obserwer11 23.05.06, 22:03 Wybaczcie , ale dlaczego do mnie wszystkie pretensje , otrzymuję skype , pomówienia ! Wracam późno , wyjeżdzam rano ! I jeszcze jakiś administrator to ja "?????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryszard_kosynier Re: Dlaczego jak coś złego na forum , ja jestem w 23.05.06, 22:16 obserwer11 napisał: > Wybaczcie , ale dlaczego do mnie wszystkie pretensje , otrzymuję skype , > pomówienia ! Wracam późno , wyjeżdzam rano ! > I jeszcze jakiś administrator to ja "?????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin do ryszard-kosynier 23.05.06, 22:57 pisze w tym miejscu bo tu jeszcze mało tekstów dołóż temu co go nie ma i tak dalej trzymać wobec takich typów Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma do arseniusza_łupińskiego 23.05.06, 23:04 arsen-lupin napisał: > pisze w tym miejscu bo tu jeszcze mało tekstów > dołóż temu co go nie ma i tak dalej trzymać wobec takich typów =========== Podjudzaj podjudzaj!!! Dobrze ci idzie!!! On zawsze najpierw zrobi, potem powie, a no końcu pomyśli. A potem jak się napije będzie jęczał, że nie wiedział co robi, bo go napuścili!!! A swoją drogą ciekawi mnie jaki ty masz w tym interes? Czyżby jakieś mafijne powiązania z SM. Odpowiedz Link Zgłoś