partizan79 27.08.08, 19:24 Ciekawość mię tam zawiodła, choć podobno ciekawość to pierwszy stopień do Piekiełka.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tessa_bielsk Re: Byłem w Niebie 27.08.08, 19:41 Że tak zapytam z ciekawości- no i jak tam jest??? A tak poza tym, cieszymy się, że wróciłeś do nas Partizanie79 Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Byłem w Niebie 28.08.08, 07:13 > Że tak zapytam z ciekawości- no i jak tam jest??? Hmm.. Jak się zacznie rok szkolny, to będzie pusto.. > A tak poza tym, cieszymy się, że wróciłeś do nas A tak poza tym, jesteśmy zaskoczeni, że ktoś się z tego powodu cieszy..:) Odpowiedz Link Zgłoś
tessa_bielsk Re: Byłem w Niebie 28.08.08, 09:01 > Hmm.. Jak się zacznie rok szkolny, to będzie pusto..> Hmm... To chyba poczekam do września, jakoś nie bardzo uśmiecha mi się spotykać tam swoich uczniów.... > A tak poza tym, jesteśmy zaskoczeni, że ktoś się z tego powodu > cieszy..:)> Ja w każdym razie się cieszę. Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmenn Re: Byłem w Niebie 27.08.08, 21:18 A ja byłem w sobote. Pierwsze wrażenia pozytywne. Lokal wydał się przestronny i ciekawie wykończony. W porównaniu np. do Rejonu to nieporównywalnie sympatyczniejsze miejsce . Zobaczymy tylko w jaki target trafi właściciel. A no właśnie, spytam się z ciekawości, nie wiecie czyja to knajpa? Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_81 Re: Byłem w Niebie 31.08.08, 20:44 Niebo to knajpa właścicela Cytadeli:) Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: Byłem w Niebie 28.08.08, 19:22 partizan79 napisał: > Ciekawość mię tam zawiodła, choć podobno ciekawość to pierwszy > stopień do Piekiełka.. ...a moze juz czas zmienic dealera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: Byłem w Niebie 29.08.08, 21:33 nie znam sie na tym, ale co dostawa, to inny dostawca ? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Byłem w Niebie 02.09.08, 20:15 Browar z butelki kosztuje 6 pln. Są też jakieś wynalazki po dziewiątaku.. Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Byłem w Niebie 02.09.08, 20:21 A kluczy do nieba u Piotra byli , czy przehulał ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Byłem w Niebie 02.09.08, 21:07 nikletni napisał: > A kluczy do nieba u Piotra byli , czy przehulał ? chłe hihi:))) -gdy wszyscy święci idą do nieba-pl.youtube.com/watch? v=wyLjbMBpGDA&feature=related tak jakoś mi się skojarzyło:)) lubpl.youtube.com/watch?v=fOJAbVWQj6A bardzo lubię to wykonanie Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Byłem w Niebie 02.09.08, 21:13 pl.youtube.com/watch?v=wyLjbMBpGDA&feature=related miało być to w pierwszym linku Odpowiedz Link Zgłoś
paparappa Re: Byłem w Niebie 04.09.08, 09:07 jak zawsze w tej firmie.. bez koncepcji, asortyment to 2 piwa.. piwo z wiadra (nie ma nawet nalewaka tylko rollbar jak na odpuście..che) a wynalazki wysoko procentowe.. oczywiście bez koncesji.. czyli standard.. powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Byłem w Niebie 19.09.08, 09:56 no i wuj sie w koncu tez tam doczlapal... a prawde mowiac winda wjechal... i na tym pozytywy mozna skonczyc zycze powodzenia, ale na czesta bywalnosc wuja tam raczej nie ma co liczyc wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Byłem w Niebie 19.09.08, 16:54 A czy Wuj nie miał wrażenia, że klientela krępuje się palić papierosy w obecności Wuja? Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Byłem w Niebie 19.09.08, 17:03 palenia nie pochwalam, ale i nie zabraniam, z reszta w "mojej" ekipie bylo dwoje palaczy... i jakos sie nie krepowali... na innych nie zwracalem uwagi :) wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Byłem w Niebie 19.09.08, 17:19 "Dwoje" - znaczy chłopczyk i dziewczynka.. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Byłem w Niebie 19.09.08, 17:29 "Dwoje" - znaczy chłopczyk i dziewczynka.. dobrze znaczy... tylko "chlopczyk" by sie pewnie obrazil za takie okreslenie ;))) wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Byłem w Niebie 19.09.08, 17:39 Ej, ale Sebcioo chyba nie jara, co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Byłem w Niebie 19.09.08, 17:50 zapytaj go sam, wujo nie wyrocznia i nie donosiciel?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Byłem w Niebie 19.09.08, 18:02 Zaraz do Wuja wyślę list elektroniczny, w którym w tajemnicy przed wszystkimi zapytam Wuja, czy Sebcioo to Sebcioo. Niech Wuj czeka na Hej Listonosza. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Byłem w Niebie 19.09.08, 15:43 Zenua zal.pl el doypa Tak po staropolsku mozna krotko okreslic to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Byłem w Niebie 19.09.08, 17:07 Kolega Sebcioo sprawił, iż łzy zagościły w oczach partizana. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Byłem w Niebie 19.09.08, 23:30 Miej chlopie jaja ;) Przeze mnie to tylko kobiety placza ;) Odpowiedz Link Zgłoś