perphidia 30.08.07, 17:07 dziennikarz (już były) TVP3 Paweł Prus odmówił umieszczenia w swoim materiale wypowiedzi wiceministra MSWiA Jarosława Z. TELEWIZJA POLSKA ŁŻE!!!! gratuluje odwagi i popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
askimatka Re: BRAWO Paweł!!!! 31.08.07, 14:02 Moze cos wiecejna ten temat. Nie jestem na biezaco.Co tam nasz Pawelek namieszal ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
mosberg Re: BRAWO Paweł!!!! 31.08.07, 14:17 Co prawda jest parę postów niżej ale proszę bardzo aksamitko ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=68225127 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: BRAWO Paweł!!!! 31.08.07, 14:23 Może to zmobilizuje dziennikarza bez pracy , by zajął się czymś samodzielnie , np. nie ma dobrego portalu Bielska .Trudno bowiem mówić o e-Bielsk jak czymś solidnym. Solidarność z kimś bez zarobków niewiele daje . Słowa otuchy przydają się . Wychodzę z założenia , że "nigdy nie jest tak żle,żeby nie mogło być jeszcze gorzej ". Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Za Pruzky`ego trzymam kciuki! 31.08.07, 14:38 Zrobienie w małym mieście portalu, na którym zarabiałoby się pieniądze, to trudne zadanie. Raczej trzeba mieć możnego "mocodawcę" za plecami. Chociaż sądzę, że Pruzky ma wyższe aspiracje, niż powrót do Bielska :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul moje uznanie! 04.09.07, 18:01 Wiem, że nasze poparcie Ci etatu nie zwróci, ale - jeśli to Cię pocieszy - o torebce Jakubowskiej pamięta wielu. Nie przejmuj się Pruzki kadencyjnymi miernotami. Odpowiedz Link Zgłoś