obalix 06.09.06, 08:52 Było już dużo wątków "opty" więc niech bedzie jeden "pesy" ;) fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/Koniec_mi%B3osnych_SMS-%F3w_i_plotek_przez_telefon,788378,2943 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabel_21 Re: Jak papier toaletowy ?? 06.09.06, 11:09 jak wejdzie to w ustawe to zorganizujmy jakies powstanie :D pozniej bedziemy przynajmniej bohaterami!!! to cos w stylu ORMO chca zrobic... no coment Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Coś na pesy... 06.09.06, 12:42 Pogratulujmy tym,ktorzy glosowali na pis wyboru.dzieki nim bedziemy mieli takie "cudne" zycie. Nie no zalosne.Nie zdazylam w prawie dorosle zycie wejsc a juz sie g...no robi!Chyba poczekam na zmiane wladzy wtedy bede dziecko na swiat wydawac. Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Dziecko na swiat wydawac. 06.09.06, 18:45 khaki3 napisała: > Nie no zalosne.Nie zdazylam w prawie dorosle zycie wejsc a juz sie g...no > robi!Chyba poczekam na zmiane wladzy wtedy bede dziecko na swiat wydawac. Zdanie "wtedy bede dziecko na swiat wydawac" sugeruje,jakby już było,ale jeszcze nie wydane na świat.Kobieta normalnie ciążuje 9 m-cy,a Kaczyński ma jeszcze ponad 4 lata. Wnioski? Kaczyńskiemu wcześniej podziękują,albo dziecko i brzuch będzą przerośnięte. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Coś na pesy... 07.09.06, 17:23 Możesz więc sama sobie pogratulować Khaki :) (nie głosowałaś, a kto nie głosuje...) Zmiana ekipy nic nie da. Oj spodoba sie ten instrument "władzy"(prokuraturze, policji itd.), spodoba. vide Włochy. Tam to jest dopiero jazda z podsłuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Coś na pesy... 06.09.06, 13:54 Pesy-pozdrowienia wszystkim, miłego popołudnia, no i pesyłokieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Coś na pesy... 06.09.06, 14:12 Wreszcie jakieś pesyposty. A już myślałem, że me szare włosy tego nie doczekają. Gdzie się podział Wasz pesymizm, moi drodzy forumowicze?! Nie ma co walczyć. I tak koniec świata niebawem nastanie. Tyrasz jak wół i klocek z tego masz. Ciągle się starzejemy. Trzeba będzie jeszcze umrzeć. Chcesz się napić z tego wszystkiego, a tu na drugi dzień czeka Cię kac.. Ech... pesyłokietek wszystkim :((((((((((((((((((((((( :CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Coś na pesy... 06.09.06, 14:14 Obalixie, czy mogę być pesyministrem d/s marudzenia i propagandy w Twej pesyarmii?:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: Coś na pesy... 06.09.06, 14:46 Mówisz i masz partizanie. Mianuje cie oficjalnie pesyministrem d/s marudzenia i antypagandy:( Mam nadzieję ze poradzisz sobie beznadziejnie, będziesz osowiały i bez inicjatywy:( Pesyłokiec:(( Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Coś na pesy... 06.09.06, 15:08 partizan79 napisał: > Obalixie, czy mogę być pesyministrem d/s marudzenia i propagandy w Twej > pesyarmii?:(((((( A może mnie by się cosik znalazło? Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: Coś na pesy... 07.09.06, 12:05 Pewnie ze mam fuchę dla ciebie chochoncy. Mianuje cie ministrem gospodarki w Pesylandzie. Masz strategiczne dla kraju zadanie rozgrzać i rozwalić gospodarkę. Wdzięczne zadanie naroboienia długów, zaciągania pozyczek, kredytów i defraudowania skromnego budżetu. Mam nadzieję że sobie źle poradzisz. Skuś się:( Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Coś na pesy... 07.09.06, 12:18 obalix napisał: > Pewnie ze mam fuchę dla ciebie chochoncy. Mianuje cie ministrem gospodarki w > Pesylandzie. Masz strategiczne dla kraju zadanie rozgrzać i rozwalić > gospodarkę. Wdzięczne zadanie naroboienia długów, zaciągania pozyczek, kredytów > > i defraudowania skromnego budżetu. Mam nadzieję że sobie źle poradzisz. Skuś > się:( Jeśli jego zadaniem ma być rozwalenie gospodaki i narobienie długów i masz nadzieję,ze z tym nie poradzi to w końcowym efekcie wyjdzie na opty.. Tych ministrów od defraudacji i rozwalania wszystkiego to już dawno mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: Coś na pesy... 07.09.06, 12:24 Taka już jest w Pesylandzie etykieta, że nie wierzymy w powodzenie czegokolwiek. Nawet w logikę. Pesyłokieć dla ciebie :( Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Coś na pesy... 07.09.06, 17:00 edi9911 napisał: > obalix napisał: > > > Pewnie ze mam fuchę dla ciebie chochoncy. Mianuje cie ministrem gospodark > i w > > Pesylandzie. Masz strategiczne dla kraju zadanie rozgrzać i rozwalić > > gospodarkę. Wdzięczne zadanie naroboienia długów, zaciągania pozyczek, kr > edytów > > > > i defraudowania skromnego budżetu. Mam nadzieję że sobie źle poradzisz. S > kuś > > się:( > Jeśli jego zadaniem ma być rozwalenie gospodaki i narobienie długów > i masz nadzieję,ze z tym nie poradzi to w końcowym efekcie wyjdzie na opty.. > Tych ministrów od defraudacji i rozwalania wszystkiego to już dawno mamy. To na co czekasz. Donieś gdzie trzeba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Zacier 06.09.06, 16:22 To ja się piszę na zaciera, pardon, zecera, w drukarni. Zamienię Wam każde wesele na klepsydrę... Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Zacier 06.09.06, 18:11 A fee, chłopaki! Tak nie można!... zaliczyć "taki dołek"? Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: Zacier 07.09.06, 17:15 Gratuluję, czuj się wybrańcem. Masz u mnie fuchę w pesymennicy państwowej. Pesyłokieć:( Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Coś na pesy.. 07.09.06, 12:35 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/lpr_i_wszechpolacy_na_liscie_plac_posla_hatki,788749,2943 Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Coś na pesy... 07.09.06, 12:51 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3600189.html Odpowiedz Link Zgłoś