Dodaj do ulubionych

drukarnia...

24.10.06, 19:34
mam pytanie zwiazane z ceną... a mianowicie chodzi mi o cene wydrukowania
jednej kartki formatu A3 ale na grubej kartce oraz w kolorze...najlepiej aby
druk nie byl podatny na rozmazywanie sie pod wpływem wilgoci (ale to opcja :) )
Obserwuj wątek
    • irekolsztyn Re: drukarnia... 18.09.14, 09:37
      Sam druk kosztuje grosze. Zapłacisz tylko za projekt i wysyłkę
      Skontaktuj się przez formularz www.bib.olsztyn.pl/
    • sgrabarz Re: drukarnia... 20.08.15, 15:32
      Korzystaj z drukarni internetowych, wychodzi trochę taniej. Możesz znaleźć internecie takie drukarnia, oprócz drukowania, można nabyć kalendarze, ulotki lub notesy.
    • 11rewresbo Re: drukarnia... 17.09.15, 20:26
      Tylko Drukarnia EJ na Kazanowskiego obok Przedszkola nr 9
    • traktox66 Re: drukarnia... 22.06.16, 08:25
      Też miałem dość dużo rzeczy do wydrukowania, ale pomogła mi profesjonalna drukarnia z poznania i powiem Ci szczerze że ceny tego wszystkiego są śmiesznie niskie:)
      • januszgrzeszcz Re: drukarnia... 25.11.16, 00:12
        Drukarnia Poznań firma Greendruk znajduje się niedaleko Poznania swoją ofertę prezentują na stronie drukarni. Można zamówić u nich wydruki cyfrowe już od jednej sztuki. Zabezpieczenie wydruku przez dodatkowe laminowanie kartki papieru folią laminacyjna też jest możliwe. Drukarnia w ofercie ma też koperty z nadrukiem, papiery firmowe, katalogi reklamowe i przede wszystkim tanie ulotki i plakaty. Gorąco polecam tą firmę
    • marika1122 Re: drukarnia... 10.07.17, 14:38
      spróbuj do drukpolska.pl/ uderzyć
    • robercik_102030 Re: drukarnia... 10.11.20, 10:12
      My drukujemy wszystko w drukarni Fiolet z Katowic. Drukują na różnych podłożach (na grubym papierze też). Druk się nie rozmazuje. Ceny sprawdzisz na www.drukarnia.info.
    • ddrucz87 Re: drukarnia... 09.12.20, 11:33
      Pomoże mi ktoś? Szukam firmy, która wykonuje druk na sklejce - macie jakąś dobrą drukarnię do polecenia?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka