01:15
                                                    Wyjechałaś mi z tą flaszeczką...
                                                    P.S. Ja też nie lubię palić. W domu nie palę. Tylko w pracy i na svieżem
                                                    wozduchie:)
                                                  • baam1 Re: A już myślałem... 23.05.06, 01:18
                                                    Naprawdę chciałbys wiedzieć kim jestem i kim są inni forumowicze??? To
                                                    powinieneś pojawiać się na spotkaniach :) Ale mnie tam raczej nie spotkasz :(
                                                    Chyba, że coś się zmieni, bo tylko krowa zdania nie zmienia, a ja mam nadzieję
                                                    nia nie jestem :)))
                                                  • partizan79 Re: A już myślałem... 23.05.06, 01:21
                                                    Jak chcesz to mogę Ci przesłać na maila listę osób, które znam lub wiem, kim
                                                    są, ale potem to już nigdy nie było by tak samo..
                                                  • baam1 Re: A już myślałem... 23.05.06, 01:22
                                                    chcę, to będę mogłą się zrewanżować tym samym, ale moja lista jest krciutka :(
                                                  • partizan79 Re: A już myślałem... 23.05.06, 01:31
                                                    Moja też nie jest jakaś tam z wyjebonem...:)
                                                  • baam1 Re: A już myślałem... 23.05.06, 01:32
                                                    ale nic nie dostałam :(
                                                  • baam1 Re: Uuuuuuuuuuuu.... 23.05.06, 01:12
                                                    Z czego to wnosisz???
                                                  • partizan79 Re: do którego? 23.05.06, 01:02
                                                    O kurka wiewiórka, już nadrabiam. Zdrowie!
                                                  • baam1 Re: do którego? 23.05.06, 01:03
                                                    Dzięki, już Cię lubię, mimo, że okna mojego nie znalazłeś i serenady nie
                                                    słyszałam :)))
                                                  • partizan79 Re: do którego? 23.05.06, 01:06
                                                    A zrobisz sobie wizytówkę forumową? Ja mam denną. Muszę zmienić.
                                                  • baam1 Re: do którego? 23.05.06, 01:09
                                                    Chciałam zrobić, ale cusik mi nie wychodzi. Ta technika ... Jak poćwiczę i
                                                    nauczę się jak, to zrobię :)) A Twoja nie jest wcale taka złą :)
                                                  • pawlozsiul zwłaszcza to życiowe motto 23.05.06, 01:11
                                                  • baam1 Re: zwłaszcza to życiowe motto 23.05.06, 01:13
                                                    Ktore motto masz na mysli, bo mam kilka??
                                                  • pawlozsiul Re: zwłaszcza to życiowe motto 23.05.06, 01:15
                                                    Motto Partizana z wizytówki - o słońcu i cieniu.
                                          • partizan79 Re: podpowiadam 23.05.06, 00:45
                                            A jak wpadłaś na taki dźwięczny nick? Upadłaś?:D
                                            • baam1 Re: podpowiadam 23.05.06, 00:48
                                              to by było buuuuuuum. Pisałam już kiedyś dlaczego :)
                                              • pawlozsiul ja jestem nowy 23.05.06, 00:49
                                                Mogłabyś przypomnieć lub - wzorem Romana - podać link.
                                                • baam1 Re: ja jestem nowy 23.05.06, 00:51
                                                  jesteś starszym forumowiczem niż ja, chyba, ze przyszlismy jednocześnie :))
                                                  • partizan79 Re: ja jestem nowy 23.05.06, 00:52
                                                    Mi też umknęło to jakoś w gąszczu wątków. Prosimy jeszcze raz.
                                                  • pawlozsiul co Ty 23.05.06, 00:54
                                                    Do 1 kwietnia byłem "kotem". Tego dnia pojawił się Mnie-tu-już-nie-ma, no i
                                                    parę osób w ostatni weekend.
                                                  • baam1 Re: co Ty 23.05.06, 00:57
                                                    Ja jestem na forum od stycznia. Zadebiutowałam postem o zaginionym psie
                                                  • partizan79 Skoro mowa o debiutach... 23.05.06, 01:01
                                                    ... to zadebiutowałem w listopadzie w wątku Romanpidlaszuk - Spamer.
                                                  • baam1 Re: Skoro mowa o debiutach... 23.05.06, 01:02
                                                    To ty stary już jesteś :)
                                                  • partizan79 Stara doopa ze mnie... 23.05.06, 01:04
                                                    79 latek już...
                                                  • baam1 Re: Stara doopa ze mnie... 23.05.06, 01:06
                                                    Nie chciałam tego napisać, ale jeżeli już, to płroczniak prawie :)
                                                  • partizan79 Re: Stara doopa ze mnie... 23.05.06, 01:08
                                                    Już ponad. Jeszcze trochę pożyję na forum i będzie wsio..
                                                  • pawlozsiul Sprawdziłem - tego samego dnia 23.05.06, 01:06
                                                    Nasze pierwsze posty pochodzą z 25 stycznia - mój jest poranny, a Twój
                                                    wieczorny.
                                                  • baam1 Re: Sprawdziłem - tego samego dnia 23.05.06, 01:11
                                                    Zawsze wiedziałam, że coś nas łączy. i pomysleć, że myślałam, że jesteś starym
                                                    forumowiczem, jak mnie zjechałeś za matematykę :)
                                                  • pawlozsiul Nie pamiętam tego 23.05.06, 01:12
                                                    Sorki.
                                                  • baam1 Re: Nie pamiętam tego 23.05.06, 01:15
                                                    Nie ma problemu :) Po prostu dostałam po nosie i już :) ale jak widać nie dość
                                                    mocno, bo zaraz wrciłam :P
                                                  • pawlozsiul Nie żartuj! A o co chodziło? 23.05.06, 01:17
                                                    Usiłowałem znależć przez wyszukiwarkę, ale nic mi nie wyrzuciło.
                                                  • baam1 Re: Nie żartuj! A o co chodziło? 23.05.06, 01:20
                                                    Taka mała krytyka Romana, a ty stanąłeś w jego obronie. Bardzo delikatnie i
                                                    taktownie, ale ja taka troszkę wrażliwa jestem :)
                                                  • pawlozsiul Przepraszam 23.05.06, 01:23
                                                    Ale pewnie się uśmiechniesz, jak przeczytasz niżej, że zadebiutowałem na forum
                                                    krytyką Romana - wcale nie taktowną.
                                                  • baam1 Re: Przepraszam 23.05.06, 01:25
                                                    Nie masz za co przepraszać, Twoja krytyka mojej krytyki była taktowna, ale moja
                                                    krytyka Romana wcale nie :)
                                                  • partizan79 Pawlo, a Ty w jakim wątku zadebiutowałeś? 23.05.06, 01:17
                                                    Pewnie został skasowany przez admina:P
                      • baam1 Re: Zonk! 23.05.06, 00:22
                        Nie wierz nigdy dziewczynie...
          • mnie-tu-juz-nie-ma Nie przekręcaj faktów 22.05.06, 08:51
            pawlozsiul napisał:
            > Ale jaja - Nieobecny mówi "sory"
            > To właściwie sprawa admina jest już przesądzona. Z nominacji do "złotych ust"
            > wyszła nominacja dla moderatora.

==============

To ty nominowałeś Partyzanta na moderatora - nie ja. Tak dla ścisłości.
            A napisałem sory bo nazwałem go branem za dowcip, który w pierwszym momencie
            odczytałem jako strach na czytelników forum, aby nie wchodzili na tu, bo ktoś z
            RN SM brzydoko wypowiada się o SM.
            Nie przekręcaj faktów.
            A szczerze, to partizan lepiej się na moderatora niż ty. Przynajmniej ma
            trzeźwe spojrzenie na sprawy i jest chłopak jest rozgranięty.
        • partizan79 No dobra, to nie byłem ja 22.05.06, 07:57
          Honor (o ile takowy posiadam) nie pozwala mi ograbić prawdziwego zwycięzcy ze
          skrzynki piwa:)
          • pawlozsiul nie będzie wpisu nr 40 000 22.05.06, 08:14
            26 maja zniknie przysparzający ostatnio najwięcej wątków temat SM. I nie
            przypisujmy tego cudu Benedyktowi XVI.

Kto ma pisać? Kilkadziesiąt osób w ostatnim czasie opuściło forum, wczoraj
            dołączyły do nich pewnie kolejne. Z tych, którzy zostali nie da się chyba nawet
            sklecić piłkarskiej jedenastki.

Zanim (w tempie 200 wpisów/tydzień) zbliżymy się do kolejnej okrągłej liczby,
            Agora - redukując koszty - zamknie forum.
          • mnie-tu-juz-nie-ma Skrzynka piwa jest twoja, bo ten baran się nie uja 22.05.06, 14:00
            partizan79 napisał:

> Honor (o ile takowy posiadam) nie pozwala mi ograbić prawdziwego zwycięzcy ze
            > skrzynki piwa:)

===========

Partyzancie!!
            Skrzynka piwa jest i tak twoja, bo ten baran od "administracji" się nie ujawni.
            Także szykują się już nowe płytki CD z napisem "Seria Limitowana".
    • pawlozsiul Pawlo, a Ty w jakim wątku zadebiutowałeś? 23.05.06, 01:21
      Zacznę od marginesu, żeby drzewko się mogło rozgałęziać.

Jak to w jakim? W wątku Romana! Napisałem mu, żeby poszukał nowego dilera.
      • partizan79 Re: Pawlo, a Ty w jakim wątku zadebiutowałeś? 23.05.06, 01:29
        Hehe:) A mnie cechuje (mam nadzieję) lojalność i takie tam bzdety i nie
        podobało mi się, jak 10-u forumowiczów pastwi się nad jednym, w dodatku
        Ukraińcem, tak jak ja:)
        Potem moja kariera przeszła na wątek... coś o flagach. "Skąd tyle flag" czy coś
        takiego. Cydz to założył bodajże. Tam potyczki z Bielszczaninem, którego
        wcześniejsze posty poczytałem sobie później. I od tej pory uważam go za mędrca,
        za ikonę tego forum.. Dlatego unikam z nim polemik.
        • pawlozsiul ja przeszedłem podobną ewolucję, 23.05.06, 01:33
          jeśli idzie o Bielszczanina. Na coś mu agresywnie odpowiedziałem, zakładając że
          ma postawę - bo ja wiem - narodową? Chyba tego nie nazwałem, ale jakoś tak go
          zaszufladkowałem. Jak poczytałem jego posty, zobaczyłem jak bardzo się w tej
          ocenie myliłem.
          • partizan79 Identyko jak ja. 23.05.06, 01:34
          • baam1 Re: ja przeszedłem podobną ewolucję, 23.05.06, 01:34
            piuerwsze oceny są często mylące. a tak nawiasem mwiąc to nieźle nabilismy
            wątek serwisa. szkoda, że tu pocztować nie można :)
            • pawlozsiul a co my robimy? 23.05.06, 01:36
              Czatujemy właśnie.
              • baam1 Re: a co my robimy? 23.05.06, 01:38
                ale dlaczego właśnie w tym wątku, o nominacje walczymy jakieś ???
                • pawlozsiul Nieobecny nazywa to "rozbijaniem wątku" 23.05.06, 01:40
                  Tobie i Partizanowi wybaczy, nie przejmuj się.
                  • baam1 Re: Nieobecny nazywa to "rozbijaniem wątku" 23.05.06, 01:41
                    ale co z Tobą Pawlo???? Kim zostaniesz teraz???
                    • pawlozsiul to jest problem 23.05.06, 01:42
                      Już nie mogę awansować.
                      • baam1 Re:hehehe :) 23.05.06, 01:46
                  • partizan79 Re: Nieobecny nazywa to "rozbijaniem wątku" 23.05.06, 01:45
                    :)))
            • pawlozsiul OK, Baam - jesteś kobietą 23.05.06, 01:38
              Poznałem po sposobie, w jaki udało Ci się odejść od głównego wątku (zbałamucić
              nas - mówiąc wulgarnie).
              Wracając do początku dyskusji - jakie hasło było warunkiem odbioru piwa?
              • baam1 Re: OK, Baam - jesteś kobietą 23.05.06, 01:39
                Czy myślisz, że jak baba jestem to hasło wypaplam???
                • partizan79 Re: OK, Baam - jesteś kobietą 23.05.06, 01:46
                  Twa postawa dodała mi otuchy:)
    • pawlozsiul Partizan, chyba zaliczyłeś dwutysięczny wpis 23.05.06, 01:46
      • partizan79 Re: Partizan, chyba zaliczyłeś dwutysięczny wpis 23.05.06, 01:47
        Swój 2000 wpis już chyba dawno zaliczyłem.
        • pawlozsiul 1951 masz w wyszukiwarce 23.05.06, 01:49
          bez dzisiejszych
      • pawlozsiul I z tej okazji otwieram Heńka 23.05.06, 01:48
        A wy pewnie piwo Alutki.
        • baam1 Re: I z tej okazji otwieram Heńka 23.05.06, 01:49
          Ja już basta, za 4 godziny wstac muszę :(((
          • partizan79 Re: I z tej okazji otwieram Heńka 23.05.06, 01:51
            Na dobranoc odbierz pocztę. Ty też Pawlo zresztą, ale może jeszcze nie na
            dobranoc:)
            • pawlozsiul Re: I z tej okazji otwieram Heńka 23.05.06, 01:58
              Odebrałem, brzmi zachęcająco. Ale na tym kompie tego nie odczytam - zrobię to
              jutro.
          • pawlozsiul Jest sens się kłaść? 23.05.06, 01:52
            Dziękuję za towarzystwo. Pamiętaj Baam, gdy słyszysz takie pytanie:
            "Co przynoszą partyzanckie oddziały?", odpowiadaj:
            "Partyzanckie oddziały przynoszą piwo i pokój".

To znak, że kroi się jakaś impreza. Dobranoc
            • partizan79 Piwo i pokój:)) 23.05.06, 01:53
              Dobre:)
              • pawlozsiul Ciekawe, czy rozpad Serbii będzie pokojowy? 23.05.06, 01:59
                Myslę, że tak. I ciekawe, czy nasza grupa eliminacyjna się powiększy o
                Czarnogórę?
                • partizan79 Re: Ciekawe, czy rozpad Serbii będzie pokojowy? 23.05.06, 02:01
                  Ja tam jestem kimś w rodzaju panslawisty, ale nie do końca. I nie jestem za
                  secesją Czarnogóry.
                  • pawlozsiul Re: Ciekawe, czy rozpad Serbii będzie pokojowy? 23.05.06, 02:05
                    Kiedyś też określałem swoją tożsamość jako "słowiańską". Przeszło mi, kiedy
                    zobaczyłem, jak tą ideologią posiłkują się rosyjscy skini.
                    Panslawizm tak, wypaczenia nie!
                    • partizan79 Re: Ciekawe, czy rozpad Serbii będzie pokojowy? 23.05.06, 02:16
                      Nie przepadam za fanatykami, chociaż niektórzy mówią, że sam jestem fanatykiem.
                      Ale ja bardziej rozpaczam, że mój mały narodzik ulega zjawisku dyfuzji, niż
                      cokolwiek innego. Po prostu tak...
                      • pawlozsiul Re: Ciekawe, czy rozpad Serbii będzie pokojowy? 23.05.06, 02:19
                        "Twój mały narodzik" - zawsze podejrzewałem, że Twoja identyfikacja jest innej
                        jakości niż Romana. Bardziej mało-ojczyźniana.
                        • partizan79 Re: Ciekawe, czy rozpad Serbii będzie pokojowy? 23.05.06, 02:28
                          Z Romanem nie zgodziłbym się w kilku sprawach. Np. czuję sympatię do Rosjan, a
                          on chyba na nich choruje. Czasem zerknę, co tam na forum Polska-Ukraina:
                          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10382
                          • pawlozsiul rusofobia 23.05.06, 02:36
                            To akurat cecha wspólna betonowych Białorusinów i Ukraińców. Bez żadnego
                            odzwierciedlenia w nastrojach i odczuciach normalnych ludzi. Sokrat janowicz
                            kiedyś kreślił granicę cywilizacji europejskiej gdzieś za Mińskiem. Europa była
                            dla niego wszystkim bez Rosji. Może znajdę link.
                            • pawlozsiul link 23.05.06, 02:43
                              www.slonko.com.pl/eseje_04.php
                              Już pierwsze zdanie zbija z nóg.

Roman - paradoksalnie - myśli bardzo podobnie. Nawet usiłowałem mu na to
                              zwrócic uwagę, ale utknelismy na etapie pra-linków.
                              • partizan79 Wielki Sokrat Janowicz... 23.05.06, 02:47
                                ... przydupas zachodniej cywilizacji...
                                • pawlozsiul Re: Wielki Sokrat Janowicz... 23.05.06, 02:48
                                  Może aż tak mocno bym tego nie ujął, ale coś w tym określeniu jest...
        • baam1 Pa pa panowie :))) 23.05.06, 01:51
          Miła była pogawedka z Wami ale kolorowych snow czas już życzyć :) Dop miłego
          zobaczenia :D Papa
          • partizan79 Re: Pa pa panowie :))) 23.05.06, 01:52
            Trzymaj się. Fajnie było:)
    • partizan79 Ostatniego Harnasia piję... 23.05.06, 02:05
      • pawlozsiul I idziesz do nigth clubu? 23.05.06, 02:08
        Konsum bodaj tak to nazwał.
        • partizan79 Re: I idziesz do nigth clubu? 23.05.06, 02:13
          W moim wypadku najprędzej bym wtargnął do Statoila.
          • pawlozsiul Re: I idziesz do nigth clubu? 23.05.06, 02:15
            chyba jedyny w Bielsku punkt ze schłodzoną wódką
    • partizan79 Spysz?:) 23.05.06, 02:35
      Ja dumaju sobie:)
      • pawlozsiul Re: Spysz?:) 23.05.06, 02:47
        Chyba idę spać. Bez defetyzmu dumaj. Europa, państwo narodowe - wszystko się
        sypie. Nadchodzi czas małych ojczyzn i regionalizmów. Jeżeli do dyfuzji nie
        doszło za komuny, tym bardziej nie dojdzie teraz.
        • partizan79 Re: Spysz?:) 23.05.06, 02:51
          Przydałby mi się optymizm Siwego lub Alutki. Ale w tym wypadku jestem
          pesymistą, a może tylko realistą. Cóż, bywa.
          • pawlozsiul Re: Spysz?:) 23.05.06, 03:00
            Realne jest to, że jeszcze kilkanaście lat temu takie dyskusje, jakie dziś mają
            miejsce na forum, nie mogłyby się odbywać. Nie z braku sieci, tylko z braku
            chęci do poruszania takich tematów. A obecne jeszcze dwadzieścia lat temu
            przekonanie tutejszych prawosławnych o tym, że są w jakiś sposób gorsi ustępuje
            w młodym pokoleniu miejsca dumie z tej właśnie odrębności.
            • partizan79 .. 23.05.06, 13:03
              Tylko ta duma nie idzie w parze z troską o rodzinny język..
        • partizan79 Re: Spysz?:) 23.05.06, 13:06
          Wolę jednak być pesymistą. Większe uniesienia, gdy coś się uda i mniejsze
          rozczarowania, gdy coś się nie uda. Jeszcze tego dogłębnie nie przemyślałem,
          więc mój pesymizm jest delikatny i łatwo go zburzyć.
          • ja-alutka Mylisz się!! 23.05.06, 13:13
            Optymizm tylko pomaga...czasami mój tez zostaje zachwiany ale na chwilę...ma
            mocne podstawy...A pesymizm...? Wystarczy malutki taran lub głośniejszy śmiech
            i po nim. Wraca ale osłabiony...Życie jest za krókie i za piękne na Pezymizm i
            tyle!! ☺
            • partizan79 Jakoś mnie nie przekonałaś 23.05.06, 13:19
              Nie za bardzo rozumiem. Ten taran i śmiech... To chyba stres przedpracowy mnie
              ogranicza. Muszę lecieć. Szcze pohoworym;)
      • adaministrator Piwo ? 23.05.06, 02:47
        Jakie jest moje ulubione ?
        • pawlozsiul jasne? 23.05.06, 02:49
          • partizan79 Re: jasne? 23.05.06, 02:55
            Idu spaty. Do zawtry czy kolis' tam...
            • pawlozsiul Dzięki za piwo 23.05.06, 03:01
              Dobranoc.
    • ja-alutka :) 23.05.06, 10:59
      Przeczytałam Prawie Wszystko Uff...!! I nadal wiem, ze nic nie wiem" ☺ To jest
      w naszym Forum najważniejsze ☺
      • ja-alutka Aż żałuję, że spałam!! 23.05.06, 11:02
        I jeszcze przyszło mi do głowy że wolę takie dyskusje niż...inne ☺
        • baam1 A ja nie żałuję :) 23.05.06, 13:37
          Nie żałuję, chociaż poł nocki zarwałam i dzisiaj ziewam tylko, ale warto
          było :)))
        • pawlozsiul Następną razą... 23.05.06, 14:09
          zadzwonimy, żeby obudzić. Ktoś chyba podawał na forum Twoją komórkę;)
          • ja-alutka Re: Następną razą... 23.05.06, 14:11
            Czyją???????????????????
            • pawlozsiul przecież, że nie moją 23.05.06, 14:15
              Ja sobie cenię anonimowość.
              • ja-alutka Anty...anonimowa 23.05.06, 14:17
                Jaasne...a ja rozdaję swój nr telefonu wszytskim kto zechce!!
                • pawlozsiul Nie pamiętam... 23.05.06, 14:20
                  Może to był numer samochodu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka