Dodaj do ulubionych

Prośba o pomoc

25.01.19, 17:16
Jutro mam egzamin i chyba strasznie się tym stresuję. Na sąsiednim forum poprosiłam o karty,:
Proszę o pomoc w interpretacji.
Z przełożenia; Umiarkowanie, 8 mieczy, 6 mieczy,

Sedno- Król kielichów,
tak nie jest- rycerz mieczy,
tak jest- 8 buław,
wynik - 3 pucharów /rycerz denarów, 10 mieczy

Z przelozenia widać ze mam czas do jutra, duzo informacji, duzo mysli i poukladac sobie muszę w glowie wszystko.
Król kielichow oznacza opanowanie, ale ja chyba opanowana nie jestem
Rycerz kiel brak mi wiedzy inteligencji haha. Uczylam sie, moze nie wszystkiego, ale zadania rozwiazywalam, teorii malo sie uczylam.
8 bulaw cos szybko, ale co szybko? Nie moge i nie powinnam szybko liczyc pisac, bo bledow narobie. Musze na spokojnie wszystko analizowac i czytac zadania. Wyniki maja byc w ciagu tygodnia wiec moze i te wyniki ta 8 pokazuje
3 puchary, swietowanie ale czy pomyslnych wynikow? Mialysmy isc z dziewczynami z kursu po egzaminie na piwko, ale nie swietowac wyniki tylko zakonczenie kursu.
No i uzupelninie wyniku rycerzym monet i te 10 mieczy to juz totalnie mnie przywalilo.
Pomoze ktos?
Obserwuj wątek
    • dzastirbiber Re: Prośba o pomoc 25.01.19, 17:19
      Dodam jeszcze, ze 8 bulaw nie oznacza szybkiego egzaminu bo egz. Jest 3 godz. Cyba ze dla mnie szybki, szybko zakoncze bo krol pucharow mi podziekuje np.za sciaganie
      • rrozsypana80 Re: Prośba o pomoc 25.01.19, 17:46
        Miecze to dobra wróżba na egzamin bo to myśl, słowa, intelekt.
        Tak nie jest - rycerz mieczy nooo wiedzy ogromnej nie masz ale coś tam wiesz
        Tak jest - 8 bulaw - idziesz do przodu jesteś zdeterminowana
        Wynik - praca zespołowa (3 kiele), potrzeba wsparcia od innych (giermek denarów) i po ciężkich trudach zdasz ten egzamin. Łatwo nie będzie i pewnie pytania nie będą Ci leżały.
        Sedno - no chyba wiesz sama jak się w tej chwili czujesz.... Opanowanie jest tylko pozorne a w środku sporo tych emocji.
        Poza tym z przełożenia też płynie info, że musisz się opanować 😊 i poukładać wiedzę w głowie
        • dzastirbiber Re: Prośba o pomoc 25.01.19, 17:52
          Dziękuję 😘
        • dzastirbiber Re: Prośba o pomoc 26.01.19, 14:51
          Skonczylam przed czasem, zrobilam wszystko, teoria mnie przybila,bo jak pisalam wczesniej,nie uczylam sie, ale to test i mniej punktowany. Najbardziej mi zalezalo na zrobieniu zadan bo sa najlepiej punktowane. I piata czesc egzaminu nie wiem czy dobrze zrobilam zadania, ale juz nawet nie chce mi sie sprawdzac w materialach aby sie nie wkurzac,ze zle obliczylam. Wydaje mi sie, ze na zaswiadczenie o ukonczeniu kursu powinnam zdac, aleeee sani zaswiadczenie dla mnie to jak niezdany egzamin, mi zalezy na certfikacie.
          • rrozsypana80 Re: Prośba o pomoc 26.01.19, 19:26
            E chyba nie będzie najgorzej 😊
            • dzastirbiber Re: Prośba o pomoc 26.01.19, 22:49
              Rozsypko okaze się za miesiac. Chyba ze wczesniej beda wyniki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka