Dodaj do ulubionych

Zimowe pejzaże

10.01.03, 10:43
Na dworze od kilku dni trzaskający mróz. Tematy na forum gorące.
Ja zapraszam czytelników bielskiego forum do obejrzenia małej galeryjki
zimowych pejzaży z Bielska i okolic na stronie:

www.bisi.and.pl/zima02/zima02.html
Pozdrawiam
Sławek
Obserwuj wątek
    • Gość: Drzwi od stodoły Re: Zimowe pejzaże IP: *.tpnet.pl / *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 18:45
      A wie Pan, Panie Profesorze, co to jest thumbnail?
      • s.niedzwiecki Re: Zimowe pejzaże 14.01.03, 10:37
        Prawdopodobnie chodzi o fotograficzne galerie internetowe. Thumbnail jest
        narzędziem do publikacji zdjęć w sieci web. Nie wiem, czy dobrze rozumiem
        autora wątku, ale wyczuwam w nim sugestię zainteresowania mnie tym softem. Mam
        rację?
        • Gość: Drzwi od stodoły Re: Zimowe pejzaże IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 13:16
          Przede wszystkim - bardzo ładne zdjęcia.
          Jeśli chodzi o thumbnaile, to pudło. ;-) Chodzi mi o miniaturki, które powinny
          być na głównej stronie (a nie skalowane "pełnowymiarowe" zdjęcia), co jest
          zabójcze dla mojego modemu (z którego w tym momencie nie korzystam).
          • s.niedzwiecki Re: Zimowe pejzaże 14.01.03, 13:58
            Gość portalu: Drzwi od stodoły napisał(a):

> Przede wszystkim - bardzo ładne zdjęcia.
            Dzięki. Trochę wtedy zmarzłem, ale warto było.
            > Jeśli chodzi o thumbnaile, to pudło. ;-) Chodzi mi o miniaturki, które
            powinny
            > być na głównej stronie (a nie skalowane "pełnowymiarowe" zdjęcia), co jest
            > zabójcze dla mojego modemu (z którego w tym momencie nie korzystam).

Dokładnie thumbnail to paznokieć kciuka. Niemniej jednak pod tą nazwą kryje się
            narzędzie do publikacji zdjęć w Internecie. Tak czy inaczej modem nie jest
            dobrym rozwiązanie do oglądania internetowych galerii. Jest to zabójcze nie
            tyle dla modemu, co przede wszystkim dla kieszeni.
    • Gość: sanchopansa Re: Zimowe pejzaże IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 03:06
      Wszedłem na Twoją stronkę!!! Żałuję, że zrobiłem to dopiero teraz. :)
      • Gość: S.Niedźwiecki Re: Zimowe pejzaże IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 12:03
        Dziękuję, ale nie sądzę, aby było czego żałować. Stronka „wisi” sobie w sieci
        od kilku lat. Żyje własnym (kulturowo-przyrodniczym) rytmem. Prezentuje mój
        sposób widzenia i moje emocje związane z miejscem w którym żyję. Jest rzadko
        aktualizowana, ale myślę, że rodzaj i zakres informacji to usprawiedliwia. Nie
        powiem, że nie jest mi przyjemnie, jeżeli ktoś tu zajrzy od czasu do czasu,
        napisze kilka ciepłych słów, wyrazi opinię na jej temat.

To w końcu dla WAS !!! Zapraszam na: www.bisi.and.pl
    • Gość: Posel Re: Zimowe pejzaże IP: *.pppool.de 30.03.03, 16:18
      Ladnie macie w tym Bielsku - latem tez?
      • s.niedzwiecki Re: Zimowe pejzaże 31.03.03, 14:08
        Gość portalu: Posel napisał(a):

> Ladnie macie w tym Bielsku - latem tez?

Latem raczej wszędzie jest pięknie. Nawet w Bielsku. Wszystko zależy od tego
        kto i jak patrzy. Jestem lokalnym patriotą i chcę w swoim środowisku dostrzegać
        piękno tutejszej przyrody i krajobrazu. A zimy wszyscy mamy już dosyć. Niech
        pozostanie sobie na zdjęciach. Na razie wszyscy czekamy wiosny, która w tym
        roku bardzo się spóźnia. W ubiegłym roku o tej porze roku były już bociany i
        zielona trawa. Do dzisiejszego dnia osobiście w okolicach Bielska nie widziałem
        żadnego bociana. Gniazda są puste. Dziwnie to wygląda. Mam dziwne uczucie, że
        czegoś mi brakuje !

Póki co, zapraszam na:
        www.bisi.and.pl
        • Gość: Posel Re: Zimowe pejzaże IP: *.pppool.de 20.04.03, 11:54
          Dziekuje i zycze milych swiat.
    • bielszczanin Re: Zimowe pejzaże 22.04.03, 13:52
      Panie Sławku czekamy na zdjęcia bocianów! I inne ciepłe fotki
      Pzdr
      • s.niedzwiecki Re: Zimowe pejzaże 22.04.03, 22:24
        bielszczanin napisał:

> Panie Sławku czekamy na zdjęcia bocianów! I inne ciepłe fotki
        > Pzdr

Zapraszam do wątku „Wiosenne pejzaże” ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka