Dodaj do ulubionych

Warszawiakom gratulujemy Wielgusa

05.01.07, 17:57
No to teraz juz jest jasne ze zadnej lustracji w kosciele nie bedzie.
Obserwuj wątek
    • wscieklytraktorzysta Re: Warszawiakom gratulujemy Wielgusa 05.01.07, 20:31
      Najciekawsze będzie w niedzielę,kiedy prezydent ponad 40-milionowego kraju
      zacznie ślinić po łapach SB-eckiego kapusia.Zaiste miód na mą umęczoną duszę.
      • ball7 Prezydent czta bielskie forum. 07.01.07, 20:04
        Re: Warszawiakom gratulujemy Wielgusa
        Autor: wscieklytraktorzysta
        Data: 05.01.07, 20:31 + dodaj do ulubionych wątków
        + odpowiedz cytując + odpowiedz
        --------------------------------------------------------------------------------
        Najciekawsze będzie w niedzielę,kiedy prezydent ponad 40-milionowego kraju
        zacznie ślinić po łapach SB-eckiego kapusia.Zaiste miód na mą umęczoną duszę.
        ###################
        Przeczytał i dogadał się z papierzem,żeby nie ślinić.

• pawlozsiul myślałem, że nie jesteś zwolennikiem lustracji... 05.01.07, 21:47
      Pewno znów nie doczytałem.
      • hansgrubber Re: myślałem, że nie jesteś zwolennikiem lustracj 06.01.07, 00:09
        Oczywiscie. :) Ta z sadem lustracyjnym byla najlepsza. A teraz jest dzika. Ale
        w tym przypadku ciekawsze jest co biskup mowil w ciagu ostatnich dwoch tygodni.
        Potwierdza to moja niezwykle ostra ocene hierarchow, bardzo milo mi sie zgadzac
        z wieloma konserwatywnymi publicystami. :)
        • wscieklytraktorzysta Re: myślałem, że nie jesteś zwolennikiem lustracj 06.01.07, 11:13
          ,,Nasz Dziennik,, z 3 grudnia w artykule o tajnych współpracownikach wśród
          dziennikarzy,pisarzy i artystów mówi cyt.,,Kiedyś honor nakazywałby takim
          osobom,palnąć sobie w łeb,ale przecież ludzie honoru nie bawią się w
          szpicli,,Prawda to czy fałsz,i w czyich rękach jest w/w gazeta?.
    • nikzmienilem To jedynie dowód 06.01.07, 11:22
      To jedynie dowód na to , że nie było kandydata , który by nie był agentem .
      "Tajemnica spowiedzi" księży nie miała się nigdy wydać , gdyby się ustrój nie
      zmienił i gdyby nie dziennikarze.
      • wscieklytraktorzysta Re: To jedynie dowód 06.01.07, 12:19
        Masz rację, choć trudno to pojąć i zrozumieć.Ale jak mają żyć i w co wierzyć
        normalni, szeregowi członkowie wspólnoty religijnej.Jak przekazać wiarę swoim
        dzieciom, co jest z punktu widzenia Kościoła ich obowiązkiem,skoro tak zwane
        autorytety moralne,kościelne, okazują się zwykłymi szujami,gotowymi sprzedać
        się każdemu za przysłowiowe judaszowe srebrniki.
        • nikzmienilem Jeszcze będą sądzić 06.01.07, 14:04
          oficera SB za to , że taką osobistość zarejestrował jako agenta.
          • ball7 Zdegradować ! 07.01.07, 17:22
            Jaruzelskiego chcą zdegradować do szeregowca.Może by Wielgusa chociaż do
            proboszcza?
            • wscieklytraktorzysta A mi jest żal... 07.01.07, 19:14
              ...Że bracia K. nie występują w trzech osobach. Byłoby po problemie: Prez,
              Prem, Prym.
              • ball7 Trójca ? 07.01.07, 19:23
                Byłby większy huk,jakby naraz stołki popękały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka