a_dassuj 07.08.06, 04:43 hej sasiadko;-)powiedz mi prosze czy dalej istnieje polski sklep w Madison??? Przeprowadzamy sie !!!!;-( a ja od polskich rzeczy dalej jestem uzalezniona/Szczegolnie gazety i "kubusie".pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samo Re: do Samo;-) 08.08.06, 04:57 Gdzie sie przeprowadzacie? Do Madison? :-D Nie wiem czy tu jest jakis polski sklep, nigdy go nie szukalam poza wpisaniem polish food madison w google.To znalazlam w yellow pages: Alex Polish American Deli 2623 Monroe St # 140 Madison, WI Phone: (608) 233-9940 Zadzwon i spytaj! Ja raz na rok sobie w Chicago Polityke kupuje,jak mi sie przypomni, a soki dobre sa w Willy Co-op, gdzie membership polecam Ci wykupic zaraz po przeprowadzce! :o)) Kiedy sie przenosicie? Odpowiedz Link
a_dassuj Re: do Samo;-) 08.08.06, 05:49 Dokladnie do Sun Prairie,.Kiedys tam mieszkalismy.Z Sun Prairie mamy blizej do Milwaukee...Mamy na to dwa tygodnie -tzn na przeprowadzke.Lokum juz znalezlismy dzisiaj;-)))Nawet romantycznie bylo ,bo bedziemy mieszkac w tym samym budynku ,co kiedys. Odpowiedz Link