pawlozsiul 23.12.06, 12:39 Kolegę, który siedzi za Olkiem-Ratownikiem. Zawsze lubiłem z nim polemizować. Jaki masz nick (daj na priva)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul Olek-Ratownik 23.12.06, 12:40 www.kondrat.cees.pl/sledzie/sledz_002.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Olek-Ratownik 23.12.06, 16:37 wyciągnęli z domu chorego człowieka , ten bojar to odpowie mi za fryzurę ! -- jestem cierpliwy ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Qńciapa, pa-pa... 23.12.06, 16:48 A rozkręcił się wczoraj, rozkręcił ;o) Samuraj! Zapraszam dzisiaj na pożegnanie qńciapy. Myślę, że ok. 20-tej powinien już być zacny skład. Nie będzie pewnie takiego wypasu, jak w Ciemnej Chacie (bo nie mam barmanek na stanie... :o( ale i tak powinno być wesoło! Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: To ja serdecznie pozdrawiam... 23.12.06, 13:27 pawlozsiul napisał: > Kolegę, który siedzi za Olkiem-Ratownikiem. Zawsze lubiłem z nim polemizować. > Jaki masz nick (daj na priva)? ==== a z tą kolegą nie chcesz wdać się w dyskusję: www.kondrat.cees.pl/sledzie/sledz_003.jpg co? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul bardzo chętnie... 23.12.06, 14:16 Ale chodziło mi o inny charakter "dyskusji". Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Bojar7 23.12.06, 16:34 Wczoraj założyłem Mirasowi konto jako "bojarowi". Obiecał, że będzie się udzielał. Mam nadzieję, że nie ograniczy się do śledzikuff :o) Odpowiedz Link Zgłoś
bojar7 Re: To ja serdecznie pozdrawiam... 28.12.06, 09:30 No jestem , na razie nie za bardzo umiem sie posługiwać forumowym narzędziem ale będę pisywał tuta.Pozdrawiam, do sledzikuff samych sie nie ograniczęj Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 No nareszcie... 28.12.06, 09:52 bojar7 napisał: > No jestem , na razie nie za bardzo umiem sie posługiwać forumowym narzędziem > ale będę pisywał tuta.Pozdrawiam, do sledzikuff samych sie nie ograniczęj === "Potrzebien" nam ktoś nowy z Twoim bojarskim doświadczeniem do roztrząsania niektórych sporów Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: No nareszcie... 28.12.06, 20:11 to_ja8 napisał: > "Potrzebien" nam ktoś nowy z Twoim bojarskim doświadczeniem do roztrząsania > niektórych sporów Moim zdaniem Bojar nazbyt mediacyjny. Powinien wchodzić w końcówkach i niwekować różnice. Na dzień dzisiejszy potrzebny ktoś, kto dorzuci do pieca, żeby Bojar miał na co wchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Witaj 28.12.06, 20:13 bojar7 napisał: > No jestem , na razie nie za bardzo umiem sie posługiwać forumowym narzędziem > ale będę pisywał tuta.Pozdrawiam, do sledzikuff samych sie nie ograniczęj Jeśli lubisz czatować, nic prostszego - zaloguj się około 1 w nocy i zrobimy czat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: To ja serdecznie pozdrawiam... 28.12.06, 22:07 witaj bojarze na forum i gość tu częściej :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Cisza i spokojność. 28.12.06, 20:20 Cisza taka na forum się zalęgła,że słychać by było,jak mucha nosem ciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Cisza i spokojność. 28.12.06, 22:57 nikzmienilem napisał: > Cisza taka na forum się zalęgła,że słychać by było,jak mucha nosem ciąga. Patrz, żebyś nie wykrakał, może to być cisza przed burzą, zobaczymy jutro wieczorem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Cisza i spokojność. 29.12.06, 08:01 szpila555 napisał: > Patrz, żebyś nie wykrakał, może to być cisza przed burzą, zobaczymy jutro > wieczorem ;) To wszyscy przygotowują obszerne referaty na razie w notatniku,czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Cisza i spokojność. 29.12.06, 16:44 Raz jeszcze szpila555 napisał: > Patrz, żebyś nie wykrakał, może to być cisza przed burzą, zobaczymy jutro > wieczorem ;) A to już dzisiaj wieczór szykuje się burza ? Aura na razie przyjazna marazmowi,petardy odpalać prawo zabrania w dzień mało swiąteczny. Tematy ot tak też byle,byle przetrwać do pierwszego. Czyzby ktoś miał zamiar coś odpalić ? Jak by coś ,to czytałem Kiedyś "Młodego Technika" , ale nie udzielałem pomocy nikomu przy konstrukcji Pershinga w ogródku. Odpowiedz Link Zgłoś
s.niedzwiecki „Główka Zidanea” 29.12.06, 21:11 Jeżeli chodzi o petardy, to np. w tym roku we Włoszech największym hitem na Sylwestra miały być te pod nazwą „Główka Zidanea”. Ale nic z tego nie wyszło, bo ich fabryka okazała się nielegalna. Także na petardy uważajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: „Główka Zidanea” tkwi w nas 29.12.06, 21:18 Albo jesteś w stanie to zrobić, albo nie - Materacowi się należało. Ale tu jest większy problem - Zidane ma czterech synów. Jeśli zdecydują się na występy w reprezentacji Algierii, to chyba nie ma wątpliwości, kto w najbliższych latach będzie rządził futbolem. Brazylia generalnie będzie passe. Odpowiedz Link Zgłoś
s.niedzwiecki Re: „Główka Zidanea” 29.12.06, 21:29 Te włoskie, sylwestrowe petardy ważyły podobno po 5kg. Jaka siła rażenia i nazwa trafna:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul kreatywni są 29.12.06, 21:42 Skonfiskowali im "główkę ZiZou", może przed Nowym Rokiem wprowadzą jeszcze "Ducha Saddama" Odpowiedz Link Zgłoś
s.niedzwiecki Re: kreatywni są 29.12.06, 21:46 A prawa autorskie do nazwy będę Twoje! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: kreatywni są 29.12.06, 21:50 W szarej strefie nie ma copyrigthów, dlaetego są tam postęp i dynamika. Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: To ja serdecznie pozdrawiam... 28.12.06, 21:47 Pozdrawiam Bojara. Gdy mieliśmy kieedys okazję czasami ze sobą posiedzieć usłyszałem " z tobą to dobrze spożywać bo rozmowa na poziomie". Pozdrawiam. A jak tam były wójt Wyszek co to flintą machał ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Na innych forach 29.12.06, 08:06 Na innych forach regionu też marazm . Orla i Plutycze zaniedbane,Hajnowka dyszy moderatorem tylko... Odpowiedz Link Zgłoś