ckmi 08.11.07, 19:14 Apeluje do starych forumowiczów o poparcie. Szpilo zabanuj tego goscia. To jest nasze forum i dlaczego mamy czytać takie treści. Po co nam jakiś oszołom. Od jakiegos czasu jest tu w miare spokojnie. Dopisujcie się !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 08.11.07, 19:20 lubię spokój, historię prawdziwą, złota polską jesień, oraz inne fajne klimaty ... nie cierpie złowrogiej propagandy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul damy radę! 08.11.07, 19:22 Wyobraź sobie, że przed wyborami utrudniono by dostęp do mediów Kaczyńskiemu. Podniósłby się wrzask, wybuchł skandal i PiS wygrałby wybory. A tak chłopaki z PiS gadali w TVP3 całą dobę, aż się ludzie na ich gadaniu poznali. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Nikogo nie banowac 08.11.07, 19:28 nic nie wycinac, zachowac spokoj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Nikogo nie banowac 08.11.07, 19:47 hansgrubber napisał: > nic nie wycinac, zachowac spokoj. :) ------------------------- Tyż prawda ! Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Nikogo nie banowac 08.11.07, 19:58 ckmi napisał: > Ja bym to ujął wprost: GNAĆ GNOJA -------------------- A niech sobie umrze smiercią naturalną , przez zapomnienie ... Po co sobie rece brudzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Nikogo nie banowac 08.11.07, 21:20 A ty smieciu,- jak popyskowac to zmieniasz nick. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Nikogo nie banowac 08.11.07, 21:21 Sorry jesienny to bylo ddo ckmi. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 08.11.07, 20:39 Nie banować. Za to: nie karmić trolla - nie reagować na jego szowinistyczne wypowiedzi, nie rozmawiać, nie odpowiadać. Bo nie ma sensu. Niech się kisi w swoim małym nienawistnym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 08.11.07, 20:45 Tak, ja mam jeszcze jeden apostolsko-wyjasnieniowy post i potem bojkotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 08.11.07, 20:55 Hmm, to nie chodzi o bojkot jako taki. Tylko bojkot tematów, postów z jawnie podszytym szowinizmem. Jeżeli by się mu chciało rzeczywiście prowadzić dyskusję to by wykazywał się lekką choć dozą otwartości na inne posty. Przede wszystkim dyskwalifikuje go pierwszy post. Cóż to za człowiek, który wpada na to forum, z ostrą sugestią, że ponieważ mieszkają tu Białorusini czy też Ukraińcy a Łukaszenko popiera rewolucję listopadową to z automatu popierają oni komunistyczne zbrodnie. I nie tylko. Widzę, ze człowiek po prostu wpadł tu coby dowalić. Takie zachowanie jest po prostu malutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 08.11.07, 21:22 Bo kochacie Sldp to chyba dosc jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul a już szczególnie Bielszczanin ukochał 08.11.07, 21:39 Normalnie Cimoszewicz pisze pod tym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 08.11.07, 21:24 1. To oczywiste co napisales. 2. To nie byl pierwszy Jego post - natomiast wynikajacy z pewnej bezsilnosci. Jak wiekszosc obelg. :) Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 08.11.07, 20:56 ckmi napisał: > Apeluje do starych forumowiczów o poparcie. > Szpilo zabanuj tego goscia. To jest nasze forum i dlaczego mamy > czytać takie treści. Po co nam jakiś oszołom. Od jakiegos czasu jest > tu w miare spokojnie. > popieram ale wszedzie sa oszlomy nawet na tym forum :) > Dopisujcie się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 08.11.07, 21:28 Ostatnio miałem problemy z netem. Rzadko kasuję posty, a skarg na e-maila w tej sprawie brak. Myślę, że to prowokator chcący celowo nas skłócić. Radzę "nie karmić trolla", wtedy jego watki same pospadają w dół ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 08.11.07, 22:24 szpila555 napisał: > Ostatnio miałem problemy z netem. Rzadko kasuję posty, a skarg na e-maila w tej > sprawie brak. Myślę, że to prowokator chcący celowo nas skłócić. Radzę "nie > karmić trolla", wtedy jego watki same pospadają w dół ;)))) > that's right from (erich fromm) Bielsk (?) Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 09.11.07, 01:28 Ty sie Kazmirz nie boj- bedzie komu podtrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 09.11.07, 13:04 Dokładnie wszedzie są oszołomy Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 08.11.07, 21:20 po prostu wyłączcie w swoim profilu "widoczność" jego postów... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 09.11.07, 01:15 Nie z takiego kabaretu dobrowolnie nie zrezygnuje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 09.11.07, 12:19 A nie przyszło Ci do głowy barani łbie że ktos o nazwisku Lachowski moze sie lekko zdenerwowac? Odpowiedz Link Zgłoś
kamaro99 Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 09.11.07, 16:40 A gdzie -wolność słowa i wypowiedzi? A czym on obraża? -Mnie -NICZYM! Obrażano na tym forum; zmarłego i jego rodzinę,prezydenta,o.Rydzyka, Cerkiew Prawosławną,Papieża, senatorów,władze miasta,co poniektórzy obrażali się na wzajem,obrażano i mnie i nikt nie wpadł na pomysł aby coś kasować! Aż się znalazł-Sprawiedliwy wśród narodów i wymyślił.. Jak się nie podoba to są inne fora. Ja czytając lachowskiego 51 czytam historię (publikowaną po 89r), rozbudowaną w kierunku zainteresowań autora.Treści, które pisze nie są zakazane prawnie i obyczajowo, a Tematy, które porusza są "ciężkie" i nie którym nie zrozumiałe(bo historii uczono innej,a i w domu często mama inaczej tłumaczyła..) Ale dogłębna analiza pisanych rzeczy i dyskusja mogą wyrobić i w nas inne zdanie o poruszanych tematach. Nie przypominam aby Roman P.był kasowany.Jak ktoś nie chce to do dyskusji nie wchodzi- TAK?? a po liczbie wizyt na temacie l51 nie widze aby poruszane przez jego tematy nie miały wzięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kamaro99 Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 09.11.07, 16:41 ckmi napisał: > Apeluje do starych forumowiczów o poparcie. > Szpilo zabanuj tego goscia. To jest nasze forum i dlaczego mamy > czytać takie treści. Po co nam jakiś oszołom. Od jakiegos czasu jest > tu w miare spokojnie. > > Dopisujcie się !!! Zrób se swoje forum i wybieraj kogo i za co kasować! Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Zauważcie , że 09.11.07, 16:53 dzięki Bozi i naszym komputerom , mamy już 82 714 wpisów na forum wielonarodowościowego Bielska . Od czasu do czasu pojawia się jakiś wątek zbliżony do faszystowskiego , wygasa i zycie toczy się normalnym torem . Może znowu czas zaprzestać swarów o historię , a żyć normalnie , pisząc o d... panny Maryni , o codzienności i przyszłości ... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Polska to nie Bialorus ani Batustan 09.11.07, 19:41 ...po to walczylem kiedys z komunizmem abys mogl zyc w wolnej Polsce.Nawet wtedy gdy znow chcecie zamknac mi usta,bede bronil waszej wolnosci do wypowiadania pogladow rodem z Bialorusi.Zamiast kneblowac mi usta lepiej sprobujcie zweryfikowac wasze poglady na komunizm,Katyn,Wolyn...bedzie sie nam lepiej mieszkac obok siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Polska to nie Bialorus ani Batustan 09.11.07, 19:45 O prosze i mamy kombatanta. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Polska to nie Bialorus ani Batustan 10.11.07, 21:03 Hans.a juz myslalem ze walke z komunizmem nazwiesz polskim romantyzmem!Bo zobacz wokol.Na Bialorusi,Ukrainie,Czechach czy w Niemczech w zapale budowano ustroj "sprawiedliwosci spolecznej" tylko niepoprawni polscy "romantycy" wysnili sobie wolna Polske bez sowieckiej kuralteli.I dzisiaj chlopie zamiast Twoj ukochanej Miedzynarodowki wokol rozlegaja sie slowa Roty.Swiat Ci sie rozpadl Hans,autorytety wyladowaly na smietnisku i jak tu w takim polskim "ciemnogrodzie" Hans,budowac swiat Postepu?Chyba bedziesz musial udac sie na Kube bo Polacy to zacofany i niereformowalny narod. Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Lechicki ! 10.11.07, 21:20 lechowski51 napisał: > ...po to walczylem kiedys z komunizmem abys mogl zyc w wolnej > Polsce. A o jakich ogromnych zasługach miałbyś nam powiedzieć ? Bojkotowałeś naukę w szkole , komunistycznej , zresztą ? Powinniśmy być ci wdzięczni , a żarty robimy . A o jaką wolność tak bardzo walczyłeś ? Wygląda na to ,że bardziej ci zalezy na władaniu damskimi organami płciowymi w mierze zakazu używania prezerwatyw , niż na państwowości i tolerancji . Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Lechicki ! 10.11.07, 21:38 nik.....jak zaczniesz pisac poprawnie po polsku do odpowiem.Przestan pic albo bierz sie za czytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Zauważcie , że 10.11.07, 21:13 Swego rodzaju katharsis przeżywamy na forum średnio 1-2 razy w miesiącu:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Mam ogromną przyjemność , 10.11.07, 21:45 że przynajmniej ze mną nie chce dyskutować . Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Mam ogromną przyjemność , 10.11.07, 21:49 Normalnie w czepku urodzony jesteś:P Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Jeszcze tylko spytam : 10.11.07, 21:55 - daje na tacę , - dają mu na tacę , - podkrada z tacy , - inny sposób walki z prawosławiem ? Dobranoc ! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Mam ogromną przyjemność , 10.11.07, 21:57 Nik..niczego nie rozumiesz.Szkoly nie moglem bojkotowac,bo byla jedna komunistyczna ale moje dzieci nie chodzily na spedy z okazji 1 maja i wyobraz sobie,pisaly w tamtym czasie prawde o Katyniu.Ja juz bylem po komunistycznych studiach i rozprowadzalem niezalezna literature m.in.Dmowskiego,Konecznego,Pilsudskiego.Nie rzucalem kamieniami w Zomowcow bo uwazalem ze to bezsens.Katarzyna I dokonujac rozbioru Polski pierwsze co zrobila to zlikwidowala polskie biblioteki,bo wiedziala ze w ten sposob moze zniszczyc ducha narodu.Ja za komuny drukowalem i rozprowadzalem literature ktora mowila prawde o Katyniu,Wolyniu,Gulagu...Reasumujac.Podobnie jak Dmowski lbow zomowcom nie uszkodzilem ale wielu Polakow dzieki mnie poznalo prawde.Dzisiaj jedni sa w PiS,drudzy w PO a inni w LPR czy UPR a Ci co jak Ty nie czytali dalej glosuja na Cimoszenke i SLD Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Mam ogromną przyjemność , 10.11.07, 22:17 ....o szczegoly mozesz zapytac bylego szefa SB w Krosnie mjr.Sznajdera...opowie Ci duzo wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
bronek_lunatyk A co cie biedaku sprowadza do naszej diecezji ? 10.11.07, 22:20 A co cie biedaku sprowadza do naszej diecezji ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A co cie biedaku sprowadza do naszej diecezji 10.11.07, 22:25 Bronek.......nigdzie tak dobrze nie daja dziewczyny jak na Podlasiu Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: A co cie biedaku sprowadza do naszej diecezji 10.11.07, 22:31 lechowski51 napisał: > Bronek.......nigdzie tak dobrze nie daja dziewczyny jak na Podlasiu Więc się wyjaśnilo, w jaki sposób walczyłeś z komuną. A order jakiś przyznali? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A co cie biedaku sprowadza do naszej diecezji 10.11.07, 22:37 chochoncy..na glupie pytania sa ........ile dzisiaj wypiles? Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: A co cie biedaku sprowadza do naszej diecezji 10.11.07, 22:40 lechowski51 napisał: > chochoncy..na glupie pytania sa ........ile dzisiaj wypiles? Ja nie piję.... Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: A co cie biedaku sprowadza do naszej diecezji 10.11.07, 22:42 lechowski51 napisał: > chochoncy..na glupie pytania sa ........ile dzisiaj wypiles? A ty jak się podkręcasz, czytasz "Mein kampf"? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A co cie biedaku sprowadza do naszej diecezji 10.11.07, 22:48 chochoncy..to ze nie pijesz nic nie usprawiedliwia Twojej glupoty ktore wypisujesz....nie myl Polakow z bandytami z UPA czy SS Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: A co cie biedaku sprowadza do naszej diecezji 10.11.07, 22:57 lechowski51 napisał: > chochoncy..to ze nie pijesz nic nie usprawiedliwia Twojej glupoty > ktore wypisujesz....nie myl Polakow z bandytami z UPA czy SS Zapytałem czy czytałeś "Mein kampf".I czy dostałeś jakiś order za swoją walkę na Podalsiu, o której pisałeś. Odpowiedzi nie uzyskałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A co cie biedaku sprowadza do naszej diecezji 10.11.07, 23:03 ...przed laty czytalem "Mein Kampf" i "Manifest Komunistyczny" stad tez rozumie chochoncy zrodla dwoch najbardziej zbrodniczych ideologii XX wieku Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: A co cie biedaku sprowadza do naszej diecezji 10.11.07, 23:07 A order?? Co z orderem, bo mnie ciekawość zżera..! Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: A co cie biedaku sprowadza do naszej diecezji 10.11.07, 23:08 partizan79 napisał: > A order?? Co z orderem, bo mnie ciekawość zżera..! I mnie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Wiesz co Partizan? 10.11.07, 23:14 Ja myśle że lesiu tylko sie tak przechwala, że z niego taki kozak i laseczki na Podlasiu obracał. Nasze panie nie takie łatwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Wiesz co Partizan? 10.11.07, 23:27 Mało tego, że gosć to jeszcze nasze panie obraża. Gosć jest jak ryba, jak za długo gości to zaczyna śmierdzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Wiesz co Partizan? 10.11.07, 23:40 Lachowski 51 napisał w jednym wątku: "Wies jest w czlowieku niezaleznie kim jest i gdzie mieszka...to widac i slychac" I wnim jest właśnie taka wieś Odpowiedz Link Zgłoś
pidlasze Re: A co cie biedaku sprowadza do naszej diecezji 10.11.07, 23:26 lechowski51 napisał: > ...przed laty czytalem "Mein Kampf" i "Manifest Komunistyczny".. Jak widac, czytanie ze zrozumieniem sprawia ci dalej problem. Dziedziczne? Ale do rzeczy. "manifest" byl zrodlem ideologii? Nie wiedzialem! Ale fajnie, bo lubie byc zaskakiwany! :=) Bynajmniej nie sympatyzujac z zadna z tych ideologii, chcialbym zauwazyc, ze w "teoretycznych zalozeniach" komunizm wcale nie byl zly. Byl zawsze utopijny, (nie mogl byc zrealizowany bo natura ludzka na to nie pozwolilaby) w teorii brzmial fajnie, ale to co z niego zrobili "przywodcy" to jeszcze jedna odmian feudalizmu, tak samo zreszta jak kapitalizm... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A co cie biedaku sprowadza do naszej diecezji 10.11.07, 23:50 Twoje bajdurzenie o komunizmie jest na poziomiewychowankow Marchlewskiego ktorzy w Bialymstoku chcieli zbudowac kolejna sowiecka republike.Poczytaj chlopie Manifest Komunistyczny Marksa i Engelsa a wowczas sie dowiesz ze zalezenia Twoim zdaniem utopijnej idei najpelniej zrealizowal Pol Pot w Kampuczy. Zlikwidowal wiec wlasnosc,religie,rodzine.....mysle ze efekty znasz.Nie mowie juz o "niewinnych" komunistach z Zwiasku Sowieckiego ktorzy w imie tej "naiwnej" ideologii wymordowali kilkadziesiat mln ludzi.Pan Bog Cie opuscil czy rozum??????? Odpowiedz Link Zgłoś
troll001 Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 12.11.07, 08:17 Miły Panie lechowski !!!!! Pytam juz Pana po raz drugi co pan chce komu udowodnić ?????????? Nie udzielam sie za bardzo na forum lecz lubie je czytać i wchodzac w jakikolwiek temat wszystko sie sprowadza do jednego !!!!!!!! Pojawiłes sie Bóg wie skąd i Bóg wie po co !!!! Zaczyna to się stawać żenujące i bezsensowe czytając jedno w kółko !!!!! Uważam że rozpowszechnianie lektur w podziemiu dałoby wieksza popularnośc twojej osoby ??????Może warto sie zastanowić .........????? Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 13.11.07, 21:58 ckmi napisał: > Apeluje do starych forumowiczów o poparcie. > Szpilo zabanuj tego goscia. To jest nasze forum i dlaczego mamy > czytać takie treści. Po co nam jakiś oszołom. Od jakiegos czasu jest > tu w miare spokojnie. > > Dopisujcie się !!! Szpilo !!! widzisz co sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski5l Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 13.11.07, 22:04 Udawaj Szpilo ze ciebie nie ma. Rano posprzatasz Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 13.11.07, 22:09 No wlasnie najpierw nazywasz kogos gnojem, a pozniej placzesz do Szpili. Lechowski dziewczyne ci odbił na koncercie w BDK czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 13.11.07, 23:54 Jestem za banem dla ww osobnika. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Apel - Szpilo zabanuj lachowskiego 13.11.07, 23:56 znow mnie kokietujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Postać nietuzinkowa 14.11.07, 01:31 Witold Tomasz Lechowski – 40 lat. Wykształcenie wyższe: magister historii, absolwent Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego. Doktorant Uniwersytetu im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie. Z zawodu nauczyciel (uczy historii i wiedzy o społeczeństwie w I Liceum Ogólnokształcącym w Jaśle, którego jest absolwentem). Członek Zarządu Regionalnego PiS. Od 15 lat związany w działalnością polityczną Braci Kaczyńskich. Od 1990 roku Prezes Zarządu Wojewódzkiego Porozumienia Centrum w Krośnie. Od 2001 roku Pełnomocnik Prawa i Sprawiedliwości w powiecie jasielskim, członek Zarządu Wojewódzkiego Prawa i Sprawiedliwości. Od 2002 roku radny Rady Powiatu Jasielskiego. Żonaty, dwoje dzieci. www.wybory2005.pis.org.pl/kandydat.php?k=360 www.powiat.jaslo.pl/bip/index2.php?page=position.php&id=383&grp=9 www.pis.org.pl/ludzie.php?p=info&id=492 Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Postać nietuzinkowa 14.11.07, 01:34 Dobry z ciebie kopacz Kaukonosy winszuje pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: Postać nietuzinkowa 14.11.07, 11:12 kaukonsky napisał: > Witold Tomasz Lechowski – 40 lat. Wykształcenie wyższe: magister historii > , absolwent Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego. Doktorant Uniwersytetu im. K > ardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie. Z zawodu nauczyciel (uczy historii i > wiedzy o społeczeństwie w I Liceum Ogólnokształcącym w Jaśle, którego jest abs > olwentem). Członek Zarządu Regionalnego PiS. Od 15 lat związany w działalnością > polityczną Braci Kaczyńskich. Od 1990 roku Prezes Zarządu Wojewódzkiego Porozu > mienia Centrum w Krośnie. Od 2001 roku Pełnomocnik Prawa i Sprawiedliwości w po > wiecie jasielskim, członek Zarządu Wojewódzkiego Prawa i Sprawiedliwości. Od 20 > 02 roku radny Rady Powiatu Jasielskiego. Żonaty, dwoje dzieci. > www.wybory2005.pis.org.pl/kandydat.php?k=360 > www.powiat.jaslo.pl/bip/index2.php?page=position.php&id=383&grp=9 > www.pis.org.pl/ludzie.php?p=info&id=492 katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?idx=L&katalogId=4&subpageKatalogId=4&pageNo=1&nameId=1988&osobaId=126 9& Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Postać nietuzinkowa 14.11.07, 11:46 Jeśli uda Ci się ustalić kaukonsky jeszcze jeden szczegół...córka na KUL-owskiej psychologii to...będziesz moim idolem;) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 KULowska psychologia 14.11.07, 17:39 Andruszczyn psychologia jest jedna. Odkad padl bolszewizm to nie ma juz schizofreni bezobjawowej z ktora na Wyspach Solowiowskich ladowali,ktorzy mysleli i nie dali sie jak wiekszosc z Was ,zaczadzic komunizmem.Pociesz sie jednak...lewactwo to choroba wyleczalna. Zacznij czytac Misesa,Hayka....a beda z Ciebie ludzie...moze bedziesz sie mogl wtedy porozumiec z moja corka Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Szpilo zabanuj lacho i jego przy...upasa 28.11.07, 19:24 OOOO płaczka sie odnalazła...BUUUUUUUU , Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: Szpilo zabanuj lacho i jego przy...upasa 28.11.07, 19:46 i smieszno i straszno ... Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Szpilo zabanuj lacho i jego przy...upasa 28.11.07, 20:07 ckmi napisał: > i smieszno i straszno ... ========================================== Wyłącznie śmieszno . Element humoru jest wskazany na forum , ale jakość owego wskazuje na niezbyt długą żywotność w funkcji dowcipasa . Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 zimowo-jesienny 28.11.07, 20:36 Nik nie sil sie na uczone wywody bo wygladasz komicznie,choc sam zapewne nie zdajesz sobie z tego sprawy a wiec zacytuje..."ale jakosc owego wskazuje na niezbyt dluga zywotnosc w funkcji dowcipasa" Przyszla zima,wieczory dlugie a wiec zamiast klepac glupoty na forum zajmij sie jakas ksiazka,co bedzie z pozytkiem i dla Ciebie i dla tych, ktorzy niestety musza czytac Twoje wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
szarik-102 Nie puszczaj tyle bąków 28.11.07, 21:27 Nie mogę podjąć tropu przez ten smród! Odpowiedz Link Zgłoś