pawlozsiul 12.01.07, 01:36 Czy ktoś czytał wiersze Simona M.? Warto kupić tomik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul Dlaczego lepiej czytać strony sportowe niż wiersze 12.01.07, 01:43 Żaden kibic piłki kopanej nie pójdzie do łóżka z obywatelką Kamerunu, ponieważ wie, że: - na mistrzostwa do USA nie wpuszczono dwóch członków ekipy Kamerunu właśnie z powodu nosicielstwa; - przy okazji śmierci piłkarza Kamerunu na turnieju we Francji przewijał się wątek AIDS. Pamiętajcie! Lekturę gazety zaczynamy od końca, a jeżeli ktoś pisze wiersze, to niech je sam czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Wątek dla intelektualistów 12.01.07, 19:14 Wtem - gdy księżyc zgotował drogę pięknej Bogini, oświetlając ciemności nocy, dwie łzy płynące z jej lewego oka zakończyły podróż, grzebiąc wszystkie koszmary, lecząc rany zadane mnie i pobratymcom przez takie jako ona. (...) tłum. o. Edward Osiecki Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul łał, poraziło mnie 13.01.07, 10:23 Wszystko powiedział, niczego nie ukrywał... Założyłem ten wątek dla jaj, a Ty mnie Kaukonsky zupełnie poważnie zwalasz z nóg tym wierszem. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 wątek dla jaj!! 13.01.07, 10:52 > Założyłem ten wątek dla jaj, a a ja myslalem ze dla intelektualistow... ale skoro dla jaj to dla jaj :) wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: łał, poraziło mnie 14.01.07, 00:33 W początkowych dniach "afery" widziałem jeszcze jakiś mocny kawałek o Afryce (tego już nie przetrawiłem). Ale dziś już niedostępne - chyba admini stronkę zablokowali. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Wątek dla intelektualistów 13.01.07, 18:40 Kompletnie nie trafia do mnie ta "poezja". Jakim ograniczonym tłumokiem muszę być, szok :> Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Raczej odwrotnie 14.01.07, 10:32 Jeżeli ja zrozumiałem, oznacza to, że nie Ty a poezja jest tłumokowata. Wyznaję zasadę, że co się da powiedzieć, da się powiedzieć prozą - dlatego nie czytam wierszy, bo i tak nic z nich nie złapię. A ten zrozumiałem, dziwo wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 any way 16.01.07, 07:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=55556374&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: grzebię w wątkach 30.04.07, 00:05 grzebię w grządkach ; jak dojrzeję, będę intelektualistą - zobaczycie :) potrzebny jedynie deszcz, słoń ce oraz azot i tlen . Dzieńdobry wszystkim ! Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: grzebię w wątkach 30.04.07, 00:31 Wszyscy się rzucili na wątek dla intelektualistów jak muchy na lep. A mówią, że nie ma koniunktury dla wykształciuchów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: grzebię w wątkach 04.05.07, 00:01 żyję, żyję o11 dzisiaj mi polewał na operacji " DELTA" nareszczcie jestem sobę spotkałem tam przedstawiciela i byłego miszkańca miasta Łapy ... Odpowiedz Link Zgłoś