to_ja8 21.09.07, 14:32 www.tvn24.pl/2074525,12690,0,1,1,wideo.html - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bielszczanin Re: Samoobrona 21.09.07, 14:36 Nie wiem co to za materiał zapuściłeś. Ale słyszałeś, że Twój znajomy - Ikonowicz ma startować z Samoobrony z pierwszego miejsca? I co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Samoobrona 21.09.07, 14:43 Piotrkowi Ikonowiczowi życzę powodzenia, tym bardziej, że był już kiedyś posłem. Lepiej nich startuje do sejmu niż ma biegać ze szturmówką - jak sam powiedział. Jego start nie robi na mnie wrażenia. Lepiej zapytaj pawlozsiula co on o tym sądzi. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Jednak skomentuję start Piotra Ikonowicza... 21.09.07, 15:01 Skompromitowana samoobrona nie ma zbyt wielkiego zaplecza w aglomeracji Warszawa. Dlatego proponuje start ze swojej listy tzw. "lokomotywom wyborczym". Przeglądałem kiedyś wyniki wyborcze (bodajże do sejmu III kadencji) i jeśli dobrze pamiętam Miller miał wtedy w Łodzi wynik ponad 140 tys głosów. Sam Lepper osiągnął 44 tys. A warto zauważyć, że każdy głos na kandydata startującego z S...ny to odebrany głos LiD-owi. Chyba najbardziej powinien z tego cieszyć się PiS, bo osłabia to prawdopodobnego koalicjanta PO. Piotr Ikonowicz - dzisiaj symbol młodzieżowych ruchów lewicowych może liczyć na kilkadziesiąt tysięcy głosów sympatyków Nowej Lewicy i PPS. tudzież innych antyklerykalnych partyjek. Jenak najważniejsze, że mało prawdopodobnym jest, aby odebrał głosy PiS-owi. A jak będzie dowiemy się za miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul jako betonowy elektorat PPSu odpowiadam: 26.09.07, 16:36 Piotrek potrzebuje immunitetu. Wszyscy na niego cięci - PiS, kawiorowa lewica i cała reszta. Naród jest mu winien immunitet - za lata protestów przeciw eksmisjom, za bój za krew, za lata łez - już Piotrka nadszedł czas! A poważnie - mezalians Ikonowicza i Leppera liczy sobie kilka lat. W 2001 już byli w ogródku, ale poróżniła ich sprawa Jedwabnego. Im więcej alterglobalistów w Sejmie, tym lepiej dla Polski i świata. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: jako betonowy elektorat PPSu odpowiadam: 26.09.07, 22:37 więc.... Do Boju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Samoobrona 21.09.07, 19:50 bielszczanin napisał: > Nie wiem co to za materiał zapuściłeś. > Ale słyszałeś, że Twój znajomy - Ikonowicz ma startować z Samoobrony > z pierwszego miejsca? > > I co Ty na to? --- Inny mój znajomy też startuje co mnie bardziej rajcuje Chodzi oczywiście o Janusza Korwin Mikke. * * * Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Samoobrona 21.09.07, 14:37 W pierwszym rzędzie Miller siedział! Odpowiedz Link Zgłoś