nikdeszczowy 26.01.08, 15:35 Normalny twór przyrody spaliłby się ze wstydu : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=74641302&a=74865262 miedzy innymi , jak link wyżej . Po tym fenomenie spływa wszystko . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikdeszczowy E ! Czajnik ! 26.01.08, 16:04 zacytuj mi chociaż jeden mój post , w którym kłamałem . Lechowski51 wymysla swoje życiorysy na potrzeby forum , z martrologią włącznie . Nigdzie nie był , nic nie widział , a człowiek światowy , z lekką znajomością czeskiego , żeby było smieszniej . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: E ! Czajnik ! 26.01.08, 16:47 No prosze co to zazdrosc robi z czlowieka.....obudzil sie biedaczyna i Lechowski mu uswiadomil ze swiat to nie tylko zwiazek radziecki. Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Re: Fenomen natury - lechowski51 26.01.08, 17:15 Historyk czasów komunistycznych . Może by tak jeszcze PROROK ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Na wszelki wypadek 28.01.08, 17:59 wrzuciłem na serwer dwa pliki : www.nikandr.republika.pl/klon555a.jpg www.nikandr.republika.pl/klon555b.jpg jako grożby karalne , a miało to zwiazek z tym watkiem . Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Na wszelki wypadek 28.01.08, 18:06 Ty niestety masz mentalnosc sbeka czyli zamiast rozmawiac,donosisz i przesluchujesz Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Komentarz takiego autorytetu 28.01.08, 18:10 bardzo mi się podoba , ale nie widzę podstaw do mojej lecholustracji . Radzę znależć inny wątek . Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Komentarz takiego autorytetu 28.01.08, 18:21 W przeciwienstwie do Ciebie nie zamierzam Cie lustrowac.Mozemy wymieniac poglady,wymieniac sie doswiadczeniami ale Ty niestety potrafisz tylko kwestionowac prawdziwosc innych wypowiedzi.Nie tylko kwestionujesz ale tez klamiesz,twierdzac m.in ze mowilem o sobie ze mam dwie corki czy tez pracowalem naukowo za granica. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Komentarz takiego autorytetu 28.01.08, 18:37 Dwie , czy trzy ? Zdecyduj się . Dwie urzadzone i trzecia nieurządzona na KUL-u . To chyba trzy . Może nie umiesz liczyć do trzech ? Może któraś nieślubna ? Nie tylko liczba córek , ale i niekonsekwencja w wypowiedziach . Powinieneś gdzieś notować swoje wypowiedzi , żeby pózniej jakiejś wersję życiorysu kontynuować . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Komentarz takiego autorytetu 28.01.08, 19:02 Notuj Jesienny notuj........pozniej stworzysz profil psychologiczny.....jak to bylo za czasow gdy podpie.......s w transbudzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy O ! Jest 28.01.08, 19:18 giermek . Tak na marginesie wątku : - w mojej "karierze zawodowej" nie ma notatki o Transbudzie . Może chodzi o jakąś tansbudę ? Po hiszpańsku brzmi podobnie . Odpowiedz Link Zgłoś