hansgrubber 13.08.06, 10:52 Dziś ich święto! Jest ktos na forum. www.leworeczni.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaukonsky Lewus 13.08.06, 22:37 Po cichu się przyznam, ale tak nie w stu procentach, bo dwie czynności od lat wykonuję prawą ręką. Znajomi wiedzą, jakie to czynności ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Wiwat leworęczni! 14.08.06, 11:51 Jak powiesz to wszyscy bedziemy Twoimi znajomymi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Wiwat leworęczni! 14.08.06, 12:06 hansgrubber napisał: > Jak powiesz to wszyscy bedziemy Twoimi znajomymi. :) ----- Prezes!!!! N_I_E M_Ó_W_!_!_! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Ani mru-mru! 14.08.06, 17:00 Ciiiii..., ani słowa...., www.animrumru.art.pl/ ... Bo mi jeszcze ktoś podprowadzi długopis i papier toaletowy ;oP Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul przecież to proste 14.08.06, 17:08 Prawą ręką: - zmieniasz biegi - wciskasz enter Ja chyba spontanicznie byłem leworęczny, ale mnie oduczono. Skutek jest taki, że do dziś nie umiem trzymać długopisu w prawej. Za to czynności, których nikt mnie nie uczył wykonuję lewą: toasty, w lewej też najchętniej trzymam papierosa. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Ja mam dwie lewe ręce! 14.08.06, 12:06 Za młodu byłem nawracany na praworęcznego. Eksperyment udał się tylko częściowo. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ja mam dwie lewe ręce! 14.08.06, 12:16 Teraz sie juz tego nie robi. Na szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Jak zwykle... 15.08.06, 10:59 ...Spóźniłam się ale...mój syn jest leworęczny, lewonożny ...nawet mu życzenia złożyłam !! Pozdrawiam wszystkich "mańkutów" ;) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Jak zwykle... 15.08.06, 11:24 Znowu jestem do tyłu, bo dzień "Lewusa" dzisiaj obchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś