parnelll
17.04.14, 14:50
Nie wiem o co chodzi z tym urzędem i na co płyną na niego pieniądze chyba na jego utrzymanie i rzeszy nikomu niepotrzebnych urzędników.
Oferty tam pojawiające się są fikcyjne , miałem kilka sytuacji iż pracodawca nikogo nie przyjmował (sam na rozmowie mówił że nikogo nie potrzebuje) oferta była ważna kilka miesięcy a bezrobotni byli wysyłani na rozmowy.
Albo idę na rozmowę i słyszę nieaktualne po tygodniu dostaje wiadomość od urzędniczki że chcą mnie zatrudnić idę kolejny raz na rozmowę i ponoć nie spełniam oczekiwań.
Następnym razem kolejna rozmowa i słyszę będziemy razem współpracować dostanie pan odp za 2 dni dzwonie po 3 i nie wiedzą kogo przyjmą dzwonie za tydzień muszę rozliczyć się z karty i to samo teraz nie mamy żadnej pracy.
To jest tylko marnowanie czasu i nadziei ludzi bezrobotnych, staże szkolenia jak są to po części spod lady a po nich i tak nie można znaleźć pracy ogłoszenia są poprzekręcane z których treści nic nie wynika.
Np monter inst sanitarnych kategoria medycyna, kierownik z uprawnieniami wykształcenie ogólnokształcące doświadczenie brak a żeby zdobyć uprawnienia trzeba mieć 5 lat studiów i 2 lata stażu.
Karta rejestracyjna wygląda tak samo od kilkunastu lat, dyrektor ten sam przykleił się do stołka.
po prostu URZĄD UPODLENIA.