bzik132 03.12.06, 08:38 witam! może ktoś wie co dzisiaj będzie się działo kolo ratusz??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikandr Re: impreza koło ratusza???? 03.12.06, 08:55 O której impreza się zaczyna ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikandr Re: impreza koło ratusza???? 03.12.06, 08:59 Pozostańmy w niewiedzy,aż ktoś nas jakąś wiedzą obdarzy.Na stronie UM sprawdzę,ale wątpliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky ŚDS 03.12.06, 12:46 Od godz. 13 doroczna impreza mikołajkowa Środowiskowego Domu Samopomocy, organizowana przy współpracy z ODK i BDK. Kiedyś bardziej znana z tego, że ze św. Mikołaja przebierał się wójt Bociek Stasiek Derehajło. Programu tegorocznej imprezy nie znam, ale wiem, że zaproszony był kabaret Transcendencja - rewelacja czwartkowego przeglądu artystycznego. Aha - przy okazji: w tym roku nie ma ponoć w Bielsku WOŚP-u. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: ŚDS 03.12.06, 15:01 kaukonsky napisał: > .... Aha - przy okazji: w tym roku nie ma ponoć w Bielsku WOŚP-u. === Hejka prezes!!! Z tym WOŚP-em to wyskoczyłeś... Przecież w tym roku już był raz. Zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky WOŚP 03.12.06, 16:34 OK. Zapomniałem, że każdy rok się zimą zaczyna :o) W takim razie - "nadchodzącej" zimy WOŚP-u nie będzie. Czyli - w przyszłym roku ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 WOŚP, czyli chleba i igrzysk 03.12.06, 20:33 Jak to? Przecież SLD wygrało wybory Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: WOŚP, czyli chleba i igrzysk 03.12.06, 23:17 nie będzie w 2007 czas ulotek i uśmiechów do wyborców Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: ŚDS 04.12.06, 08:13 W sumie to szkoda, że nie będzie WOŚP-u. Bielsk ostatnimi laty przerósł z tą imprezą nawet Białystok. POzdrawaiam dotychczasowych organizatorów. Chyląc czółko proszę o jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 WOŚP 04.12.06, 14:12 do organizacji WOŚPu przyznawali się kandydaci na radnych startujacy z list SLD - Miszczuk przeszedł pozostali nie... po co w tym roku mają to znów robić?? przecież nie ma wyborów, a zrobi się rok przed wyborami, a potem w ulotce się napisze: Organizowałe(a)m WOŚP w Bielsku... kunktatorstwo i nic poza tym :( szkoda, że nie będzie... chyba już nawet za późno, żeby się zgłosić do Owsiaka... Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: WOŚP 04.12.06, 23:42 trafne podsumowanie jak mówi przysłowie konia kują a żaba nogę podstawia Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: WOŚP 05.12.06, 00:00 a może: organizował Wośp razy kilka, no i ponieśli wilka Odpowiedz Link Zgłoś