wiochmen1 07.07.06, 23:28 obilo mi sie o uszy ze w niedziele jest jakas impreza w hajnowce.. ktos cos wie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hans_kloss_hans Re: imprezaa... 08.07.06, 02:38 wiochmen1 napisał: > obilo mi sie o uszy ze w niedziele jest jakas impreza w hajnowce.. ktos cos > wie ? poczekaj jeszcze chwilkę, myślę, że główny organizator tj. romanpidlaszuk, coś znajdzie (oczywiście w internecie) dla Ciebie i każdego Ukraińca, który choćby był Polakiem czy Białorusinem, to i tak jest Ukraińcem (jak kiedyś pisał romanpidlaszuk.....jeszcze tego nie wie, że jest Ukraińcem) Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: imprezaa... 08.07.06, 11:41 Czy chodziło Ci o tę imprezę? www.hajnowka.pl/sport/2006/43/00.php A tak w ogóle to jak sie wg was sprawuje odnowiony amfiteatr? Mam sentyment do jego dawnego wizerunku. W tym zadaszonym jest jakaś duszna atmosfera. Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: imprezaa... 08.07.06, 13:23 A może warto miłośników muzyki organowej zaprosić na niedzielę na godz. 19:00 do kościoła Pw. Podwyższenia Krzyża Św. na koncert organowy w wykonaniu Józefa Kotowicza. A o koncertach poczytajcie tutaj: www.parafiahaka.webpark.pl/11.html Odpowiedz Link Zgłoś
kecaj361 Re: imprezaa... 08.07.06, 15:07 Tylko trzeba ją zaktualizować mihaj. Imprezą, o którą pytano jest niewątpliwie turniej strongmenów. Szkoda, że Mariusz jest bez formy. Odpowiedz Link Zgłoś