Dodaj do ulubionych

Beata Kalinowska - wróżka

27.11.10, 17:46
Ja też chciałam się wypowiedzieć w tym temacie .
Ja korzystam z wróżb Beaty Kalinowskiej
Zawsze wybieram opcje full wypas tą pełną wróżbę .
Ta opcja najbardziej mi odpowiada .
Pani Beata nie wypytywała mnie się o nic a mimo to powiedziała o wielu ważnych szczegółach z mojego życia .
Ma anielska cierpliwość do ludzi z problemami ,potrafi wesprzeć doradzić ,w jej głosie można wyczuć ze tu i teraz jestem dla niej najważniejsza i moje problemy.

To bardzo ważne dla osoby która jest na rozdrożu która nie wie co dalej która po prostu sama już nie ma sił dalej iść przez życie .

Ja wiem że wróżba to nie wyrocznia pani Beata od razu powiedziała to na wstępie ,przyznam ze na początku nie za bardzo rozumiałam sens tych słów dziś już wiem że tak wróżba porada u pani Beaty to pomocna dłoń ale to od nas samych zależy czy dobrze to wykorzystamy i to ile z wróżby nam się nam spełni

Jeśli ktoś chce to polecam ale nie namawiam bo każdy musi trafić na swoją wróżkę która spełni wasze oczekiwania (nawet najlepsza nie jest w stanie sprostać oczekiwania wszystkich osób proszących o wróżby )

Strona Beaty Kalinowskiej
www.beatakalinowska.cba.pl/
tam znajdziecie szczegółowe namiary na panią Beatę

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • rynxx Re: Beata Kalinowska - wróżka 11.05.13, 23:33
      Zdecydowanie polecam
      Korzystam od kilku lat z pani Beaty (przeważnie przez internet )
      osobiście też (Kraków ,Częstochowa)
      Bardzo duża sprawdzalność fenomenalne doradztwo .

www.beatakalinowska.cba.pl/
      opinie
      www.beatakalinowska.cba.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4&Itemid=4
      • werka_1 Re: Beata Kalinowska - wróżka 18.10.13, 21:45
        Beata Kalinowska jest dobrą wróżką świetnym doradcą wyśmienitym psychologiem oraz genialnym terapeutą dusz :)
        Polecam jeśli masz problem zawirowania ,nie wiesz co dalej ,potrzebujesz wskazówki ,potwierdzenia doradzenia polecam pełną sesję ezoteryczną u pani Beaty Kalinowskiej .
    • euzebiabio Re: Beata Kalinowska - wróżka 01.05.14, 16:09
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • irezazielska Re: Beata Kalinowska - wróżka 21.05.20, 11:55
      Wróżka Beata zaprasza na wróżby email lub telefon
      zamów wróżbę szybko i bezpiecznie na stronie
      wrozkabeata.pl
      poznaj swoją przyszłość, szybka odpowiedź w 2 godziny;;;
      • larysa3030netia Re: Beata Kalinowska - wróżka 28.04.21, 17:04
        WRÓŻKA BEATA to nie jest Beata Kalinowska !!!!!!!
        Ktoś was wprowadza w błąd to dwie różne osoby !!!!!
      • larysa3030netia Re: Beata Kalinowska - wróżka 28.04.21, 17:07
        Dałam się nabrać myślałam że to link do Beaty Kalinowskiej a to zupełnie inna osoba .Ktoś świadomie próbuje sie tutaj podpiąć pod Beatę Kalinowską .
        Wróżka Beata odradzam słabo
        Beata Kalinowska polecam bardzo duzo mi powiedziała o moim życiu ,oraz dużo juz mi sie posprawdzało .
    • tanishka Re: Beata Kalinowska - wróżka 08.07.20, 19:53
      Mi się nic nie spełniło od pani Beaty:(
      • larysa3030netia Re: Beata Kalinowska - wróżka 28.04.21, 17:17
        tanishka napisał(a):

> Mi się nic nie spełniło od pani Beaty:(
        A korzystałaś naprawdę z Beaty Kalinowskiej?
        Bo ja sie tutaj dałam nabrać myślałam że to Beata Kalinowska bo ktoś wrzucił namiar Na wróżka Beata a okazało się ze to porażka i dopiero kiedy dokładnie przeczytałam internet zdałam sobie sprawę ze to nie ona mi wróżyła .
        Ja miałam wróżbę u Beaty Kalinowskiej i powiem tak najlepsza wróżka jaką miałam okazję poznać.Bardzo dużo mówiła o tym co było co jest oraz o tym jaki mam problem (nic nie kazała sobie mówić ) a na przyszłość juz mi się bardzo dużo sprawdziło .Bardzo miła fajna kompetentna osoba .
        Jak nie jesteś przekonany można do niej zadzwonić lub napisać na whatsApp +48 518 945 653 zawsze odpisuje .Oczywiście na wróżby trzeba się umówić i zapłacić ale gdyby ktoś miał inne pytanie nie wróżbę można pisać .Gdyby ktoś chciał się przekonać co to za osoba też niech pisze bo ja nie ufam anonimowym osobom które podają tylko swój e-maila skąd wiem kto jest po drugiej stronie .
    • onomatopeya12345 Re: Beata Kalinowska - wróżka 23.05.21, 12:50
      Chcialabym was przestrzec przed wyrzucaniem kasy na wrozki. Ja robilam to za kazdym razem jak mialam jakis wiekszy problem z facetami. Wywalilam mnostwo kasy, zwlaszcza, ze w internecie jest strasznie duzo pozytywnych opinii, ktorych nie da sie zweryfikowac. Ale za to ja jestem w stanie je zweryfikowac po latach. Powiem wam na czym to polega - ktos odkrywa karte tarota i zna jej znaczenie. w zaleznosci od tego gada pozytywne albo negatywne rzeczy. De facto mozna samemu sobie postawic tarota za darmo online - czesto jest tez wytlumaczone znaczenie. Te wszystkie wrozki nie maja rzadnego daru, a wyrastaja w internecie jak grzyby po deszczu. To jest takie zgadywanie, a i pozniej nasza luzna interpretacja "no ale po czesci sie zgodzilo" "a moze gdybym inaczej zrobila, to by sie tak stalo". guzik prawda. Wstyd sie przyznac, ile kasy wydalam. Korzystalam z wrozb od wrozki Ewy (z Poznania), Kryspina, Hanna, Antoniny M, Magdaleny G, zinaidy, vitalissy, samael, beata L, sea, Beata K, Alis. Kiedy po czasie (kilku latach) odezwalam sie, ze wrozby sie nie sprawdzily, dostalam od nich wiele agresywnych i obrazajacych odpowiedzi. Wiele rzeczy nie zgadzalo sie juz od samego poczatku. Dlatego chcialam przestrzec przed wyrzucaniem pieniedzy. Wiem do jakich glupot prowadzi desperacja. Niektore rzeczy ktore uslyszalam pozniej sobie wmawaialam, ze moze nie do konca zrozumialam, albo ze przeciez nie wszystko musi sie zgodzic. JEstem wsciekla, ze wydalam tyle kasy, ale tez, ze tylko jedna z tych ww osob potrafila przeprosic, chciala oddac pieniadze i powiedziala, ze widocznie nie mialysmy polaczenia. Reszta tak jak pisalam zaczela mnie obrazac i oskarzac, wrecz grozic sadem o pomowienia. Poniewaz jak najbardzoej wierze w swiat duchowy, jedyne z czego korzystam to z doradztwa pana, ktory pracuje w kosciele i jest medium - potrafi rozmawiac z duchami. Powiedzial mi kto jest przy mnie, opisal dokladnie rzeczy o tej osobie (jak moglby wiedziec jak ta osoba byla ubrana, dlaczego zmarla, jakie kwiaty byly wokol trumny), wszystkie pytaia, ktore mu do tej pory zadalam sie sprawdzily. Poza tym, ten starszy pan bierze grosze za odpowiedzi na pytania. Potrzebuje pieniedzy na leki i chce pomagac za poldarmo - nie jest sciemniaczem jak ww osoby. Nie robie mu reklamy, tylko chcialam polecic poszukanie kogos, kto potrafi rozmawiac ze zmarlymi, a nie osoby ktore udaja ze czytaja z kart i raz zgadna, raz nie. pozdrawiam (prosze smialo kopiowac moja wiadomosc na inne fora, chcialabym przestrzec innych przed wyrzucaniem pieniedzy w bloto)
    • grazynahagb Re: Beata Kalinowska - wróżka 09.10.21, 15:05
      Korzystałam z rady wróżki Sary przez internet. Jestem bardzo zadowolona.
      Polecam gorąco - pisz na adres kobietamag@interia.pl . wróżba została potraktowana jako priorytetowa i bardzo szybko zrealizowana po przystępnej cenie, gorąco polecam ;)
    • marlenkamlod12 Re: Beata Kalinowska - wróżka 02.01.23, 12:02
      Ja się trzymam Sary, ostatnio dzwoniłam do niej już 3ci raz i podobnie jak wcześniej udało się umówić na szybki termin, rzeczowa i konkretna,wróżby bardzo trafne opisujące zarówno dziś jak i przyszłość, tel do niej to 784 676 783
    • kalinkamilraa Re: Beata Kalinowska - wróżka 11.04.23, 15:27
      Polecam dobrą wróżkę online-Sarę, korzystałam zarówno przez email jak i tel w przypadku tel rozmowa bardzo przyjemna,rzeczowa ,konkretna a przede wszytskim opisuje bieżący stan bez dodatkowych pytań i przyszłość z bardzo wysoką sprawdzalnością, tel do niej to 784 676 783
    • klarentajazyh Re: Beata Kalinowska - wróżka 08.10.23, 18:12
      Korzystałam z różnych wróżek,ale najbardziej wiarygodna jest dla mnie Sara,w przeciiweństwie do innych nie zadawała żadnych pytań, udało się szybko umówić, wróżba konkretna i treściwa, po pól roku spełniło się prawie wszystko...email do niej -kobietamag@interia.pl
    • frozen0107 Re: Beata Kalinowska - wróżka 18.03.24, 10:18
      Hey Mam pytanie do reszty, jak że sprawdzalnością, tak szczerze. Pisze z ciekawości. Proszę też nikogo nie oczeeniac, albo używać obraźliwego słownictwa. Czy zdarzyło się, że jakaś wróżba od Pani Beaty się nie sprawdziła? Albo wszystko szlo na to, że się nie sprawdzi, a tu zaskoczenie?
      • bonka99 Re: Beata Kalinowska - wróżka 18.03.24, 12:52
        forum.gazeta.pl/forum/w,468,94286156,94286156,Beata_Kalinowska_wrozka.html

forum.gazeta.pl/forum/w,468,106531980,106531980,Kogo_wybrac_Beate_Kalinowska_czy_Dziadzie_Zajcew_.html#p115403047

frozen0107 napisał(a):

> Hey Mam pytanie do reszty, jak że sprawdzalnością, tak szczerze. Pisze z ciekaw
        > ości. Proszę też nikogo nie oczeeniac, albo używać obraźliwego słownictwa. Czy
        > zdarzyło się, że jakaś wróżba od Pani Beaty się nie sprawdziła? Albo wszystko s
        > zlo na to, że się nie sprawdzi, a tu zaskoczenie?
    • kklakjjklljkk12 Re: Beata Kalinowska - wróżka 08.04.26, 14:17
      Ja także polecam świetną wróżkę online-Sarę, korzystam już parę lat i nie zadając pytań,prawie wszystko się sprawdza w ciągu 3-4 miesięcy, polecam ;) email do niej- kobietamag@interia.pl
    • mariolkakhllka12 Re: Beata Kalinowska - wróżka 22.04.26, 21:25
      korzystalam z uslug Sary, mimo ,ze nic nie wskazywalo na taki przebieg zdarzen, to po 6 miesiacach sie praktycznie wszystko spelnilo, email do niej -kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka