hansgrubber 25.10.07, 17:40 Nie budzi mego oporu, moze to nawet dobry pomysl. Tylko ta grafika rodem ze strzelanek... www.wirtualnycmentarz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mexico86 Re: Cybercmentarz 25.10.07, 18:08 Hmmmmm, ciekawe; kazda forma pamieci o tych ktorzy odeszli jest godna pochwaly. PS. nawet kupowanie chryzantem Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Cybercmentarz 26.10.07, 13:25 burak-cukrowy napisał: > nie cierpię chryzantem ! ----------------- O ile mi wiadomo , buraków się nie sadzi między chryzantemami . Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Cybercmentarz 27.10.07, 00:09 mexico86 napisał: > Hmmmmm, ciekawe; kazda forma pamieci o tych ktorzy odeszli jest > godna pochwaly. > PS. nawet kupowanie chryzantem ------- Hmmmm, mozna też powiedzieć "każda forma zarobku jest dobra" A "cmentarz zwiedzało mi się całkiem przyjemnie. Przypomniałam sobie wirtualną symulację życia - Simsy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Cybercmentarz 26.10.07, 11:35 Zawiodlem sie. Myslalem ze chodzi o wysypisko na kompy, monitory, ewentualnie sprzet RTV i AGD. Odpowiedz Link Zgłoś