i.madzia Re: Deszcz...pada 29.08.06, 19:57 Już nie pada..szanujące się koty, idą na łowy. Odpowiedz Link Zgłoś
walker-007 Re: Deszcz...pada 29.08.06, 21:07 i.madzia napisała: > Już nie pada..szanujące się koty, idą na łowy. Tak chyba jako trening, dla podtrzymania sprawności zew natury to wzywa w marcu Odpowiedz Link Zgłoś
walker-007 Re: Deszcz...pada 29.08.06, 21:17 Specjaliści od lania wody , nie wyłączając forum, się cieszą buraki wszelkiej maści i pochodzenia rośną w siłę a szariki, żuczki, inne temu podobne siedzą w budach Odpowiedz Link Zgłoś
walker-007 Re: Deszcz...pada 29.08.06, 21:21 hansgrubber napisał: > U mnie swieci slonce! :) jest p.m. czy a.m. ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni .... 29.08.06, 22:49 A wiecie jak cudownie iśc na spacer w ten deszcz. Ja dziś to zrobiłam!! W pierwszym odruchu chciałam uciekać, schować się, a później po prostu sobie szłam :) Było fantastycznie, polecam na absurdy w naszej polityce, skołatane nerwy i wypłakanie się żeby nikt tego nie zauważył...i na wiele innych "schorzeń" ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni .... 29.08.06, 23:23 Czy ja wiem? Wole noc i rozgwiezdzone niebo. Mysle w tedy ze swiatlo ktore ogladamy zostalo wyemitowane setki lat przed moimi narodzinami... Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni .... 30.08.06, 01:25 Noc + rozgwieżdżone niebo = to też lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
krecik69 Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni .... 31.08.06, 09:39 Do tego jesio wypada wymknąć się z blokowiska. ;[ Wtedy rowerek i pyr pyr na jakiś równiejszy teren. ;] Odpowiedz Link Zgłoś