stepby 06.11.06, 13:49 W sumie komentarzy oczekuje od Was samych. Ostatnia fotka jest nietypowa. tego dymu podczas robienia zdjęcia nie było. NA fotce jest - duchy ??? foto.onet.pl/0,721115,1311346,user.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul Re: kilka nowych fot 06.11.06, 13:57 Ależ ta "lewica" klerykalna się zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: kilka nowych fot 06.11.06, 14:15 pawlo... wszystko zgodnie z prawem... na terenie parafialnym nie wolno, a 10 cm obok już wolno... a ja wczoraj miałem tzw. "opory moralne" do rozdawania swoich ulotek przy jednym z miejsc kultu religijnego... i wróciłem do domu z całą paczką... nie będę wykorzystywał religii do zbierania głosów... niech inni tym się zajmują a zdjęcie wuja i żuka ok, jeszcze wczesna pora była :))) wuj na chatę o 4 się doczłapał :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul no... 06.11.06, 14:40 Niejaki Wojciech O., szef SLD wzywał był swego czasu do niewykorzystywania 1 listopada do prowadzenia kampanii. Myślę, że każdy, kto był tego dnia na cmentarzu, zauważył, że apel ten nie dotyczył najwyraźniej formacji Olejniczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: no... 06.11.06, 14:46 że już nie wspomnę o Eugeniuszu Cz. hasającym po wzgórzu Grabarki przed zeszłorocznymi wyborami parlamentarnymi... ten typ poprostu tak ma, nawet Włodzimierz "Z puszczy" C. do Bielska przyjechał ich wspierać... ciekawe co przyniesie ostatni tydzień kampanii ;)) ciekawski wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Eugeniusz Cz. mnie też zdumiewa 06.11.06, 15:09 W końcu to nie on (ostatnie wybory parlamentarne) coś zawdzięcza SLD tylko SLD jemu (nie wprowadziliby do Sejmu ustępującego wojewody, gdyby nie wynik Czykwina startującego z drugiego miejsca). Pocieszające jest tylko to, że Cz. osiąga dobre wyniki w parlamentarnych (bo swoj, bo z Wuorli). Ale choćby w ostatnich wyborach uzupełniających na wójta Orli też się zaangażował i wspierany przez niego kandydat zajął ostatnie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: kilka nowych fot 27.03.07, 09:43 nowe fotki z Bielska fotkistepa.prv.pl/pl/001/001/004/ Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: kilka nowych fot 27.03.07, 09:48 Fajne foty komin się podoba, ciekawy obiekt - ale tak jakoś za centralnie :) A co to za owady - te "czerwone żuki"? Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: kilka nowych fot 27.03.07, 17:15 Po Żywcu,jak na zdjeciu strasznie włos się jeży. Jesli chodzi o komentarz Partizana,do dla sledczych podpowiedż-zna się na owadach.Musiał kończyć jakąś szkołę "owadową",np.SGGW... Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: kilka nowych fot 28.03.07, 11:54 ... albo jest przedstawicielem firmy handlującej insektycydami. Odpowiedz Link Zgłoś