perphidia 17.12.07, 11:37 METALLICA w Polsce!!! muzyka.onet.pl/0,1659536,newsy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perphidia Polska jezyk trudna jezyk 17.12.07, 11:40 www.metallica.com/index.asp?item=600566 Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia koncert 18.12.07, 11:17 ktos z bielska lub z forum sie wybiera na ten gig?? Odpowiedz Link Zgłoś
nightmare_cinema Re: koncert 18.12.07, 13:06 perphidia napisał: > ktos z bielska lub z forum sie wybiera na ten gig?? czy juz pisałem ze metallica skończyła sie na raining blood? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: koncert 18.12.07, 14:58 nightmare_cinema napisał: > czy juz pisałem ze metallica skończyła sie na raining blood? ;] Płyta 'reign in blood' jest autorstwa Slayera - jesli o nia Ci biega bo nie slyszalem o czyms w stylu "raining blood" :) Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: koncert 15.01.08, 11:10 co prawda tylko duchem z bielska a ciałem z poznania ale właśnie kupiłem dwa bilety :D Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: koncert 13.02.08, 21:20 heh właśnie odebrałem bileciki....mmmmm ;) btw: to ktoś się z forumowiczów wybiera ??? odziej napisał: > co prawda tylko duchem z bielska a ciałem z poznania ale właśnie kupiłem dwa > bilety :D > Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: koncert 21.02.08, 19:08 odziej napisał: > heh właśnie odebrałem bileciki....mmmmm ;) > > btw: to ktoś się z forumowiczów wybiera ??? > > odziej napisał: > > > co prawda tylko duchem z bielska a ciałem z poznania ale właśnie kupiłem > dwa > > bilety :D > > > > ja tez mam bileta machine head jako support Odpowiedz Link Zgłoś
skubi-dubi Re: Wiadomośc roku!!! 18.12.07, 17:24 Dobra wiadomość, Metallica przygrywała mi do snu i niech tak zostanie A może jakis hiphop? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: Wiadomośc roku!!! 18.12.07, 22:07 skubi-dubi napisał: > Dobra wiadomość, > Metallica przygrywała mi do snu > i niech tak zostanie > > A może jakis hiphop? Co? nie znam Cie nie wiem kim jestes ale hiphop to nie dla mnie Ale sluchaj jesli chcesz Szacun Odpowiedz Link Zgłoś
skubi-dubi i ja cie nie znam 18.12.07, 23:26 ale , hmm......szacun(?!), niby że szacunek? hiphop:( Metallica:) .....i tak ma pozostać! !_! Odpowiedz Link Zgłoś
nightmare_cinema Re: koncert 18.12.07, 22:07 >Płyta 'reign in blood' jest autorstwa Slayera - jesli o nia Ci biega bo nie slyszalem o czyms w stylu "raining blood" :) taki dżołk, nieważne Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: koncert 18.12.07, 22:24 po prostu sie nie zrozumielismy fakt ze rib to ten sam rocznik co mop mimo to wybieram sie na gig polecam w w olnej chwili poczytanie knigi o M autorstwa mcivera jest git pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: Wiadomośc roku!!! 24.12.07, 13:38 pomalutku kompletuje sie ekipe na gig Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 A niech to wilki 29.12.07, 21:30 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4784839.html Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: A niech to wilki 30.12.07, 12:59 obserwer11 napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4784839.htmla WHAT??? Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia o nowym albumie 14.01.08, 13:39 overkill.superhost.pl/news/goto.php?id=1169 Odpowiedz Link Zgłoś
odziej nowa płyta 17.03.08, 18:05 www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,83570,5008932.html ;) Odpowiedz Link Zgłoś
odziej do zobaczenia jutro w chorzowie ;) 27.05.08, 17:28 tuesday`s gone with the wind... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: do zobaczenia jutro w chorzowie ;) 27.05.08, 22:54 bawcie się dobrze,mnie metal nie kręci na tyle aby jechać aż do Chorzowa ale zazdroszczę wam tego co wyzwala się podczs takiej imprezy i nie zrozumie tego ktoś-jak nie był na tak dużym koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: do zobaczenia jutro w chorzowie ;) 29.05.08, 11:23 niestety obowiazki słuzbowe nie pozwoliły mi się pojawic na tym gigu ale miałem swoich wysłanników i teraz wiem "for whom the bell tolls" :) jakies wrażenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: do zobaczenia jutro w chorzowie ;) 29.05.08, 11:27 www.tvn24.pl/24467,1551389,0,1,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
odziej właśnie wróciłem !!! 29.05.08, 12:09 i krótko mówiąc było zajebiście!!! co prawda kupa ludzi i kolejki do bramek ale sama atmosfera i to co później działo się na scenie - rewelacja! Najbardziej rozkładały mnie momenty gdzie cały stadion śpiewał razem z jamesem-ten ryk gardeł wykrzykujących wspólnie słowa ulubionych kawałków... dwie godziny przeleciały jak kwadrans, żałuję tylko że nie zagrali nic z st.anger, ale patrząc na poprzednie koncerty w polsce to tak już mają, że nie grają kawałków z ostatniej płyty nagłośnienie i oświetlenie rewelacja, myślę że mieszkańcy bloków mogli słuchać sobie koncertu z balkonu bez żadnych problemów. podczas kawałka "one" było trochę wybuchów i innych fajerwerków a na koniec koncertu niesamowite płomienie ;) organizatora trzeba też pochwalić za zajebisty telebim główny wielkości całej niemal sceny a do tego jeszcze dwa boczne mniejsze tak więc nie było żadnych problemów z widocznością tego co się działo na scenie... a z kawałków zagrali m.in.: whiplash seek & destroy for whom the bell tolls disposable heroes master of puppets damage inc welcome home harvester of sorrow one sad but true the unforgiven nothing else matters so what a cały koncert zaczął się jak zwykle kawałkiem morriconiego ecstasy of gold jak dla mnie warto było przebijać się przez korki i tłumy w tę i z powrotem - metallica rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: właśnie wróciłem !!! 29.05.08, 18:38 normalnie zazdraszczam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia FOTOS 31.05.08, 15:09 kliknąłeś coś ciekawego?? podeślij na pocztę tnx Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: FOTOS 31.05.08, 15:41 echhh... niestety nauczony poprzednimi wyjazdami nie brałem ze sobą aparatu, bo trudno cokolwiek większego niż kompakt przemycić za bramki;( tutaj jest trochę filmików: pl.youtube.com/results?search_query=metallica+chorz%C3%B3w+2008&search_type=&aq=2&oq=metallica+chorz%C3%B3 ich jakość mówi sama za siebie więc ze zdjęciami byłoby podobnie ale następnym razem kupię chyba jakiś szpiegowski super sprzęt z allegro i nie ma bata będą zdjęcia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia oficjalna koszulka na koncert 07.06.08, 20:41 ...ale koszulke posiadam nówka nieśmigana!!! Odpowiedz Link Zgłoś