Dodaj do ulubionych

Zaginal pies

10.02.09, 10:26
Sredniego wzrostu, czarny, lapki kremowe, bialy ogon wywiniety do gory. W chwili zaginiecia mial zielona obroze. Pies ma ponad 10 lat. Osoby, ktore widzialy zwierzaka prosze o kontakt.

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/804b972e48dcba9f.html
Obserwuj wątek
    • partizan79 Re: Zaginal pies 10.02.09, 21:15
      Jeśli zobaczę, dam znać.
      • qwerty15-2 Re: Zaginal pies 11.02.09, 10:56
        Dziekuje.

Zapomnialam dodac, ze Kazan bardzo lubi jezdzic, wiec moze sie komus wpakowac do
        samochodu, ot, takie hobby ma.

Kolejne zdjecie
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/39ce38d751dc82a0.html
        • nikzimowy Poczuł wiosnę , ale 11.02.09, 10:58
          to bardzo dobrze świadczy o właścicielu , że próbuje znależć .
          • qwerty15-2 Re: Poczuł wiosnę , ale 17.02.09, 09:29
            Wiecie coś o wyłapywaniu psów w Bielsku? Dowiedziałam się, ze była taka akcja w poprzednia sobotę.
            • markochmeleski.1 Re: Poczuł wiosnę , ale 17.02.09, 09:31
              qwerty15-2 napisała:

> Wiecie coś o wyłapywaniu psów w Bielsku? Dowiedziałam się, ze była taka akcja w
              > poprzednia sobotę.

Nic nie wiem ale mówili wczoraj we wiadomościach że mają zabrać im samochody
              • qwerty15-2 Daruj sobie jeśli nie masz nic do mądrego 17.02.09, 09:53
                do powiedzenia.
                • qwerty15-2 Zaginal pies 19.02.09, 12:56
                  Dla tego, kto pomoże w odnalezieniu psa, nagroda pieniężna.
                  • markochmeleski.1 Re: Zaginal pies 19.02.09, 13:19
                    kolejna Wioletta?:)
                    • qwerty15-2 [...] 19.02.09, 13:45
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • markochmeleski.1 [...] 19.02.09, 17:32
                        ktoś się zerwał z łańcucha? :)
                        • qwerty15-2 inaczej... 19.02.09, 18:23
                          Wiesz, są ludzie, którzy bardzo przywiązują się swoich zwierzaków, ale widać, że
                          pojęcie tego wykracza poza twoje możliwości.
                          • nikzimowy Człowieczeństwo 19.02.09, 18:31
                            polega na szacunku dla zwierząt , również . Nie wszyscy muszą
                            rozumieć , ze człowiek może być przywiązany do zwierzęcia i zwierzę
                            to czuje . Kiedyś było takie powiedzenie " nie masz psa , a szukasz
                            przyjaciela ? " . Nie wszystkim jest dane być w pełni człowiekiem .
                          • markochmeleski.1 Re: inaczej... 19.02.09, 20:51
                            qwerty15-2 napisała:

> Wiesz, są ludzie, którzy bardzo przywiązują się swoich zwierzaków, ale widać, ż
                            > e
                            > pojęcie tego wykracza poza twoje możliwości.

mam cztery psy i osiemnaście kotów i to są jak na razie moje mozliwości
                            • qwerty15-2 biedne zwierzęta 20.02.09, 09:38
                              • markochmeleski.1 Re: biedne zwierzęta 20.02.09, 10:06
                                nie martw się o moje zwierzęta lepiej zadbaj o siebie bo objawy choroby są
                                bardzo wyraźne
                                • qwerty15-2 Re: biedne zwierzęta 20.02.09, 11:01
                                  To ty masz problemy i to poważne. Ja nikogo nie zaczepiem nie robie nikomu nic złego. Za to od ciebie bije nienawiść, daruj sobie te wypociny nie robią na mnie wrażenia.
                                  • markochmeleski.1 Re: biedne zwierzęta 20.02.09, 11:33
                                    a komuż to pierwszemu puściły nerwy ? To mój wpis Szpila wyciął?
                                    Jednak odwiedź kogo trzeba. Dla mnie jesteś powietrzem.
                                    Nienawiść ? Chora sprawa :)
                                    • qwerty15-2 Re: biedne zwierzęta 21.02.09, 14:35
                                      Nie powiem kim ty dla mnie jestes. Tak... dobrze sie domyslasz.
                                      • gocha_sia Re: biedne zwierzęta 21.02.09, 16:45
                                        pewnie miał dość agresywnej pani :(
                                        • sebcioo ? 21.02.09, 17:19
                                          Po cholere te wszystkie posty, obelgi i ta dyskusja?

Jest takie powiedzenie : mądry głupiemu ustąpi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka