safarikuki1 Re: Wróżbita Mateo 08.11.21, 20:57 Witam wszystkich którzy szukają wróżki ja kilka lat szukałam w całej Polsce były lepsze i gorsze jednak żadna z nich nie wstrzeliła się tak idealnie w sedno jak wróżka Sara i to każdorazowo umiejąca uchwycić istotę i wstrzelic się w punkt, rewelacja jest naprawdę super email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
mariettazik Re: Wróżbita Mateo 23.12.21, 21:10 Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;) Odpowiedz Link
kleopakarnsd Re: Wróżbita Mateo 27.12.22, 17:24 ja jestem bardzo zadowolona jak wielu z Sary,była bezbłędna, bez opisywania sytuacji,wszystko trafnie powiedziała, po 3 miesiącach wróżba już się w większości sprawdziła, poza tym szybkie terminy i miły kontakt,email do niej - kobietamag@interia.pl polecam;) Odpowiedz Link
jagodkajasniutka17 Re: Wróżbita Mateo 13.07.23, 23:34 Byłam na zakręcie życiowym ,nie wiedziałam co zrobić, nagle wszystko mi się posypało,wcześniej nie wierzyłam w takie usługi ale spróbowałam i bardzo trafna decyzja, skorzystałam z pomocy wróżki online- Sary, nakreśliła mi obecną sytuację bez zbędnych pytań, wszystko opisała celnie w punkt i po 2 miesiącach duża część wróżby zaczęła się już wypełniać, email do niej, - kobietamag@interia.pl ,gorąco polecam,bardzo wiele mi pomogła Odpowiedz Link
kamilanajno12 Re: Wróżbita Mateo 18.08.23, 18:11 Ja polecam Sarę - bardzo szybka trafna diagnoza i bardzo wysoka sprawdzalność email do niej-kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link