malinkach 21.11.05, 11:51 Czy w internecie jest gdzies dostępna mapa Chełma z wszystkimi ulicami??? Znajduję mapy Chełma ale tak okrojone ,ze praktycznie tylko centrum jest dobrze oznakowane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: Mapa Chełma w internecie 21.11.05, 12:36 Zajrzyj na onet.pl.Tam jest linka na /chyba traf tu/ Odpowiedz Link Zgłoś
malinkach Re: Mapa Chełma w internecie 21.11.05, 15:11 Byłam na onecie ale znaleźć nie mogę, a czy wiecie może czy jest wydana mapa Chełma zaktualizowana ? Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Mapa Chełma w internecie 21.11.05, 21:29 malinkach napisała: > Byłam na onecie ale znaleźć nie mogę, a czy wiecie może czy jest wydana mapa > Chełma zaktualizowana ? A gdzie chcesz trafić?, może pomożemy bez mapy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malinkach Re: Mapa Chełma w internecie 22.11.05, 14:31 Chcę kupic działkę budowlaną, niestety nie znam wszystkich ulic, a z regóły teraz działki na sprzedaż są na obrzeżach Chełma. Myślałam,ze znajdę mapę Chełma w internecie aby się mniej więcej zorientowac w jakim rejonie są działki - niestety :( ale dzięki za chęć pomocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Mapa Chełma w internecie 22.11.05, 14:51 Może Wydz.Architektury Urzędu Miasta zechce pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk1 Re: Mapa Chełma w internecie 23.01.06, 21:32 Proponuję na :www.itchelm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pol_aroid Re: Mapa Chełma w internecie 27.01.06, 20:05 mapa.szukacz.pl - Spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
malinkach Re: Mapa Chełma w internecie 01.03.06, 17:08 Dziękuję za pomoc. Najlepsza mapa jest na stronie www.itchelm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
benjaminblimchen Re: Mapa Chełma w internecie 04.03.06, 14:58 malinkach napisała: > Najlepsza mapa jest na stronie www.itchelm.pl tylko są na niej jak na razie nie istniejące ulice. chodzi mi o ulice ceramiczną i jej okolice. aż roi się tam od ulic, które jak na razie są tylko w planie zagospodarowania miasta, a nie w rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
malinkach Re: Mapa Chełma w internecie 05.03.06, 14:43 Jak dla mnie to, że na mapie są już ulice które są w planie zagospodarowania miasta to duży + gdyż szukam działki budowlanej i przynajmniej wiem gdzie za kilka lat będą ulice. A tak z ciekawości to których ulic jeszcze nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
benjaminblimchen Re: Mapa Chełma w internecie 07.03.06, 23:14 malinkach napisała: > których ulic jeszcze nie ma? Krajobrazowej, Białowieskiej, Mazowieckiej, Kujawskiej, Wielkopolskiej, Korpusu Pancernego Skoro szukasz działki budowlanej, to może bedziemy sąsiadami;) tutaj na Ceramicznej jest dużo takowych działek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jardi Re: Mapa Chełma w internecie 09.03.06, 07:09 witam. osobiscie jestesm szczerze zainteresowany. Zawsze uczeszczalbym. pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
wronska123 Re: Mapa Chełma w internecie 27.04.06, 19:21 wejdź na www.szukacz.pl i tam wpisz chełm są tam opisy ulic i zbliżenia Odpowiedz Link Zgłoś