edi9911 Re: idę 04.08.06, 10:04 Dzisiaj obserwacja nieba może być ciut utrudniona. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszal Re: idę 04.08.06, 10:17 Jeżeli do szpitala to życzę trafnej diagnozy i skutecznego leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: idę 04.08.06, 13:23 jaszal napisał: > Jeżeli do szpitala to życzę trafnej diagnozy i skutecznego leczenia. ..................................................................... A jeśli( mam nadzieję) nie do szpitala, to sprawdź, czy grzybki rosną? Odpowiedz Link Zgłoś
walker-007 Re: idę dalej 04.08.06, 20:48 A jak zrobisz jakiś szkic, rozrysujesz schemat, zastanowisz się raz jeszcze to znajdziesz rozwiązanie , że konkurencja będzie zazdrościć Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Wracam 05.08.06, 22:05 obserwer11 napisał: > kurcze : wiertarka nadal aktualna Nie ma szans. Udar w Leroy kosztuje 35 zł, odmawia posłuszeństwa przy szóstym nawierceniu (SPRAWDZONE!). Zostały mi cztery otwory, więc sobie kupię jako jednorazówkę i będę dwie stówy do przodu. Sorki Obserwer! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Wróciłem 05.08.06, 22:36 używam narzędzi firmy " HILTI " sorry Szpila ( to nie reklama ) tą kupiłem ukr.wypadkowo , wówczas kiedy moja była w naprawie i tak zostało Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul To ja może bez nazw... 05.08.06, 22:55 Są wykaszarki, które wytrzymują dwa sezony intensywnej eksploatacji (rów, zdrewniałe krzewy, duże nachylenia), są takie, które pociągną i sześć. Różnica w cenie to raptem 30%. Wszystkim amatorom tanich udarów, nauczony własnym doświadczeniem, od serca radzę: kupcie lepiej "trzyćwierciówkę": będzie taniej i przyjemniej. Odpowiedz Link Zgłoś