czarka77 22.10.06, 22:59 Fajni jesteście. Tylko bądźcie dla siebie mili, please... To dla Was: 100lat.pl/PoprawaNastroju/ Nie-za-ma-co Pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romanpidlaszuk Re: Do Romanów i anty-Romanów 22.10.06, 23:01 Fajni jesteście. Tylko bądźcie dla siebie mili, please... To dla Was: 100lat.pl/PoprawaNastroju/ Nie-za-ma-co Pa ---------------------- Ja jestem do wszystkich mily, nawet do Ciebie- co mi czasem z trudnoscia przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: Do Romanów i anty-Romanów 22.10.06, 23:11 A to akurat nie było miłe... Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Do Romanów i anty-Romanów 22.10.06, 23:13 A to akurat nie było miłe... ------------------ Wrzucanie mnie do jednego worka z kims kto narusza etykiete na forum tez nie jest mile. Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: Do Romanów i anty-Romanów 23.10.06, 15:38 hahahhahaha... roman zartownisiu, super dowcipy czasem opowiadasz, ja cie, dzieki za rozweselenie mnie przez chwile :-) Odpowiedz Link Zgłoś