cdsmarcin 30.09.08, 07:48 Tym razem Bielsk - Hajnówka - Białowieża Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cdsmarcin Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 30.09.08, 07:52 REPERTUAR ZS 2008 ZAPRASZAMY ! ZAPRASZAMY ! ZAPRASZAMY ! 10:00 Zbieramy się na parkingu przy Kościele Miłosierdzia w Bielsku Podlaskim w sobotę 11 października 10-10:30 Rejestracja uczestników Rajdu, kawa przy kawasaki 10:40 Przejazd i parada Bielsk Podlaski-Hajnówka-Białowieża 12.00 Msza Św. podziękowanie za sezon 2008 modlitwa za tych którzy odeszli.. 13:30 Spotkanie wśród swoich przy ognisku w Puszczy Białowieskiej, bigos szefowej, pieczona kiełbasa, pieczone ziemniaki, herbata z cytryną, kawa, muza itp itd Wjazd 10 zł (naklejka,numer uczestnika, ognicho) Kontakt xvs@wp.pl tel 798 729 377 UWAGA! IMPREZA ODBĘDZIE SIĘ NIEZALEŻNIE OD POGODY OGIEŃ NA TŁOKI! Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 30.09.08, 07:57 przepraszam, o której odjeżdza przyczepka ? Odpowiedz Link Zgłoś
maslo2006 Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 04.10.08, 11:23 Znowu ??? Jak to mówi Pan Rywński i Piasecki: "Szkoda gadać..." Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 05.10.08, 09:23 maslo2006 napisał: > Znowu ??? > > Jak to mówi Pan Rywński i Piasecki: "Szkoda gadać..." Jeszcze powiedz, że zakończenia i otwarcia sezonu w bielsku są słabo zorganizowane... heh Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 05.10.08, 17:18 Parada to brzmi dumnie. Po co ta wiocha. Czy myślicie że robi to na kims wrażenie ? Chyba na dzieciach. Dziwne że policja na to się zgadza. W imię czego jest blokowany ruch ? Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 05.10.08, 17:55 pl.wikipedia.org/wiki/Parada_(wydarzenie) Po co ta wiocha? w miastach to standart, a Bielsk to wiocha a co do wrażeń to dlaczego na rozpoczęcie sezonu pomimo deszczu na ulice wylegly rzesze ludzi, a ruch jest blokowany w imię Bezpieczeństwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 06.10.08, 08:31 ram-bo napisał: > ... a ruch jest blokowany w imię Bezpieczeństwa.. w imię bezpieczeństwa, to w motocyklach powinny być zamontowane tachometry i meldować się z nimi raz na miesiąc w drogówce - wtedy dopiero będzie bezpieczniej Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 05.10.08, 17:58 nie tylko na dzieciach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 06.10.08, 07:43 Jeśli na Tobie nie robi wrażenia to przestań się wypowiadać w tym wątku, bo to bezsensowne. Jestem pewien, że bez względu na pogodę dopisze ogromne zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 06.10.08, 08:16 Ależ chłopcze taki przejazd robi na mnie wrażenie, podobnie jak kiedyś robił na mnie pochód 1 majowy. Wrażenie jest, ale zażenowania. Takie przejazdy mogły wzbudzać zainteresowanie 15-20 lat podczas Piknik Country. Odpowiedz Link Zgłoś
maslo2006 Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 06.10.08, 15:28 CDS Marcin poczuł się urażony, bo Zimija powiedział prawdę. Prawa jest,że 10-20 lat temu japoński motocykl wzbudzał westchnienia mężczyzn i rzeszy kobiet, ale dziś parada motocyklowa to żadne wydarzenie. Zauważcie Drodzy Forumowicze,że po ubiegłorpcznym rozpoczęciu i zakończeniu wrzawa szybko opadła. NIkt nie mówił o rozpoczęciu i zakończeniu sezonu. NIe było to tez godne odnotowania wydarzenie w Bielsku. Bielscy motocykliści nie sa zorganizowani, więc logicznym jest że pewne kręgi ludzi chcą tez "szarą masę" zorganizować. Tylko dlaczego kościół zabiera ten "rząd dusz" ? Czy to nowa ewangelizacja ? Jeśłi tak to ja w to wchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 06.10.08, 15:35 Za każdym razem należy poruszyć tematy religijne, prawda? Tylko o to tutaj chodzi?! Brawo forumowicze. A jeśli twierdzisz, że bielscy motocykliści nie są zorganizowani to się grubo mylisz. Poczytaj w necie wypowiedzi motocyklistów z kraju, którzy gościli u nas na organizowanych już imprezach - zmienisz zdanie. Poza tym zainteresowanie jest ogromne, bo masa ludzi wypytuje "Kiedy zakończenie? Jaki plan?". Aha no i kochany kolego... Przypomnę, że w paradzie nie uczestniczą wyłącznie japońskie motory, jakbyś trochę się zainteresował zobaczyłbyś, że jest tu wiele wynalazków jak i zabytków. Ale po co... Lepiej o czymś nic nie wiedzieć a komentować. :) Na forum powinna panować konkretna zasada - Nie wiesz? Nie pisz! Odpowiedz Link Zgłoś
kamaro99 Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 06.10.08, 16:56 maslo2006 z kąd ten "nowy" nik- zawsze do takiego tematu??? sam jezdzisz motocyklem, próbowałeś co nieco organizować, a teraz dziecinnie zazdrościsz. Podaj kilka innych inicjatyw "hobbystów", które "odnotowałeś" Moim zdaniem dla Bielska potrzeba wielu, wielu wydarzeń aby poczuc że Bielsk to też miasto i coś cokolwiek tu się dzieje! Nie wazne czy motocyklisci, rowerzysci, wedkarze, zespoly ludowe, ale milo spotkac sie z ludzmi mającymi wspólną pasję ! A w grupie jest jeden ksiądz... i zaprzyjazniony Baciuszka , i nigdy nie slyszalem aby ktoś kogos pytał jaki czy sraki itp. Ja pojade na kazde bielskie zakończenie/rozpoczecie tylko daj znać.. Ps. Gdzie i kto odnotowuje wydarzenia w BP ? Bo bym poczytał>.. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 06.10.08, 19:50 kamaro99 napisał: > Ps. Gdzie i kto odnotowuje wydarzenia w BP ? Bo bym poczytał>.. Przeleć się po cmentarzach i szukaj w treści "zginął śmiercią tragiczną", trochę popytaj ludzi postronnych "jak zginął" i wyselekcjonujesz wydarzenia w BP. Można też po zniczach przy drogach... Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 06.10.08, 20:02 ja na pewno w Bielsku będę robić zdjęcia, wrzucę je później na jakiś serwer Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 06.10.08, 20:15 marecki-34 napisał: > ja na pewno w Bielsku będę robić zdjęcia, wrzucę je później na jakiś serwer proponuję jeszcze założyć stronkę z tymi fotkami. Wybierz domenę, opłacać będę jej utrzymanie dożywotnio. A o to wolne domeny, wybieraj: 1. Domena www.dawcynerek.eu 2. Domena www.dawcynerek.com 3. Domena www.dawcynerek.com.pl 4. Domena www.dawcynerek.net.pl 5. Domena www.dawcynerek.org.pl 6. Domena www.dawcynerek.biz.pl 7. Domena www.dawcynerek.info.pl 8. Domena www.dawcynerek.waw.pl 9. Domena www.dawcynerek.net 10. Domena www.dawcynerek.org 11. Domena www.dawcynerek.biz 12. Domena www.dawcynerek.info Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 06.10.08, 22:17 trafisz na JoeMonstera bezpłatnie i nieśmiertelny się staniesz ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 06.10.08, 22:22 Uważaj bo jeszcze motocyklisty nerka Cie uratuje. Najlepiej zapisz w dokumentach "organów od motocyklisty nie przyjmuje!" Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 06.10.08, 20:16 Ja mam kilka resorówek w tym wołgę. Swietnie bedą się prezentować na zdjeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 06.10.08, 22:11 po resorówkach zatem Cię na paradzie poznam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 06.10.08, 20:18 kamaro99 napisał: > A w grupie jest jeden ksiądz... i zaprzyjazniony Baciuszka , --A ten drugi,to niby jaki ma zawód? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 06.10.08, 21:20 krzysztof_ja napisał: > > > kamaro99 napisał: > > > A w grupie jest jeden ksiądz... i zaprzyjazniony Baciuszka , > > --A ten drugi,to niby jaki ma zawód? Taksówkarz... Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 wyjaśnijcie babie proszę, 08.10.08, 21:03 dlaczego najwięcej w temacie mają do powiedzenia ci, których on nie dotyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Plakacik 06.10.08, 15:49 www.godboys.yoyo.pl/wp-content/uploads/wppa/1622.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maslo2006 On juz zakończył sezon w Białymstoku 08.10.08, 09:43 Zakończenie sezonu...To dla bielskich motorzystów na przestrogę.. www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=KP&Date=20081006&Category=GALERIA01&ArtNo=941234059&Ref=PH&Param s=Itemnr=1 Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: On juz zakończył sezon w Białymstoku 08.10.08, 15:39 Pisze sie motocyklistów... A na przestrogę Tobie powiem, żebyś pomyślał zanim cokolwiek napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: On juz zakończył sezon w Białymstoku 08.10.08, 18:55 o prosze, grożby ? Nie masz zbyt twardego zawieszenia ? Może rozumek za bardzo się wytrzósł na drodze do Wyszek? Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: On juz zakończył sezon w Białymstoku 08.10.08, 19:30 gdzie wyczytałeś groźbę w słowach cdsmarcina? Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: On juz zakończył sezon w Białymstoku 08.10.08, 20:38 zimija napisał: > o prosze, grożby ? Nie masz zbyt twardego zawieszenia ? Może rozumek > za bardzo się wytrzósł na drodze do Wyszek? Ależ skąd... Nikt nikomu nie grozi... A drogą do Wyszek nie jeżdżę... Najwidoczniej Ty jeździsz, bo coś o tym wiesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bezimienny_199 Re: On juz zakończył sezon w Białymstoku 09.10.08, 16:35 Ja czegoś nie rozumiem po jaką cholerę ludzie się odzywacie jak was to nie dotyczy?! Jeśli chodzi o zakończenie sezonu to jak uda mi się do jutra naprawić moto to wpadnę ;) Pozdrawiam motocyklistów Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: On juz zakończył sezon w Białymstoku 09.10.08, 17:24 Badz laskaw zatrzymywac tylko dla siebie jazgot twego moto. Nie musisz sie nim dzielic z innymi. Wtedy bedziesz mial watki tylko dla wlasnej dyspozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: On juz zakończył sezon w Białymstoku 09.10.08, 21:31 Skończ już te swoje głupawe posty, bo robi się to żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: On juz zakończył sezon w Białymstoku 10.10.08, 20:04 cdsmarcin napisał: > Skończ już te swoje głupawe posty, bo robi się to żałosne. Dziwnie reagujesz, gdy sebcio tknął sedna motocyklizmu. Słuchanie jazgotu motorów przekraczających przy okazji dozwoloną prędkość nie dla każdego ucha sprawia przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: On juz zakończył sezon w Białymstoku 11.10.08, 20:13 No coz, niektorzy widza jedynie czubek wlasnego nosa (ew. koniec tlumika) i reaguja jak reaguja. Elokwencję rambo pozostawię bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: On juz zakończył sezon w Białymstoku 07.12.08, 20:14 pl.youtube.com/watch?v=S4mvppk1gWM sebcio- for you!- zgredku.. Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: On juz zakończył sezon w Białymstoku 09.10.08, 22:21 U sebcia na wsi jak traktor przejedzie to juz wydarzenie, więc nie dziwcie się miłośnikowi ciszy.. sebccioo zawsze wie najlepper! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Zakończenie sezonu.... 10.10.08, 17:37 A ja choć, sam nie jeżdżę motorem,to wszystkim biorącym udział w paradzie życzę pięknej słonecznej pogody i udanej imprezy.Zawsze z przyjemnością oglądałem pokazy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Zakończenie sezonu.... 10.10.08, 20:43 Popieram i dołączam sie do życzeń. Aż żal, że jeszcze w tym roku do was nie dołączę ... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zakończenie sezonu.... 10.10.08, 20:45 baam1 napisała: > Popieram i dołączam sie do życzeń. Aż żal, że jeszcze w tym roku do > was nie dołączę ... szkoda ci nerek??? Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Zakończenie sezonu.... 10.10.08, 21:17 Wiesz Krzysztofie, że na Twoje zaczepki od lat nie odpowiadam, więc daruj sobie te żałosne uwagi. P.S. Zdrówka życzę Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zakończenie sezonu.... 10.10.08, 21:38 Wiesz Zośka, że od lat czekam, aż odpowiesz na moje zaczepki... Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Zakończenie sezonu.... 10.10.08, 21:40 Zośka to raczej nie do mnie Czereśniaku. I usuń tę słomę z buta wreszcie :P Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zakończenie sezonu.... 10.10.08, 21:42 baam1 napisała: > Zośka to raczej nie do mnie Czereśniaku. I usuń tę słomę z buta > wreszcie :P wystaw nogę, to ci może ktoś usunie słomę z buta, Zośka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Zakończenie sezonu.... 10.10.08, 21:50 Jakbyś nie zauwazył to z twoich butów wystaje, i to w nadmiarze. Na tym zakończyłam tę dyskusję, gdyż trudno dyskutować z kims kto ma aż takie doświadczenie w sprowadzaniu do swego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Zakończenie sezonu.... 10.10.08, 21:19 wiesz Krzysztofie, że od lat nie odpowiadam na Twoje żałosne zaczepki, więc daruj sobie :) P.S. Zdrowia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zakończenie sezonu.... 10.10.08, 21:39 baam1 napisała: > wiesz Krzysztofie, że od lat nie odpowiadam na Twoje żałosne > zaczepki, więc daruj sobie :) > P.S. Zdrowia życzę Wiesz Zośka, że od lat czekam, aż odpowiesz na moje zaczepki... Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Zakończenie sezonu.... 11.10.08, 00:18 baam1 napisała: > Popieram i dołączam sie do życzeń. Aż żal, że jeszcze w tym roku do > was nie dołączę ... Szkoda, szkoda... :) Przynajmniej ja czekam z utęsknieniem :P Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Zakończenie sezonu.... 11.10.08, 14:49 Proszę w tej chwil zabrać ronię od baam1! Szto za biezabrazije. :) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Zakończenie sezonu.... 11.10.08, 23:06 sorka, napisz po polsku, bo nie rozumiem, co to ronia. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zakończenie sezonu.... 10.10.08, 20:54 krzysztof_ja napisał: > A ja choć, sam nie jeżdżę motorem zrozumiałe, problemy z błędnikiem. to normalka... od nadmiaru "ruskiej wody" ale zawsze możesz jeździć z autopilotem. Styropianowy manekin powinien wystarczyć (ten z okna - reklamowany na allegro > ...to wszystkim biorącym udział w > paradzie życzę pięknej słonecznej pogody i udanej imprezy.Zawsze z > przyjemnością oglądałem pokazy... każda okazja na "chlanie ruskiej wody" jest dobra. weź jej więcej, to może coś ożenisz Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: On juz zakończył sezon w Białymstoku 10.10.08, 20:08 ram-bo napisał: > U sebcia na wsi jak traktor przejedzie to juz wydarzenie, więc nie > dziwcie się miłośnikowi ciszy.. Jak słyszę terkot ciągnika, to przynajmniej wiem, że paliwo wypalane jest w jakimś konkretnym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: On juz zakończył sezon w Białymstoku 11.10.08, 16:08 co do celu - to jak kogoś stać lub lubi to paliwko kopci bez celu, a mnie wkurza jak ktoś bez sensu marnuje prąd pisząc pierdoly przez kompa.. a co do ruskiej wódki to zpomnialeś jak takową przemycaleś ze wschodu i sam ją też... nawet po niej komuś to prawko zabrali (a można bylo-nie daj Bóg- ćwiknąć po pijaku kogoś i też jemu by nerki wycieli - o tym pewnie nie pomyślałeś. "często człowiek widzi wszystkich, a nie patrzy na siebie samego...." Odpowiedz Link Zgłoś
maslo2006 Cos szybko się skończyło... 11.10.08, 18:29 Godz 18:00 a ludzie juz w domu? Nie dali Wam jeść ? Było nudno? Już widzę te treny pochwalne na cześć organizatorów. Hehe... Bo cos nudno na Forum... Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 11.10.08, 20:48 parę zdjęć ze zbiórki i parady ulicami Bielska za tydzień w poniedziałek zdaję egzamin na "A" i za rok będę z wami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 11.10.08, 21:23 Moze niektorych to zadziwi ale mam prawo jazdy kat. A. To tylko taka dygresja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 11.10.08, 23:10 a po co ci ono? nie traktuj pytania jak zaczepkę. Zwykła babska ciekawość. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 12.10.08, 07:28 Bo nie mozna nijak z niego zrezygnowac ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: 11.10 Zakończenie sezonu moto 12.10.08, 10:25 sebo dlaczego jestes taki pojeb.ny? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Marcinie! 13.10.08, 11:09 Masz jakąś fajną fotkę z tego zlotu? Gdybyś mógł mi przesłać z paroma zdaniami informacji o imprezie, to byłbym zobowiązany: kaukonsky@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
kamaro99 Re: Marcinie! 08.12.08, 11:18 pare foto- www.godboys.yoyo.pl/?page_id=18&album=40 Odpowiedz Link Zgłoś