ja_dekabrysta 25.09.08, 06:31 no i co teraz,uznać 100000 romana,czy nie???? no to szpila będzie w szoku Dobrego dnia życzy dekabrysta:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpila555 Re: Kozak załatwil partizana:)))) 25.09.08, 08:50 W szoku nie jestem. Spodziewałem się co prawda ataku partizanckiego i czuwałem dłuugo. Sam pomysł mi się podoba. Na pierwszy rzut oka Regulaminu nie naruszył, każdy wpis jest inny, związany z treścią. Gratulacje romane :) Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Kozak załatwil partizana:)))) 25.09.08, 09:04 wot szutnik z romana...szutnik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
odziej sebciuuuuu.... 25.09.08, 10:39 przyznaj się ile razy klikałeś na kosz przy poście kozaka??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: sebciuuuuu.... 25.09.08, 11:14 Ani razu !! Tak w ogole to jestem zdziwiiony i zbulwersowany ze ktos to usunal. Bo niby jakim prawem? Dlaczego? Toleruja rzucanie miesem, obelgi, bluzgi itp a nie spodobala sie wyliczanka Kozaka? Czysty kretynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: sebciuuuuu.... 25.09.08, 14:03 Jednak ktoś się poskarżył. A myślę ze sami byśmy rozsądzili czy pozostawić wpisy romana czy skasować. Podejrzewam konkurencyjne fora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Mam pomysla ;) 25.09.08, 14:34 Zeby honorowo przyznac Kozakowi te 100 000. Za pomysl i za trud. I de facto on zdobyl te 100 tys tylko przez jakies machlojki przy stoliku sedziowskim zabrali mu je. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Mam pomysla ;) 25.09.08, 16:05 Pamiętam, że swego czasu to_ja8 przygotował płytkę z nadrukiem forum, które rozdawaliśmy na pierwszym spotkaniu forumowiczów pod Ratuszem :) Może i tym razem dałoby się przygotować taką płytkę forumowiczowi który zdobędzie 100.000 wpis, a romkowi przesłać również taką płytkę jako honorową nagrodę za wytrwałość i pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Mam pomysla ;) 25.09.08, 17:15 Romek regulamina nie połamał zanadto , a pomysła miał . Coś mu się należy . Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Mam pomysla ;) 25.09.08, 18:26 Tak mi sie wydaje ze Roman sie nie podda i jeszcze wymysli taki numer ze nam szczeny opadna ;) i Kozak wymieknie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Mam pomysla ;) 25.09.08, 19:45 szpila555 napisał: > Pamiętam, że swego czasu to_ja8 przygotował płytkę z nadrukiem forum, które > rozdawaliśmy na pierwszym spotkaniu forumowiczów pod Ratuszem :) > Może i tym razem dałoby się przygotować taką płytkę forumowiczowi który > zdobędzie 100.000 wpis, a romkowi przesłać również taką płytkę jako honorową > nagrodę za wytrwałość i pomysł :) > może... ale w grę wchodzi tylko "odbiór osobisty" Odpowiedz Link Zgłoś