obserwer11 05.07.08, 22:18 podobno pokazały sie takie kuszulki z takim napisem ; Obrońcy sumienia L.Wałęsy wkładają je w imię solidarności z wodzem. jak usłyszałem w radiu, PiS ma do tego obojętny stosunek ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: Byłem Bolkiem 05.07.08, 23:08 a ztylu na plecach kazdy powinien nosic liste zakapowanych przez nich przyjaciol Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Byłem Bolkiem 06.07.08, 01:38 obserwer11 napisał: > podobno pokazały sie takie kuszulki z takim napisem ; > Obrońcy sumienia L.Wałęsy wkładają je w imię solidarności z wodzem. > jak usłyszałem w radiu, PiS ma do tego obojętny stosunek ... Ukazały się również koszulki z napisem "Byłem Lolkiem". Na plecach nazwy mist, które nie posiadają ulic nazwanych jego imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Byłem Bolkiem 06.07.08, 01:53 napchafte_chochoncy napisał: > > Ukazały się również koszulki z napisem "Byłem Lolkiem". Na plecach nazwy mist, > które nie posiadają ulic nazwanych jego imieniem. chochnący dopij wódkę i idz spać Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy [...] 07.07.08, 10:47 Wiadomość została usunięta ponieważ forumowiczom-pieniaczom puściły nerwy, co skutkowało atakiem na innego forumowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul pewnie miałeś Choconcy rację 07.07.08, 15:28 Wywalenie postu tylko mnie w tym przekonaniu utwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: pewnie miałeś Choconcy rację 09.07.08, 01:04 Pan pawlo też się pomylił:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: chochoncy 08.07.08, 19:29 napchafte_chochoncy napisał: > > Wiadomość została usunięta ponieważ forumowiczom-pieniaczom puściły > nerwy, co skutkowało atakiem na innego forumowicza. chochoncy!!! wiem jak brzmiał wykasowany wpis (życzliwych ci u nas dostatek) i mam nadzieję że to była twoja jakaś niedyspozycja bo czego jak czego ale mojego nicku więcej się lepiej nie czepiaj bo mogę być nieuprzejmy.): Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: chochoncy 08.07.08, 23:49 ja_dekabrysta napisał: > napchafte_chochoncy napisał: > > > > > Wiadomość została usunięta ponieważ forumowiczom-pieniaczom > puściły > > nerwy, co skutkowało atakiem na innego forumowicza. > chochoncy!!! > wiem jak brzmiał wykasowany wpis (życzliwych ci u nas dostatek) > i mam nadzieję że to była twoja jakaś niedyspozycja bo czego jak > czego ale mojego nicku więcej się lepiej nie czepiaj bo mogę być > nieuprzejmy.): Moj nick jest równie wrażliwy, więc prosiłbym o to samo Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: chochoncy 09.07.08, 00:42 napchafte_chochoncy napisał: > Moj nick jest równie wrażliwy, więc prosiłbym o to samo faktycznie w poprzednim wpisie popełniłem błąd w pisowni Pańskiego nicku lecz nie było to działanie celowe i gdyby mi Pan zwrucił uwagę napewno bym przeprosił co niemniejszym czynie. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: chochoncy 09.07.08, 01:15 ja_dekabrysta napisał: > napchafte_chochoncy napisał: > > > > Moj nick jest równie wrażliwy, więc prosiłbym o to samo > > faktycznie w poprzednim wpisie popełniłem błąd w pisowni Pańskiego > nicku lecz nie było to działanie celowe i gdyby mi Pan zwrucił uwagę > napewno bym przeprosił co niemniejszym czynie. Iformuję Pana, iż przyjmuję przeprosiny, na znak czego proponuję wirtualną fajkę pokoju (z tego co wiem jest Pan palaczem). Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: chochoncy 09.07.08, 01:19 napchafte_chochoncy napisał: > > napchafte_chochoncy napisał: > Iformuję Pana, iż przyjmuję przeprosiny, na znak czego proponuję wirtualną fajk > ę > pokoju (z tego co wiem jest Pan palaczem). z dziką roskoszą Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Instytut Paranoi Nieuleczalnej 20.07.08, 21:27 pl.youtube.com/watch?v=tlESYhYpCeY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś