anias34 18.03.13, 18:15 co sadzicie tych butach? podobaja mi się,i raczej zamówię. Dziwi mnie tylko,czemu jest tak duza obnizka ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anias34 Re: kupić?? 18.03.13, 20:29 alpepe,nie wiem czy kpisz,czy piszesz szczerze.. jesli polecasz,to może znasz ta firmę,mozesz cos o niej powiedzieć,polecić.. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: kupić?? 18.03.13, 20:30 że niby co,ze ten obcas złoty,tak??;-0 zamierzam nosic do prostych,czarnych rzeczy,więc nie bede wygladała jak choinka;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: kupić?? 18.03.13, 21:10 I teraz sie jzu nigdy nie dowiemy kiedy by sie sama zorientowala... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: kupić?? 18.03.13, 20:32 nie wierzę w to co widzę. :) albo nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: kupić?? 18.03.13, 20:33 ja nic nie widzę ! może czas wybrać sie do lekarza od oczu:) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: kupić?? 19.03.13, 06:11 no tak,nie dałam linka,hehehe www.zalando.pl/mai-piu-senza-vorga-botki-na-platformie-czarny-m6611c01q-802.html ciekawi mnie,skąd taka duza obnizka,zwazywszy na to,że to buty ze skóry... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: kupić?? 19.03.13, 08:45 fason nieklasyczny. Jak się nie sprzeda teraz, to po ptokach. Stąd obniżka. Na stronie w proponowanych jest botek ze złotym obcasem zign czy jakoś tak. On nie ma platformy i złotej wstawki z przodu, jest łatwiejszy do zestawienia z ubraniem. A ten ma platformę, "złotą blaszkę" z przodu, złoty obcas z tyłu i dyskwalifikujące jak dla mnie, gumy w cholewce. Na but jednosezonowy trochę drogi dla przeciętnej Polki, na but wielosezonowy się nie nadaje z powodu "złota". Ostatnio złote obcasy były modne w latach '90, teraz moda wróciła, więc następny revival będzie, kiedy twoja córka pójdzie na studia. Nie warto kupować z myślą o niej, sama o tym wiesz. Moe nawet nie masz córki. Jeśli tylko tych butów potrzeba ci do perfekcyjnych zestawów ubrań, to kupuj. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: kupić?? 19.03.13, 09:16 i jeszcze jedno. Znajomej te gumy szczypały skórę, kiedy szła. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: kupić?? 19.03.13, 17:59 Nawet jak złote obcasy "wyjdą z mody" to i tak bede je niosić..fason jak dla mnie jest prosty,zwyczajny,i zdobi je tylko ten obcas.Troche obawiam sie tych gum na cholewce,ale moze nie będa obcierać.. Nie uwazam że jest to but jednosezonowy. Mam zaiar nosic je do rurek,leginsów,wszystko raczej czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
mocno.zdziwiona Re: kupić?? 19.03.13, 22:11 Ja bym sie martwila nie kolorem obcasa a jego struktura. To obcas obciagniety skora, ktory nawet nie wiedzac kiedy poharatasz zaczepiajac o cos. Mam takie jedne buty i dzieki bogu, ze obcas jest czarny to szewc mi przykleja i zamazuje pasta. A te buty prawdopodobnie po 2-3 wyjsciach beda sie kwalifikowaly do wymiany obcasa albo do wyrzucenia. I chocbys myslala, ze bedziesz bardzo uwazala i ze nie zahaczysz to nie ma opcji - nawet sie nie zorientujesz jak bedziesz miala pokancerowany ten obcas. Szczerze odradzam - szkoda pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: kupić?? 20.03.13, 05:58 brałam to pod uwage,ale buty juz zamówiłam i dzis przzyjdzie paczka.To nie bedą buty na codzień,więc może nie zniszcze go szybko.Te skorzane obcassy fajnie wygladaja,i czarne te ż niszczę,szewc robi tak jak napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: kupić?? 19.03.13, 13:22 mnie sie podobają. Kupuj i nie zastanawiaj się, tym bardziej, że cena niewygórowana. Szkoda, że 37 numer juz wyprzedany... idalne do spodni "rurek" Odpowiedz Link Zgłoś
claudia2405 [...] 20.03.13, 16:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: kupić?? 23.03.13, 16:45 wczoraj "przyszły"buty...wykonanie bardzo dobre,sa sliczne. chodziłam w nich chwile po domu,i niby ok,ale czy beda wygodne jak dłuzej pochodze,to sie okaże.Inaprawde-taka jakość za taka cene-rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: kupić?? 24.03.13, 15:23 dlaczego obnizka? Bo są przaśne! Zalegają w magazynie więc chcą opchnąć by zrobić miejsce. Sorry ale nawet za darmo bym nie tknęła. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: kupić?? 24.03.13, 16:21 taaaaaa,za darmo bys nie tknęła,yhy..;-)) Podobaja ci sie,ale sama latasz w trampkach i pewnie w Emu,wiec to nie dla psa kiełbasa;-) Bardzo i sie podobają te buty,sama takie mam;-))Sa zajebiscie wygodne,chodze w nich czasami od 8ej do 15tej,i nie czuje zmeczenia stóp.Jedna wada jak tu powiedziano juz-łatwo zarysowac obcas.Buty sa piekne i dobrze wykonane,wiec kup bez obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
bakoma1 aaaaaaaaa 31.03.13, 17:53 Gratuluję figury, jeśli do legginsów zakładasz takie buty, rozumiem, ze masz długie szczupłe przezgrabne nogi?:)Czyli nogi, które ma może 5% Polek?Bo jeśli jesteś typową Polką z wielką łydą, to ja to czarno widzę.A niesttey widuję takie cuda codziennie. Krótka noga, łydka jak 3 moje i takie kopyto. he he jak z cyrku jakiś freak. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: aaaaaaaaa 31.03.13, 20:00 Mam normalne nogi-ani przezgrabne,ani niezgrabne-zwyczajne,przecietne,niezbyt długie- nosze buty bez kompleksów,z wielka przyjemnościa,bo sa przewygodne;-0dobrze sie w nich czuje i nie zawracam sobie głowy co ktos o moich nogach i butach mysli;-0 Odpowiedz Link Zgłoś