cyt_chelm 05.11.06, 11:33 Na środę szykuje się niezła zabawa - na Wojsławickiej (w PWSZ) ma być debata z udziałem wszystkich kandydatów na prezydenta. Początek o 17. Może warto się tam wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiat_paproci Re: Debata 07.11.06, 22:03 No pewnie,że warto!!! :D Ja gdybym miała tylko taką możliwość, to bankowo bym poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
ole707 Re: Debata 08.11.06, 11:43 Dlaczego nie zagłosuję na PO PiS:(D. kOCHAM cHEłM) Jest to ekipa wprowadzająća, KTóRA WPROWADZIłA najbardziej zbiurokratyzowany sposób wydawani a pozwoleń na budowę. Takie działanie godzi w podstawy mojej egzystencji. Jestem projektantem i szybkie załatwianie spraw to moje szybkie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
karol1011 Re: Debata 09.11.06, 15:31 BYŁEM NA DEBACIE.... No cóż...myślałem, że ten Kuśmierz to coś sobą prezentuje, ale jest o wiele gorzej niż myślałem!!! Ten pan to pomyłka, w ogóle cały chełmski PiS to pomyłka. Co do Agaty Fisz to szkoda że jest z SLD i ma taki beton partyjny u siebie, inaczej bym na nią głosował. Co do Grabczuka....no cóż...jest jaki jest, ale jeśli mam wybierać między nim a Fiszową to wolę już jego. Ale i tak głosuję w pierwszej turze na kogo innego, niech się Grabczuk wykaże przed drugą turą, gdyby wygrał w pierwszej to by była tragedia porównywalna do wyboru Kuśmierza... Odpowiedz Link Zgłoś
cyt_chelm Re: Debata 09.11.06, 15:59 Nic dodać nic ująć. Moim zdaniem PiS wystawiając takiego kandydata, zrobił bardzo dobrą kampanię Grabczukowi. Wczorajsza debata tylko to potwierdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Debata 09.11.06, 20:04 a mógłby ktoś pokrótce opisać co sobą zaprezentowali, o czym gadali ? Bo ja jestem w rozterce i nie wiem na kogo głosować, bo lepiej znam lubelskich kandydatów niż chełmskich :{ Odpowiedz Link Zgłoś
cyt_chelm Re: Debata 10.11.06, 13:00 Dziennik Wschodni dzisiejszy (piątek) s. 10 - relacja. Nie wiem dlaczego nie ma tego w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: Debata 10.11.06, 13:29 Jeżeli ktoś nie wie to niech głosuje na listę nr. 5 Odpowiedz Link Zgłoś
ole707 Re: Debata 10.11.06, 15:12 Ja to czułem. Przecież jego kolega i mentor to Nizio. To taki sam typ. PiS do piachu, ale na kogo głosować na mulatów. Przecież ekipa Grabczuka to przekręciarze. Ri D to zmiotki z innych partii, więc nieudacznicy (Mościcki)! Więc na kogo!!! Odpowiedz Link Zgłoś