burak-cukrowy 26.01.08, 21:04 czy jest to możliwe ? przy Win98 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bielszczanin Re: jak można słuchać TOK FM ? 26.01.08, 22:56 porządna, chyba obiektywna stacja muzyki tam nie uraczysz serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,53862,2264799.html Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: jak można słuchać TOK FM ? 26.01.08, 22:58 choć teraz jest muzyka filmowa jak mniemam Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: jak można słuchać TOK FM ? 26.01.08, 23:36 dzięki za wsparcie, trafiłem na blok Radio Internauty pobrałem program i mam możliwośc wybierania 75 stacji Radiowych w tym : TOK, Akadera, RBiałystok, RadioRelax, Nakło, Kielce, Trans, Dace, Alex, niemieckie jedno, rosyjskie mogę chętnym Zipem przesłać na pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: jak można słuchać TOK FM ? 27.01.08, 22:03 Tok FM to takie Radio Maryja ale Michnika....wlasnie jak tego mozna sluchac?!Nie lepiej Trojki? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: jak można słuchać TOK FM ? 28.01.08, 11:15 To sluchaj dalej Tok-Bzdur w wykonaniu Zakowskiego i Najsztuba Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: jak można słuchać TOK FM ? 29.01.08, 12:03 Rzeczywiscie wole Żakowskiego od Nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: jak można słuchać TOK FM ? 29.01.08, 12:15 Ja tam wole Ziemkiewicza czy Rybinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: jak można słuchać TOK FM ? 29.01.08, 15:16 Moge tylko wspolczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: jak można słuchać TOK FM ? 29.01.08, 19:04 Hansie twojej choroby nie da sie od tak wyleczyc tu Ziemkiewicz nie pomoże....potrzebujesz aby było w twojej głowie bum......jedyna opcja Michalkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: jak można słuchać TOK FM ? 29.01.08, 19:06 Wlasnie o tym pisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
nikdeszczowy Dedykacja dla mexico86 , 29.01.08, 19:20 na razie bez komentarza : pl.youtube.com/watch?v=8FhCKwxglNw Odpowiedz Link Zgłoś
nikdeszczowy Widzisz mexico86 , jakimi 29.01.08, 21:08 drogami ten internet chodzi . Prawie jesteśmy sąsiadami , znamy się od lat prawie , albo dziesięciu . Jak chcesz , mogę wiecej szczegułów podać . Trudno było na poczatku się zorientować kto zacz , nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Widzisz mexico86 , jakimi 29.01.08, 21:19 Nik bylem na koncercie Gipsy King w Radio City Hall.Daje sie to sluchac przez pol godziny...a pozniej czlowieka ogarnia sennosc.Podobna muszla koncertowa jest na Long Island tylko kilka razy wieksza,z pieknym widokiem na zatoke.Widzialem tam m.in Santane,Alanis Morisette,Tori Amos...polecam.Co lata odbywa sie tam cykl koncertow Odpowiedz Link Zgłoś
nikdeszczowy O koncertach 29.01.08, 21:26 Pewnie zachowałeś bilety , na pamiatkę . Choć jeden , proszę , zużyty , zeskanowany . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Widzisz mexico86 , jakimi 29.01.08, 21:38 chcesz mnie wmowic jesienny ze przemieszkalem swe zycie obok ORMO- wca? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Widzisz mexico86 , jakimi 29.01.08, 22:00 Nik ......prosze o adres,zeskanuje i wysle Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Widzisz mexico86 , jakimi 29.01.08, 22:08 Zazdrosci biedaczyna bo najdalej byl na koncertach w zielonej gorze....PZPR- wysylało w nagrode za "zasługi" Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Widzisz mexico86 , jakimi 29.01.08, 22:52 Niku.....chlopai zrzucili sie dla ciebie na taki złom????? Znaj dobre serce Katolików ....jak bedzie ci brak na kolejnego laptopa....z Lechowskim sie dorzucimy to bedziesz smyral na lepszym.......A nie wstyd Ci latac po Branskich firmach??????????? Toć to katolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Organizacja charytatywna . 30.01.08, 18:06 mexico86 napisał: > Niku.....chlopai zrzucili sie dla ciebie na taki złom????? > Znaj dobre serce Katolików ....jak bedzie ci brak na kolejnego > laptopa....z Lechowskim sie dorzucimy to bedziesz smyral na > lepszym.......A nie wstyd Ci latac po Branskich firmach??????????? > Toć to katolicy. ---------------------------- Zobacz tutaj : www.nikandr.republika.pl/bransk.jpg Pozatem , brańscy katolicy różnią się co do poziomu umysłowego z hiszpanskimi . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Organizacja charytatywna . 30.01.08, 20:29 Nie bardzo rozumiem Nicku czerwony co mam zobaczyc na tej Brańskiej fotce? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Widzisz mexico86 , jakimi 29.01.08, 22:49 pl.youtube.com/watch?v=et6mohjVRuQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Widzisz mexico86 , jakimi 30.01.08, 10:28 Nik czekam cierpliwie na adres...wysle Ci tez scany biletow na Pink Floyd,Rolling Stones,Aerosmith,T.Turner,Greatfull Dead,E.Claptona,N.Simon,....mam wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Widzisz mexico86 , jakimi 30.01.08, 17:19 Pokaż wszystkim , ale jak bardzo chcesz , wrzuć tutaj . Jeśli okażą się być , powiem , że się myliłem . nikzimowy@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Poczta gazetowa coś mi szwankuje 30.01.08, 17:25 ale służę kontem : nikandr@wp.pl Czekam z utęsknieniem . Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Poczta gazetowa coś mi szwankuje 30.01.08, 17:49 Dostaniesz nik w prezencie....bilety Ticket Master nie wygladaja tak okazale jak te w Polsce,ale masz jak w banku.Musisz jednak poczekac bo jestem teraz poza domem Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Poczta gazetowa coś mi szwankuje 30.01.08, 18:09 lechowski51 napisał: > Dostaniesz nik w prezencie....bilety Ticket Master nie wygladaja tak okazale ja > k > te w Polsce,ale masz jak w banku.Musisz jednak poczekac bo jestem teraz poza domem ----------------------------------------------- To nie dla mnie jest potrzebne . Choć raz udowodnij swoją wiarygodność ! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Poczta gazetowa coś mi szwankuje 30.01.08, 18:18 Nie badz smieszny!O swoja wiarygodnosc dbam na codzien wobec mojej rodziny,przyjaciol czy tez znajomych.Ty jestes jakims tam nikiem,ktorego poprostu zaspokoje ciekawosc.Tyle i tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Poczta gazetowa coś mi szwankuje 30.01.08, 18:27 Dla mnie nie jesteś do niczego potrzebny . Możesz być kolejnym Napoleonem , nawet . Nie rozsmieszaj tylko swoimi sensacjami i bogatym , zaangażowanym w niepodległość życiorysem , czytelników tego forum , włacznie ze mną . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Poczta gazetowa coś mi szwankuje 30.01.08, 19:19 Napoleonie Jesienny z pod Ogrodnik Króluj nam. Odpowiedz Link Zgłoś