romampidlaszuk 20.08.06, 17:33 Czemu moje watki dotyczace kultywowania bialoruskiego jezyka w Hajnowce sa usuwane ? Komu przeszkadza mniejszosc bialoruska ! To skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toovo Re: przesladowanie 20.08.06, 18:14 Musisz wypic czarkę z romanem.... może pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: przesladowanie 20.08.06, 21:20 Jeśli naprawdę zależy Ci na kultywowaniu czegokolwiek poza błazeństwm, korzystaj z innego nicka. W przeciwnym razie Twoje posty będa kasowane. I nawet 77 czarek nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
romampidlaszuk Re: przesladowanie 20.08.06, 21:32 Nie Ty bedziesz decydowac kto jakie nicki ma zakladac ! ( na szczescie ! ) Jeszcze raz stanowczo protestuje przeciwko usuwaniu postow dotyczacych Bialorusinow zyjacych w Hajnowce ! Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: przesladowanie 20.08.06, 22:38 romampidlaszuk napisała: [...] > Jeszcze raz stanowczo protestuje przeciwko usuwaniu postow dotyczacych > Bialorusinow zyjacych w Hajnowce ! Nie zauważyłem, by moderatorka usuwała posty dotyczące sprawy Białorusinów, żyjących w Hajnówce. Lecz sprawa jest innego rodzaju. Czarka stara się dbać o porządek i oto, by wszystko było zgodnie ze zwyczajami, obowiązującymi w internecie. A więc przypomnę, bo jakoś tego nie chcesz zauważyć, by nikt nie podszywał się pod innego autora postów. Romanpidlaszuk zyskał sławę obrońcy Ukraińców i ty widząc w tej jego działalności "zagrożenie" własnych interesów, walczysz z nim metodami, nie pasującymi ludziom światłym. Jeśli chcesz pisać o ważnych dla ciebie sprawach, to czyń to uczciwie pod nazwą niebudzącą żadnych skojarzeń do innych forumowiczów. Popieram moderatorkę w kasowaniu takich nicków. Ale gdyby tępiła jakąś mniejszość, czy większość, to oczywiście bym protestował. Ale póki co rzecz jest inego rodzaju, niż Twoje oskarżenia. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
neon77 Re: przesladowanie 25.08.06, 01:09 a nie lepiej założyć własne forum???sczerze to to naprawde jest troche nie fajne, że są tu takie teksty zamieszczane i to na dodatek nie za bardzo po polsku:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
neon77 Re: przesladowanie 25.08.06, 01:10 mówie oczywiscie o tekstach romanpidlaszczuka:D:D nie czarki i innych bo przecież reszta jest ok:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: przesladowanie 25.08.06, 04:43 a nie lepiej założyć własne forum???sczerze to to naprawde jest troche nie fajne, że są tu takie teksty zamieszczane i to na dodatek nie za bardzo po polsku:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: przesladowanie 25.08.06, 20:06 romanpidlaszuk napisał: > 1.Jak wiadomo w Hajnowce i okolicach (a co za tym idzie i na hajnowskim forum) > poza j.polskim jest rowniez w uzyciu dialekt j.ukrainskiego: > www.harazd.net/~nadbuhom/holosy-pidliaszszia/mapa_holosy_mp3.htm I by nas o tym przekonać przesłałeś to łącze, z którego wynika, że w Hajnówce są tylko niemi, bo głosu z Hajnówki na mapie nie udało się wycisnąć. Czekam na inne argumenty. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
neon77 Re: przesladowanie 25.08.06, 20:28 He he.i całe szczeście że sie nie da bo to oznacza że w albo w Hjnówce nie ma żadnej takiej gwary,albo nawet jesli jest to każdy ją olewa:D:D:D A tak na dobrą sprawe to na serio możesz założyc własne forum,a ja chętnie cie zareklamuje na swoim:D:Dmyśle że inni nie mieliby nic przeciw temu:D....co wy na taki pomysł???a na tym forum pisz tylko o tym co dotyczy Hajnówki i okolic ale tych najbliższych np.do 20 km.taka jest moja propozycja nie wiem jak inni::D Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: przesladowanie 27.08.06, 11:25 romanpidlaszuk ma fobie na punkcie prześladowań, uciskań i ciemiężenia, hm, to standart Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: przesladowanie 27.08.06, 14:12 mamy cie!! :-) w tym watku romam pisze nie roman Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: przesladowanie 27.08.06, 19:53 uuuups, ale skucha, faktycznie, to nie roman tylko romam Odpowiedz Link Zgłoś