lechowski51 19.05.08, 19:30 Jest tak jak przewidywalem!Skoncza jak kiedys SLD wiadomosci.onet.pl/1752289,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul żebym ja lewak bronił libertynów???????? 19.05.08, 22:23 Poradzą sobie. Dostaną bonus za normalność. Za te czarne wołgi ministra Zero. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Pawloziul Ty raczej.. 19.05.08, 22:38 ..modl sie o cud bo.....Ziobro ponownie sie zbliza Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Ziobro zbliża się najwyżej do psychiatryka 20.05.08, 04:49 Nawet się z Tobą zgodzę w ocenie rządu Tuska - nieroby. Dawno powinni wyciąć PiS do gołej ziemi, ale im się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Czasy Robespiera... 20.05.08, 17:53 i innych lewackich rzeznikow na szczescie przeszly do historii.Bedziesz pawloziul niedlugo wraz ze mna glosowal przeciwko PO jak zaczna prywatyzowac szpitale,"krecic lody" na autostradach a TV zamienia w kolejne imperium Solarza lub Waltera. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 cenię ludzi Pracy, jakoś tak mam... 21.05.08, 23:55 praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,67738,5169623.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: cenię ludzi Pracy, jakoś tak mam... 22.05.08, 00:04 Jakim czlowiekiem pracy jest Tusk widzi to cala Polska od 20 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: to jakis film nagrywaja ? 22.05.08, 09:42 Premierą bedzie Julka Pitera Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Ulubiona nalewka 22.05.08, 09:56 Ulubioną nalewką PIS-owcow,jest ,,ziobrowka,, skład; -marny adwokat -kacze jaja Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Ulubiona nalewka 22.05.08, 10:02 O "trawce" zapomniałeś, a to już specjalnoćć kogo innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Ulubiona nalewka 22.05.08, 10:09 szpila555 napisał: > O "trawce" zapomniałeś, a to już specjalnoćć kogo innego :) W przeciwieństwie do ....,nie mam sklerozy,ale Tusk nie należy do Pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Ulubiona nalewka 22.05.08, 18:36 Slonce Peru wzielo sie do roboty!Jutro ma sie spotkac z dziennikarzami!!!!!!!...bu ha ha www.dziennik.pl/polityka/article177262/Tusk_chce_nas_przekonac_ze_pracuje.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Ulubiona nalewka 24.05.08, 10:56 Biedak dostal chyba udaru na Machu Pichu,gadal znow bez sensu ponad godzine....i wyszlo na to ze zdemisjonowal sam siebie Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Ulubiona nalewka 24.05.08, 14:14 pl.youtube.com/watch?v=b9DBJ6CvETg&feature=dir Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Ulubiona nalewka 27.05.08, 22:27 Zasłyszane czyli cała prawda o premierze Donaldzie Tusku "Na fotelu siedzi Donek Nic nie robi cały dzionek O wypraszam to sobie! Jak to , ja nic nie robię? A kto się w lustrze przegląda I twierdzi, że pięknie wygląda? A kto dziś zgubił długopis I zwalił wszystko na PiS? A kto sprawdził, czy Stefan nie warczy? Czy to nie wystarczy? Na fotelu siedzi Donek Nic nie robi cały dzionek. Przepraszam, a nie uścisnąłem Bronka? A nie usłyszałem dzwonka? A nie powiedziałem <dzień dobry>? A nie skrytykowałem Ziobry? A TVN-u nie oglądałem? A znów nie obiecałem? A nie zadbałem o ciało? To dla Was ciągle jest mało? Na fotelu siedzi Donek Nic nie robi cały dzionek Nie poleciał do Davos, bo mu się nie chciało Nie spotkał się z Prezydentem, bo czasu miał za mało Nie obniżył podatków, bo nie miał ochoty Nie pomógł emerytom, bo z tym za dużo roboty Z przepracowania przyszła mu ochota na spanie A śniło mu się …..tanie latanie" Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Ulubiona nalewka 27.05.08, 22:37 Donald, Donald, pamiętam ... Krzysztof Cybruch - k-cybruch.blog.onet.pl - 2008-05-27 17:18:00 Donald, Donald, pamiętam, że miał być cud, rządzisz krajem bardzo źle, przerwij to choćby zaraz, coś w końcu zrób, nie przeciągaj już struny, o nie. siejąc wciąż popelinę, nie śpisz co noc, trzymasz rezon ostatkiem sił, kochasz bardzo się w sobie skąd siły wziąć, by przetrzymać z Tobą te dni z marzeń nic nie zostało, pomysłów już brak, do poduszki mam wciąż gorsze sny powiedz choć jeden raz, tak albo siak każdy waria(n)t jest lepszy niż Ty ref. znów wyrzucałem, sobie dziś nad ranem, motyw mnie ganiał; po co Ci głos dałem czyżby to było mózgu zaćmienie następne będzie, może za sto lat ... ławą szli statystycy, a wynik w dół, wciąż spadając, by niżej spaść czułeś przecie, że tracisz za gruntem grunt, w oczach Twoich już czaił się strach ... rząd Twój wielbi reklamę i parcie na szkło, notowania miał kiedyś jak sen, ciągła wiara w sondaże zgubiła go, naród nie był już z Tobą, o nie ... ref. znów wyrzucałem, sobie dziś nad ranem, motyw mnie ganiał; po co Ci głos dałem czyżby to było mózgu zaćmienie następne będzie, może za sto lat … w wielkiej żyliśmy traumie przez długi czas i patrzyliśmy na cudzy ląd czarodziejka nadzieja kusiła nas, by na zawsze raz dać nogę stąd ... powiedz Donku, czy ciągle musi tak trwać, czym to skończy się też nie wie nikt co masz zrobić już pewnie człowieku wiesz sam, a, że nie da się, proszę nie wmawiaj mi ... (Autor tekstu oryginalnego - Marek Dutkiewicz) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Ulubiona nalewka 28.05.08, 14:24 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=27417&wid=9994817 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Nicnierobienie 28.05.08, 20:55 lechowski51 napisał: > > "Na fotelu siedzi Donek > Nic nie robi cały dzionek I tak bardzo się nie dziwię, że mało robi,po jaką cholerę się wysilać jeśli i tak partia ,,Wysokich,, neguje wszystkie poczynania tego rządu.Nie wszyscy są też, tak zarąbiśćie pracowici jak nie przymierzając lokator Helu z braciszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Nicnierobienie 29.05.08, 17:48 Kolejne gnioty zamiast cudow www.dziennik.pl/polityka/article182463/Platforma_wsciekla_na_minister_Kopacz.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Nicnierobienie 29.05.08, 17:55 Tekst dla myslacych.....nie dla ja krzysztof czy ball iles tam www.dziennik.pl/opinie/article180440/Tusk_gwarantem_spokoju_dla_grup_interesow.html Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: jednego nie rozumiem ? 29.05.08, 18:24 jak bolszewik może stawiać pomnik upa skoro ich zawlczał co prawda rękami Polaków ale na rozkaz Moskwy, to jak to jest że lewak widzi bohaterów w uczestnikach upa.Nic ne panimaju,masło maślane czy obłuda. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 29.05.08, 19:27 dekabrysta albo mniej pij albo jak pijesz nie pisz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: jednego nie rozumiem ? 29.05.08, 19:32 lechowski51 napisał: > dekabrysta albo mniej pij albo jak pijesz nie pisz na forum czekam na wyjaśnienie od trzezwego gdze błąd myślowy Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: jednego nie rozumiem ? 29.05.08, 19:49 dobra pomyliłem wątek ale jakie ma to znaczenie dla sedna pytania,na pohybel lewakom-zdrowia lechosiu mordo ty moja Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: jednego nie rozumiem ? 29.05.08, 21:09 lechowski51 napisał: > na zdrowie! za zdrowie nie migaj się tylko tłumacz jak to jest Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 03.06.08, 10:18 Jak mowila Sawicka-"lody zaczynaja krecic" wiadomosci.onet.pl/1760843,11,dymisja_po_informacjach_o_korupcji_w_resorcie_zdrowia,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 04.06.08, 18:36 Zalosne,smieszne....sam nie wiem jak to nazwac?Podobnie jak z raportem o CBA,tak i tym razem w WSI-24,Gazecie Wybiorczej i innych "postepowych mediach" straszyla Pitera ogromnymi przekretami,grozac niemal Trybunalem Stanu."Wysmarzyla" wiec raport o "przestepacach" z PiS i..okazalo sie ze przez 6 miesiecy znalazla nieprawidlowo wydatkowane 21 tys zl.Koszmar!!! www.wprost.pl/ar/131051/Opublikowano-raport-Pitery/ Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 04.06.08, 18:48 POpaprancy i nieroby www.dziennik.pl/polityka/article185858/Marszalek_wsciekly_na_leniwych_senatorow_PO.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 05.06.08, 14:03 ...a mialo byc tak pieknie www.dziennik.pl/opinie/article186412/Uczmy_sie_kochac_wiceministrow.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 05.06.08, 23:04 Nie ma cudow to bedziemy miec wojne wiadomosci.onet.pl/1763599,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 06.06.08, 19:25 Takiego populizmu i demagogii nie bylo nawet w czasach gdy rzadzili czerwoni Miller,oleksy czy Cimoszenko wiadomosci.onet.pl/1764172,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 06.06.08, 19:27 .......i znow znajda jak Julka Pitera "nielegalnego dorsza"za 6.50 wiadomosci.onet.pl/1764128,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 cdn 15.06.08, 14:30 www.dziennik.pl/opinie/article190593/Pierwszy_cud_Tuska_benzyna_po_5_zlotych.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 No i plyniemy.......... 23.06.08, 23:17 ...ciemny lud przestal wierzyc w cud i widzi coraz wiecej POparancow Sondaż: PO spada, PiS rośnie Gdyby wybory odbywały się w najbliższą niedzielę, Platforma Obywatelska otrzymałaby 46 proc. głosów, zaś Prawo i Sprawiedliwość - 29 proc. - wynika z opublikowanego sondażu SMG/KRC dla programu "Forum" w TVP Info. W porównaniu z badaniem tego samego ośrodka sprzed trzech tygodni, Platforma straciła 2 punkty proc., zaś PiS zyskał 3 punkty proc. Próg wyborczy przekroczyłby także Sojusz Lewicy Demokratycznej z 8 procentowym poparciem (wzrost o 1 punkt proc.), na PSL zagłosowałoby 6 proc. badanych (spadek o 2 punkty procentowe). 6 proc. badanych nie wie, na kogo by zagłosowało. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: No i plyniemy.......... 23.06.08, 23:39 Coz za rewelacyjny wynik! PiS ma o 3 % mniej niz w wyborach, PO o 5 wiecej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: No i plyniemy.......... 24.06.08, 23:09 Hans jak przyjda wybory to "cudem" bedzie jak POpaprancy zdobeda wiecej glosow anizeli SLD po tym jak gruszki wyrosly na wierzbie. Odpowiedz Link Zgłoś