20.01.23, 21:18
8 marzec
Sprawa sądowa- nie moja ,ale dotycząca
Czy wygrana?
3 karty potrzebne do wyciągnięcia.
Proszę.
Obserwuj wątek
    • camaretto Re: Szybko 21.01.23, 09:45
      big_grin
      Póki net nic ne kosztuje?mam 150 więcej czynszy,zara ci postawię im sinterpretuję, zamiast - na kasę proszę, w material w investo uderzyłam, w szczęście karciane uwierzyłam z poprzedniego roku- edwo żyję, ale na spódn9icfki jest i wtelepatię nz sąsiedztwem, które maszynę za darmo przywieźli, kochaną, bogowie w chorobie z kolei w kryzysie inną, mimo chorób- za taniej ok.2000 PLN inną, żebym mogła w ogóle zawód wykonywać... tak ta astro i działa.
      Matce do spraw s. stawiałam dawniej - wszystko się sprawdziło.
      Już ci po... brrr, sex... więcej niż człowiek marzy, choleira- jak by miał jak w kawale, 2 razy więcej to by się zapchał big_grin
      • camaretto Re: Szybko 21.01.23, 13:59
        Najprawdobniej jest to sprawa o alimenty.Poszłam za ciosem, jak zwykle, i wylosowałam 9 M QKiel, 4 Władca/- w pierwszym porywie, ale trudno by było zrozumieć i zapomnieć oprócz kary - dociągnęłam do bliskiej Sprawiedliwości na 8+ jeszcze 6Buł, AsMiecz,6 Mon,GKiel/-
        On -małe prawd. że pije, większe że świr w tym wszystkim być musi. Ona wygra., rozsądek zwycięży w Asie.
        Sprawa zakończy się w 6 Buł, sukcesem, najprawd. będzie to jednak Fundusz aliment.
        Ma to - albo dokładnie on-wg. energii i mojego ESP, zły wpływ na dziecko wpływ.Kim jest facet- najpr.'''''''''''''''''''''''''''''''pojechany. Ona w QKiel wrażliwa, wzięła najpr. już rozwód, a teraz się sądzi.
        Mam wizję że wariat coraz gorszy, zresztą uzależnienia to początek.
        Cześć pracy, wlaśnie dysk mi wL wyleciał, na "szczęście" nmimo dobrych aspektów, don, to z krzywym uśmiechem, jakbtym nie uwierzyła...to sąsiedzi potwierdzają to wszystko.
        Śnieg pada w Wawie,meny trafiły w czarne bo recydywa pijana zaczęła mordować u nas koty, smród pod oknem alkoholowy, wizja co gdzie wykryła jesze
        alkohol. On się zaspokaja, ale poszli polices
        albo patrol, pewno złapan;y już był,alko robilio imprę jednak dalej, bo po Stokłosach na metrze, na Sadybie gdzieś moolestę psa, wyły zwi'erzęta
        i' nba szczęście u'dało s/ię kogoś złapać. Dzisiaj w nocy też - pewno na metrze
        wycie.
        Fala agresji, też nie spaliśmy jeno gadaliśmy, wspominki zzz - z wojny ...Takie były nowie z
        Plutonem w koniunkcji...Że aż.
        Postaw w tym pojechanym świecie , mnie też...
        • donbas Re: Szybko 28.02.23, 11:19
          Cam. Dziękuję bardzo za wyciągnięcie kart.
          Nie odzywałam się bo cierpię od stycznia a lekarz dopiero w marcu, więc biorę prochy, piję ziółka i usiłuję opanować ból.
          Ty wiesz jak to jest- myśleć nawet nie można.
          Ale do rzeczy.
          Puściłaś wodze fantazji, ale nie- NIE jest to sprawa o alimenty.
          Nie mogę napisać czego dotyczy.
          Tak, że wyciągnij jeszcze raz- trzy karcioszki ( oby dobre😁). Na wynik- czy będzie korzystny dla nas i radość, czy sprawa się opóźni, czy .....?
          No wiesz!
          • camaretto Re: Szybko 28.02.23, 15:44
            Nie ma jednoznaczności w tych kartach które się odzywają, i tu i Szkółce u ciebie (ja mam tam kłótnoie i banacha więc nie wchodzę.wink
            8Kiel/-
            5 Kiel
            7 Mieczy
            • camaretto Re: Szybko 28.02.23, 15:58
              Myślę że będzie wiele szczekał chcąc zaszczekać gromkim glosem, i nawet jeśli niewiele wskóra, to wizja będzie taka że czegoś nie uwzględnili w oskarżeniu bo nie wiedzieli i trzeba będzie opłakać, zapomnieć i jako-tako wyjdą na całość, ale jeśli nie będą gadać, psioczyć - czego nie wolno - to pozytyw być może, ale np. wezwą kogoś jeszcze?
              • camaretto Re: Szybko 28.02.23, 16:16
                Myślisz że to dobry pomysł, kupować ścinki , bo odrobinę tańsze np. aksamitu bawełny (minky i poliester oraz elastan jakoś nie bardzo) czy jechać za ciosem i kupić coś pod kolor, czy w ogóle nie-
                zaprzestać? A może np. inny; model? Albo w ogóle coz inszego na zająca?? Bo sklepik dobry i już poznany, chcialam wykorzystać, ale na ciasto to się nie pogniewam,zwłaszcza że chodzić nie mogę, rwa , boli jak cholera, ledwo się czołgam do łazienki?
                • donbas Re: Szybko 01.03.23, 09:36
                  Kupuj ścinki
                  • camaretto Re: Szybko 03.03.23, 11:34
                    Nie powiem, a teraz patrzę-pakowane po 10 kg dooderelki po 6-7zet, hociaż niezadrukowane opłaca się z innego powodu -ja sobie to luxusowo wyhaftuję, albo jak jest online to wzornictwo ściągnąć z własnej firmy, tylko...jakieś kwiatki za przysłowiowe 5 zł to-1/3 ceny,ostatnie sztuki w magazynie i ścinki może muślinu czy aksamitu? Za 169.9 aksamit,chciałam bardzo kiedyś nie poliestrowy, póki kasa jest to i tak wydać trzeba, tyke że na przypadkowy kolorek, z kolei jako zawodowiec to tylko do taniego modę z Burdy inną wezmę i voille'a
                    • camaretto Re: Szybko 03.03.23, 14:31
                      A miły to jeszcze miły? Przecie to do mniedostawka, ino od drugiej strony, pracusie te mułki, i tyle. Powróż może, ja zmyślę tą bawełnę, bo i Jersey baw. i muślin być musi, i aksamit - ale tu 20 zet obniżki to nic. Dopiero więcej robi coś,' a z netu to trudno o rejestr tego, już się pomieszało.
                      Ryczę bowiem...nie tylko z bólu, w końcu zostawi, narazi pójdzie z kwitkiem, a młode to go per "dziadzio" zostawi.
                      • camaretto Re: Szybko 07.03.23, 12:28
                        Welur mięta ...smile
                        Mam w początkowych LeNormand, że głupiszcze wybrało innego i Ptaki, przelotne, więc się nią nie zajmą
                        Jak przyjdą te ścinki od strony ok.33cm do metra wzorki przeróżne , to nadam.Mają i kwiatki ładne, i coś tam...a tak masz z tego trochę z tego trochę, na dresy starczy, miałaś rację ,don.
                      • camaretto Re: Szybko 10.03.23, 17:35
                        I co, 8 marca był, więc można zweryfikować.
                        Zresztą zauważyłam że po obróbce systemowej dokładnie w Dzień Kobiet przyszedł miniprezencik do mnie i byłam pozytywnie zmotywowana bo akurat moja obróbka to haft, a ktoś np. z Silverką dozna np. błędnego wzruszenia na widok błamików zadrukowanych, zresztą b. ładnie, będzie miał swoją satysfakcję.Ja nie mogŁam oprzeć się gwiazdkom,no i kupiłam bawełnę "astro" -gwiazdozbiory,bo mama ś.p. chodiła w astrokoszuli a ja wlasnej, większej i ... no, nieco innej. Ścinki ...druk po moich żalach że tylko ' 2 metry okazało się że... jeden z błam'ików, całkiem
                        sporych - to ten sam wzór.A kolorowe albo się nakładają per ok. 2m. osnowy to
                        może się też da wyhaftować , albo układają kolorystycznie pod ciuchy które już mam.
                        Dzięki Niebu.CUDA.
                        • camaretto Re: Szybko 16.03.23, 13:34
                          Kupiłam.
                          W sprawie odroczenie się nakłada na np.świadka cz inne opóźnienie, w każdym razie w obu przypadkach nie ma jeszcze wyroku.
                          Algarii na ABC też tak wyszło
                • camaretto Re: Szybko 02.03.23, 22:51
                  Racja, co za karmniszcze; otóż dokładnie teraz chwyciłam za kompukompu a chciiałam obejrzeć je vdokładnie, bo w końcu jak na razie to "tylko" 200 zet, aksamit i muslin bawełna, taniej a ja półprzytomna pod stresów zw. z prowedzeniem się mojego dotychczasowego ideała...rodzinki nieuczciwej mam JAK ZWYKLE FULL DOSYĆ.
                  Dostawia się za to co 2 guest.
    • camaretto Re: Szybko 03.03.23, 11:57
      Mam też nowe trendy i kwiatki w domu,
      www.bonprix.pl/shirt/p-1838637569/958169/?utm_source=POR&utm_medium=gdn_display&utm_campaign=BOFU_NewUser&utm_content=Custom_Affinity_Audience&matchkey=124008669750_617785491558&gclid=EAIaIQobChMI_ISw-8e__QIViA8YCh29vAwMEAEYASACEgJHtPD_BwE
      www.bonprix.pl/sukienka-tunikowa-z-koronka/p-2270830756/960416/?type=image&source=21
      www.bonprix.pl/torba-worek/p-2251555453/960709/?utm_source=POR&utm_medium=gdn_display&utm_campaign=BOFU_NewUser&utm_content=Custom_Affinity_Audience&matchkey=124008669750_617785491558&gclid=EAIaIQobChMI_ISw-8e__QIViA8YCh29vAwMEAEYASAIEgL1WvD_BwE
      A nie, że wyrzucone pieniądze, zresztą - to już mam, koteczki śliczne i taniej, rzecz jasna;
      www.bonprix.pl/wycieraczka-z-motywem-kota/p-2014212892/905635/?utm_source=POR&utm_medium=gdn_display&utm_campaign=BOFU_NewUser&utm_content=Custom_Affinity_Audience&matchkey=124008669750_617785491558&gclid=EAIaIQobChMI_ISw-8e__QIViA8YCh29vAwMEAEYASAEEgK5y_D_BwE

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka