Dodaj do ulubionych

Wróżki-Allegro

20.09.10, 13:22
Którą wrózkę lub wróża polecacie z allegro? Kto najlepszy? Muszę kogoś wybrać a nie mogę się zdecydować
Obserwuj wątek
    • issabellita Re: Wróżki-Allegro 22.09.10, 08:10
      Ja tam wrecz nieodmiennie i stale, bede polecała p. Magdalenę vel Wróżka Hanna (na ALLEGRO: wrozkahanna). Ma tam prawie 400 pozytywów ... Nie mydli, nie ściemnia, może i rzadko wzbudza miłość ... częściej przywiązanie. Korzystam z jej porad od lat, teraz nawet znalazłam ją na "WROZBY ONLINE" : ) Mam Cię ; ) I.
      • aneta_ff Re: Wróżki-Allegro 25.06.24, 15:20
        Też polecam Pani przyjmuje w domu wróży z kart tarota klasycznych i z run zapraszam
        514 845740 Anna
    • anya56 Re: Wróżki-Allegro 22.09.10, 13:55
      Ja z całego serca polecam panią Melisę , jej nick to melisa000, korzystam z usług od lat, pełen profesjonalizm, teraz założyła nowe konto na allegro. Nick jw, pozdrawiam
    • wrozka1963 Re: Wróżki-Allegro 17.10.10, 20:52
      zapraszam:
      allegro.pl/wrozby-caloroczna-partnerska-tarot-wrozka-a4-i1279672687.html
      napewno będą Panie zadowolone
    • zenek1zzz Re: Wróżki-Allegro 15.08.14, 18:15
      .
    • 150k Re: Wróżki-Allegro 26.12.15, 22:14
      Stanowczo odradzam tarocistkę Sylwię znaną pod pseudonimem bogini losu z portalu allegro. Korzystałam z usług tej Pani rok, wydałam mnóstwo pieniędzy. Ktoś z Was powie, że sama jestem sobie winna. Byłam na skraju załamania nerwowego, zawalił się cały mój świat a ta Pani potrafiła pisać to co chce się usłyszeć. Jednak rzeczy, które miały się wydarzyć nie miały miejsca a Pani ciągle przesuwała terminy tych wydarzeń a działo się zupełnie odwrotnie. Zaufałam tej pseudo wróżce bo inaczej nie mozna nazwać tej kobiety. Jedyne co ta Pani umie to rzucanie oszczerstw na zarzucenie jej braku sprawdzalności. To samo mogę powiedzieć o Runy3 nie sprawdziła się ani jedna rzecz. Posłuchałam owego Pana i wyszłam na idiotkę. Wszystko było zupełnie odwrotnie niż miało być. Rozumiem można pomylić się w jednej rzeczy ale tych pytań w ciągu roku było kilkadziesiat i nic nie sprawdziło się. Przestrzegam Was przed zakupem wróżb z allegro zwłaszcza tych typu odpowiedź za złotówkę itp Te osoby piszą nam to co chcemy usłyszec. Dziś mogę tylko powiedzieć, że byłam naiwna i głupia :) Nie pozwólcie by takie osoby jak bogini losu czy runy3 bogaciły sie na naszych problemach
    • wrozbitawojciech Re: Wróżki-Allegro 07.01.16, 01:37
      Polecam siebie. Dlaczego? Pod linkiem w stopce znajdziecie komentarze, które mówią wszystko.
    • kasienkapodlaska Re: Wróżki-Allegro 14.04.16, 16:57
      mogę Ci polecić wróżkę sarę,konkretna ,rzeczowa, nie owija w bawełnę i sporo mi się już sprawdziło, email do niej to kobietamag@interia.pl polecam
    • aheda Re: Wróżki-Allegro 07.02.20, 11:22
      mogę śmiało polecić wróżkę Aine - najpierw znalazłam ją na wrozbyonline i ezoterum, a później właśnie na allegro
    • gromczyni12 Re: Wróżki-Allegro 15.02.20, 15:55
      Wrozki juz przestancie pisac o sobie. Jest o Wrozce Hannie. Jest na Allegro nadal, ma inne aukcje. Prowadzi 11 lat strone. Wrozy od 21 lat. To ta z www.wrozkahanna.pl. Polecam
    • danuta99 Re: Wróżki-Allegro 04.04.20, 17:36
      od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo
      ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie
      koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?
    • agnieszkanowwwb Re: Wróżki-Allegro 23.09.21, 18:15
      polecam sesje telefoniczne z Panią Sarą . Rozmowa z nią wpłynęła na mnie bardzo kojąco. Wszystko się sprawdza i wszystko co widzi w kartach jest prawdą a nie zadaje pytan. Sesje z nią to najbardziej wartościowe rozmowy jakie miałem w życiu. Nie tylko kładzie karty ale radzi, widzi źródło problemów no i podaje rozwiązania. Bardzo pomocna i ciepła. Dużo zmieniła w moim życiu bo pokazała jakie błędy popełniałam. Tel do niej 784 676 783
    • aneta_ff Re: Wróżki-Allegro 25.06.24, 15:19
      Znam wrozka pod numerem telefonu
      Sprawdzona konkretna
      514 845740
    • robert.norwegia Re: Wróżki-Allegro 19.09.24, 23:21
      Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, można się też umówić na rozmowę telefoniczną co działa tak samo jak wizyta osobista.
      Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100%
    • adam-australia Re: Wróżki-Allegro 18.11.24, 14:49
      Korzystałem z wielu pseudo wróżek, w najtrudniejszych momentach życia i wiele razy byłem oszukany. Straciłem na nie kupę kasy.
      Trafiłem na panią pod nr tel 500 273 383 kilka lat temu z dużymi problemami miłosnymi, byłem u schyłku rozstania.
      Od tamtej pory korzystam tylko z jej pomocy na sesjach telefonicznych, co jest dla mnie udogodnieniem z racji odległości.
      Nie dość, że wszystko zawsze się sprawdza i ta pani widzi rzeczy, których nie ma prawa wiedzieć, to jeszcze otoczyła mnie opieką psychologiczną, dzięki której przetrwałem ten okropny czas. Pomaga w kwestiach zdrowia, wykonuje oczyszczanie i rytuały. U mnie dzięki jej zdolnościom nie doszło ostatecznie do rozstania a żona wróciła.
      Nie jest droga. Polecam z czystym sumieniem. Nie zamienię na żadną inną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka