mmagi o matko boska,uwazajcie to jest najazd AO ,ale Ten 20.01.07, 00:02 dziewic to fajny gosciu,zabawi Was napweno:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: o matko boska,uwazajcie to jest najazd AO ,al 20.01.07, 00:05 no to teraz sie zestresowalem i chyba nic wiecej nie powiem, bede czekal az minie mi trema :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: o matko boska,uwazajcie to jest najazd AO ,al 20.01.07, 00:08 Fajne masz linki w sygnatorce ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: o matko boska,uwazajcie to jest najazd AO ,al 20.01.07, 00:09 a tak polecam radio CONTACT2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo To juz ci "dziewice" z AO nie wystarczaja ;)? 20.01.07, 00:14 To juz ci "dziewice" z AO nie wystarczaja ;)? tzn panie z AO Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: tzn. "kobiety wyzwolone" - przez kogo ;)? 20.01.07, 09:20 tzn. "kobiety wyzwolone" - przez kogo ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: o tu to mnie jeszcze nie bylo :) 21.01.07, 00:14 coś z AO - dowcip taki : "Trzej przestępcy jadą do więzienia. Każdy z nich ma przy sobie Jedną rzecz, dzięki której będzie mieć zajęcie w więzieniu. Nagle jeden więzień pyta kolegę: - Ty, co wziąłeś ze sobą? Ten wyciąga farbki i mówi: - Będę malować, czas mi szybko zleci. A ty co wziąłeś? - Karty, mogę grać dla zabicia czasu. Trzeci przestępca siedzi cicho w kącie i uśmiecha się.. Oni do niego: - Czemu się tak podśmiewujesz? Trzeci wyciąga PUDEŁKO TAMPONÓW i mówi: - Ja mam to! - A co ty będziesz z tym robił? - pytają koledzy. Trzeci przestępca uśmiecha się chytrze i zaczyna czytać z pudełka: - Mogę jeździć konno, pływać i jeździć na rolkach... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: o tu to mnie jeszcze nie bylo :) 21.01.07, 14:21 o, to na AO nie przeczytalem, dzieki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Dziewic ! 21.01.07, 20:46 Nie zauważyłeś przypadkiem,że to elitarne forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Dziewic ! 21.01.07, 20:59 No jakoś się to nie rzuca w oczy. W czym się owa elitarność wyraża? Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Dziewic ! 21.01.07, 21:07 nikzmienilem napisał: > Nie zauważyłeś przypadkiem,że to elitarne forum ? Zauważyliśmy i dlatego tu jesteśmy hahahahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Mamy gości ? 21.01.07, 21:33 Najzupełniej słusznie.Jak sie sami nie udzielamy,to bedą nasze forum zasypywać informacjami o wielkości Dupy w sygnaturce.Szpila śpi i niech mu Bozia da spokojność do rana przynajmniej.Pózniej cos powycina,co by było wskazane.Pocholery nam na tym forum takie koleżeństwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Mamy gości ? 21.01.07, 21:46 A kto tu się chce z tobą kolegować? Coś masz chłopcze rozdęte mocno ego! Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Mamy gości ? 21.01.07, 21:50 aasiula1 napisała: > A kto tu się chce z tobą kolegować? Coś masz chłopcze rozdęte mocno ego! ale sie dojebali do tej sygnaturki :) wszytkim się podoba, jedynie ludziom z tego foruma nie , ehh nie znajde tu barterskiej duszy , bo nikt nie ma poczucia humoru heheh Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Mamy gości ? 21.01.07, 23:41 nikzmienilem napisał: > Szpila śpi i niech mu Bozia da > spokojność do rana przynajmniej.Pózniej cos powycina,co by było > wskazane. ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Mamy gości ? 21.01.07, 23:53 zauważasz coś co wg reguł powinno zostać wycięte??? CZy generalnie tępicie każdego kto wdepnie na to terytorium? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Mamy gości ? 22.01.07, 00:03 Tne mniej niz wasi admini na AO. I nie tnę bez powodu. Możecie śmiało pisać, pod warunkiem przestrzegania itp itd ... znacie to zresztą :) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Mamy gości ? 22.01.07, 00:19 toż ja nie łamię niczego, a już nie pierwszy raz grożono mi tu wycięciem. No ale terz mogę spać spokojnie ;) nic mi nie grozi uffff Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Mamy gości ? 22.01.07, 00:27 A kto Ci groził? teŻ chciałbym spac spokojnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Mamy gości ? 22.01.07, 00:33 no ten nikzmienilem juz o kasowaniu pisał i w tym wątku mmagi o przeklinaniu tez sugerowano że się pokasuje nas, a przecież grzeczna byłam, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Mamy gości ? 22.01.07, 00:45 A skasowałem któryś z Twoich wpisów? Źle zrozumiałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Mamy gości ? 22.01.07, 10:20 ja nie pisze że skasowano tylko że straszono skasowaniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Dziewic ! 21.01.07, 21:22 luz, nie mialem zamiaru nikogo z Was urazic, watek zalozylem w trakcie dosc luznej i wesolej nocy, to wszystko :). Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Dziewic ! 21.01.07, 21:31 dziewic, skarbie, ale z czego ty się chłopie tłumaczysz??? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice powiem Wam tak: 21.01.07, 22:17 obrazajac AO lub piszac w tak pogardliwy sposob obrazacie takze mnie, widzialem w tym watku dwa posty ktorych tu juz nie ma, Ci o ktorych pisze wiedza o kogo chodzi i nie czuje sie z tym najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś