zxc08 25.07.07, 11:09 Czy może ktoś mi powiedzieć co dzieje się z Iwoną Kamińską?Kiedyś mieszkała na ul.Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: Kamińska Iwona 25.07.07, 11:54 U nas pół miasta mieszka na Mickiewicza.. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Kamińska Iwona 25.07.07, 12:29 Ciężko będzie uzyskać jakieś informacje na forum. Jeżeli nawet ktoś ją zna, to skąd może wiedzieć, czy nie chcesz jej dokopać, bo np. wisi Ci kasę, albo odbiła kiedyś chłopaka? Chyba to rozumiesz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zxc08 Re: Kamińska Iwona 25.07.07, 13:06 Oczywiście że rozumiem, ale obie jesteśmy po 50-ce i znałyśmy się bardzo dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Kamińska Iwona 25.07.07, 16:22 Iwona? A to_ja nie znam. Może jakiś rys biograficzny... Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Kamińska Iwona 25.07.07, 17:18 znam Kamińską K. na Mickiewicza mieszkającą, ale chyba po mężu Kamińska - aczkolwiek wiek pasujący, wiec może...? Ale jak cos wpadaj na karaoke jutro, pomożemy poszukać Iwony, jesteśmy całkiem fajne ludki, No nie, bractwo forumowe? Odpowiedz Link Zgłoś
zxc08 Re: Kamińska Iwona 26.07.07, 04:15 Niestety nie mogę wpaść, bo nie mieszkam w Bielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kamińska Iwona 26.07.07, 23:17 j.w. córka czapnika / fryzjerka / Mickiewicza róg Narutowicza - obecnie sklep z odzieża z zachodu ... więcej informacji nie mogę podać, ponieważ wątęk może być zagrożony "kamforą" i tyle będzie widziany bliższe inrmacje bez zgody zainteresowanych nie mogą pojawic się na forum, proszę przez pocztę adres j.w. Odpowiedz Link Zgłoś