pub.blues1 19.06.07, 10:32 A moze tak sie spotkać? W M*A*S*H z grilem w tle. Ja zabezpieczam prowiant. A może w czwartek tak o 20tej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaukonsky Re: FORUMOWE SPOTKANKO Z GRILEM W TLE 19.06.07, 18:43 A jak z cennikiem napojów? :oD Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: FORUMOWE SPOTKANKO Z GRILEM W TLE 19.06.07, 20:01 Na spotkanie w środku tugodnie to ja mogłem se pozwolic jakieś 10 lat temu. IV krzyżyk robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: FORUMOWE SPOTKANKO Z GRILEM W TLE 19.06.07, 23:41 a mój V jakby nigdy nic * Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: FORUMOWE SPOTKANKO Z GRILEM W TLE 20.06.07, 19:57 witaj w klubie obi 11 moje krzyzyki tez sobie radzą, a zresztą jaki krzyż??? Sami afirmujemy sie za życia w jakieś krzyże - jestesmy w najlepszym okresie swego zycia, w dodatku zyjemy na przełomie bardzo ciekawych geo-politycznie czasów. I już! Dawej CKM do MASHa, jak bedzie piknie to i do weekendu zostaniesz! i wilk syty bedzie i owca .....niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
tlucbucow Re: FORUMOWE SPOTKANKO Z GRILEM W TLE 20.06.07, 22:52 Ja tam nie narzekam na swoje krzyżyki;p Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: FORUMOWE SPOTKANKO Z GRILEM W TLE 20.06.07, 22:59 tlucbucow napisała: > Ja tam nie narzekam na swoje krzyżyki;p Jak się zawsze ma 18-naście lat to co tu narzekać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tlucbucow Re: Krzyżyki 20.06.07, 23:06 Jak poczytałam, to i przestałam narzekać;p Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Bawcie się dobrze... 21.06.07, 09:54 Zróbcie trochę zdjęć...Ja niestety będę wtedy wiele kilometrów stąd ale myślami będę wam towarzyszyła :) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Bawcie się dobrze... 21.06.07, 10:20 Alutka, a propos zdjęć..:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
tlucbucow Re: Bawcie się dobrze... 21.06.07, 10:20 Więc pierwsze piwo w całości za Ciebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
skubi-dubi Re: FORUMOWE SPOTKANKO Z GRILEM W TLE 21.06.07, 17:31 pub.blues1 napisał: > A moze tak sie spotkać? W M*A*S*H z grilem w tle. Ja zabezpieczam prowiant. > A może w czwartek tak o 20tej? mashu pilnuj, żeby klientów z nagimi torsami nie wpuszczać, bo ci znowu dowalą, no i piwa nie podawaj, bo nie daj boze ktos trzy wypije... Odpowiedz Link Zgłoś
konfederata Re: FORUMOWE SPOTKANKO Z GRILEM W TLE 22.06.07, 01:18 spóźniłem się, ponieważ musiałem zobaczyć co jest w środku ? chciałem zaimponować Porucznikowi Czołgiście : wirtualnepodroze.dziennik.pl/pt91_twardy/pokoj_h,289.html Odpowiedz Link Zgłoś
konfederata Re: FORUMOWE SPOTKANKO Z GRILEM W TLE 22.06.07, 01:19 i nie dotarłem tak cięzko mi szło : wirtualnepodroze.dziennik.pl/pt91_twardy/pokoj_h,289.html Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: FORUMOWE SPOTKANKO Z GRILEM W TLE 22.06.07, 09:23 Witaj konfederato, Ja juz Porucznik-czołgista-weteran jestem, Twardy jest poza moim zasięgiem, nigdy nie widziałem, ale T-72 (siedemdwójka), na której bazie tworzono twardego - juz tak. Aczkolwiek, w szkole zalapalismy sie na szkolenie na T-72, w ostatnich dwóch miesiacach, za to wcześniej, na praktyce, w Braniewie, miałem przyjemność porównać do starej wysłużonej pięcpiątki. Pozniej , juz w zawodowej służbie, zaczynałem na T-55, następnie przyjelismy glanc nówki T-72, zapakowane oryginalnie w kontenery w desek i pomalowane na PIASKOWO !!!!, ciekawe nie? Gdzieś tam zmienili im port docelowy i trafiły do Gubina. Tutaj anegdota... Trafił do nas młody chorązy - remontowiec i na dzień dobry dostał nasze T-72 do pomalowania. Pobrał farbę w takich wielkich 30.l baniakach i po otwarciu stwierdził , że jest żółta!!! Wstyd mu było, że "młody" i że tak na początku dał sie "starym" oszwabić, więc nic nikomu nie mówiąc, rozpoczął próby z mieszaniem kolorów, aby uzyskać khaki. No tak..., ale po dokładniejszym mieszaniu okazało sie , że cały barwnik pozostał na dnie banki i po prostu trzeba ja było dokładnie wymieszać. Wyobrażcie sobie kolor naszych czołgów ( a młody dodawał tam i czarną i zieloną farbę) i takie dziwne buro-khaki musiały pozostać przes cały sezon. A że to komuna i szans nie było na nowe przydziały farb, nawet kupić niemozna było"Młody" od tamtej pory został przechrzczony na "Picassa". Armia pozostawiła w mojej pamięci masę wspomnień, teraz zdecydowanie dobrych, ale sami wiecie...było różnie. Dziei Konfederato za Twardego ! Odpowiedz Link Zgłoś
tlucbucow Re: FORUMOWE SPOTKANKO Z GRILEM W TLE 22.06.07, 01:25 Żeśmy wrócili i wcale nie narzekali;p Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: FORUMOWE SPOTKANKO Z GRILEM W TLE 23.06.07, 17:50 Milego spotkania! Odpowiedz Link Zgłoś