anka147 16.07.06, 13:01 Szukam dobrej wróżki z Gliwic lub z okolic. Czy ktoś mógłby mi jakąś polecić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euzebiabio Re: wróżka z Gliwic 01.05.14, 16:49 ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
vflamdka Re: wróżka z Gliwic 15.07.14, 13:22 kilka miesięcy temu zdecydowałam się na wróżbę u sary i wiele faktów się sprawdziło, szybko odpisuje na emaile, śmiało możecie do niej pisać, zostawię wam do niej email kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
slodziuniazycia Re: wróżka z Gliwic 14.11.14, 12:55 mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
karolaluxi123 Re: wróżka z Gliwic 23.05.23, 21:48 Z całym sercem mogę polecić skuteczną wróżkę online- Sarę, bez opisywania czegokolwiek,bardzo trafnie oceniła obecną i przyszłą moją sytuacje. w ciągu 4 miesięcy większa część wróżby już się sprawdziła. Kontakt bardzo szybki, sprawdzalność bardzo wysoka, email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link