pitzlad 13.02.07, 22:12 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3914284.html Oni są też włascicielem bielskiego kina. Pytanie, kiedy powstanie w nim supermarket? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarik_102 Re: Coś o kinach firmy MaxFilm 13.02.07, 22:15 Problem polega na tym, że nic się nie dzieje, a do kina jedzie sie do Białegostoku. A sprzedać miastu nie chcą. Stoi ruina. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Coś o kinach firmy MaxFilm 13.02.07, 22:33 Po co ci kino. Psow i tak tam nie wpuszczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
szarik-102 a właśnie, że można było ostatnio 13.02.07, 22:53 Sam byłem na "Show". Odpowiedz Link Zgłoś
szarik-102 zwłaszcza, że nie do Ciebie adresowany 13.02.07, 22:58 Tylko do Pitzlada. Myślę, że nie odebrał tego jako rozkazu. Zwłaszcza, że ja jedynie powtórzyłem, co mój pan kazał powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Hans na każdy temat ..... 13.02.07, 23:22 Hans keine worte winnig, du must geing schlaffen! Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Coś o kinie w Bielsku 21.03.07, 18:31 pitzlad napisał: > Oni są też włascicielem bielskiego kina. Pytanie, kiedy powstanie w nim > supermarket? Znalazłem na stronach RIO ciekawy tekst na temat kina w wystąpieniu pokontrolnym RIO z dnia 28 października 2005 roku (znak: RIO.I.6011 - 16/05) kierowanym do Zarządu Powiatu, o treści jak niżej: [...] "W zakresie związanym z windykacją należności z tytułu dochodów budżetu państwa stwierdzono, że w okresie kontrolowanym nie były podejmowane czynności windykacyjne i egzekucyjne w odniesieniu do należności na kwotę 396.544,30 zł (str. 52-55 protokołu kontroli). Kwotę tę stanowiło nieuregulowane zobowiązanie Instytucji Filmowej „MAX-FILM” w Warszawie z tytułu odpłatnego nabycia prawa własności budynków i urządzeń usytuowanych na gruntach, wobec których Instytucja Filmowa nabyła z mocy prawa z dniem 5 grudnia 1990 r. prawo użytkowania wieczystego" [...] "Mając na uwadze ustalenia kontroli, na podstawie art. 9 ustawy o regionalnych izbach obrachunkowych, zalecam:" […] "10. Podjęcie stanowczych działań w kwestii figurujących w księgach rachunkowych Starostwa należności od „MAX-FILM”, dotychczas niedochodzonych ani odpisanych, mając na uwadze tezy zawarte w protokole kontroli i niniejszym wystąpieniu." [...] Źródło: www.riobialystok.bip.i-g.pl/index.php?szukaj=powiat%20bielski&r=&s=276&v=244 Odpowiedz Link Zgłoś